Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers atgriežas ar rezultatīvu piespēli, "Penguins" vēlreiz pārspēj "Devils"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bļugers atgriežas ar rezultatīvu piespēli, "Penguins" vēlreiz pārspēj "Devils"
Teodors Bļugers. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Pēc 13 spēļu izlaišanas Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" rindās atgriezās Latvijas izlases hokejists Teodors Bļugers, kurš jau spēles sākumā izcēlās ar rezultatīvu piespēli. "Penguins" atkārtoti tikās ar Ņūdžersijas "Devils", svinot panākumu ar 5:2. Ar trīs gūtajiem vārtiem pirmo reizi kopš 2019. gada janvāra izcēlās Džeiks Gencels.

Teodors Bļugers, kurš ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ izlaida iepriekšējās 13 "Penguins" spēles, maču iesāka ceturtajā virknējumā, uz ledus pavadīja 12:35 minūtes (1:08 minūtes mazākumā) un izcēlās ar rezultatīvu piespēli savas komandas pirmajos gūtajos vārtos. Viņam kopumā viens izdarīts metiens pa pretinieku vārtiem, viens bloķēts metiens, divas atņemtas ripas un viens noraidījums. Bļugers uzvarēja 43% no iemetieniem, kuros viņš piedalījās.

VIDEO: Bļugers rezultatīvs, atgriežoties pēc gandrīz mēneša pauzes

Pēdējo 10 spēļu laikā "Penguins" izcīnījusi astoņus panākumus. Rietumu divīzijā ar 27 uzvarām un 13 zaudējumiem tā ieņem trešo vietu, par diviem punktiem atpaliekot no Vašingtonas "Capitals" un Ņujorkas "Islanders". Nākamo spēli "Penguins" aizvadīs 16. aprīlī, tiekoties ar Filadelfijas "Flyers".

Bļugera atgriešanās izvērtās ļoti veiksmīga, jo viņš tika pie rezultativitātes punkta jau spēles sākumā. Latvietis no laukuma kreisās puses izdarīja metienu pa "Devils" vārtiem, bet ripa nenonāca līdz vārtiem. Pie atlēkušās ripas pirmais bija Bļugera komandas biedrs Koltons Sīviors, kurš ripu raidīja vārtos, atklājot spēles rezultātu - 1:0. Nedaudz vēlāk Sīviors guva savus un komandas otros vārtos, panākot 2:0 par labu pingvīniem, bet pirmās trešdaļas noslēgumā Mailzs Vuds vienus vārtus atspēlēja (2:1). "Penguins" pirmajā trešdaļā uzbruka vairāk, tādējādi tās atrašanās vadībā pret vienu no divīzijas vājākajām komandām bija likumsakarīga.

Otrajā trešdaļa vairāk metienu izdarīja "Devils", bet vienīgos vārtus tajā guva viesi no Pitsburgas – pēdējā trešdaļas minūtē Braiena Rasta metienu pielaboja Džeiks Gencels, gūstot savus pirmos vārtus spēlē - 3:1. Trešās trešdaļas sākumā Gencels guva savus otros un komandas ceturtos vārtus spēlē, panākot jau 4:1. Pernels Karls Subans vienus vārtus atspēlēja (4:2), tomēr spēles beigās pēdējo vārdu teica Gencels, kurš nepilnas divas minūtes pirms spēles beigām pēc komandas kapteiņa Sidnija Krosbija piespēles ripu raidīja tukšos vārtos (5:2), nokārtojot sev hat-trick. Karjeras laikā šis viņam bija trešais hat-trick, bet kopš 2019. gada janvāra Gencels trīs vārtus vienā spēlē nebija guvis.

  +3 [+] [-]

, 2021-04-12 07:40, pirms 3 gadiem
Bļugeram vajadzēja jau pašam iemest. Autor, Bļugers trāpija pa aizsarga slidu, ja ripa būtu nonākusi līdz vārtiem, būtu gols

  -1 [+] [-]

, 2021-04-12 07:59, pirms 3 gadiem
Šausmas, Sabres Holu aizmainija uz Bostonu pret čipšu paku. Pilnīgi idioti!

     [+] [-]

, 2021-04-12 10:09, pirms 3 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Šausmas, Sabres Holu aizmainija uz Bostonu pret čipšu paku. Pilnīgi idioti!
Viņam līgums tikai uz vienu gadu. Kāpēc, lai kāds dotu ko vairāk? "Rentals" parasti nav dārgi. Īpaši ņemot vērā, ka Hols šosezon iemetis tikai divus golus. Pie tam Sabres vēl maksā 50% no atlikušās līguma summas.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 10:30, pirms 3 gadiem
mikushkins rakstīja: Viņam līgums tikai uz vienu gadu. Kāpēc, lai kāds dotu ko vairāk? "Rentals" parasti nav dārgi. Īpaši ņemot vērā, ka Hols šosezon iemetis tikai divus golus. Pie tam Sabres vēl maksā 50% no atlikušās līguma summas.
divi goli vienlaicīgi ir un nav arguments. tāpat par rental īsti šo nenosauksi, ņemot vērā, ka aģents teica, ka ies uz komandu, ar kuru potenciāli var jaunu līgumu parakstīt.

+es atvainojos, ja par folinjo var pirmo raundu dabūt...

  +2 [+] [-]

, 2021-04-12 10:47, pirms 3 gadiem
Vilis15 rakstīja: divi goli vienlaicīgi ir un nav arguments. tāpat par rental īsti šo nenosauksi, ņemot vērā, ka aģents teica, ka ies uz komandu, ar kuru potenciāli var jaunu līgumu parakstīt.

+es atvainojos, ja par folinjo var pirmo raundu dabūt...
Viss ir pareizi un vietām pat smuki, bet ir viens moments - mainīties var ar tiem, kas mainās. Visa līga zina Hola situāciju un zina, ka BUF vajag maiņu, tāpēc "Sabres" šajā situācijā ir nevis mainītāji, bet gandrīz vai lūdzēji - sak, paņemiet viņu.

     [+] [-]

, 2021-04-12 10:50, pirms 3 gadiem
mikushkins rakstīja: Viņam līgums tikai uz vienu gadu. Kāpēc, lai kāds dotu ko vairāk? "Rentals" parasti nav dārgi. Īpaši ņemot vērā, ka Hols šosezon iemetis tikai divus golus. Pie tam Sabres vēl maksā 50% no atlikušās līguma summas.
Tik pat labi, varēja nemaz viņu nemainīt, jo ieguvums niecīgs.

     [+] [-]

, 2021-04-12 10:51, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Viss ir pareizi un vietām pat smuki, bet ir viens moments - mainīties var ar tiem, kas mainās. Visa līga zina Hola situāciju un zina, ka BUF vajag maiņu, tāpēc "Sabres" šajā situācijā ir nevis mainītāji, bet gandrīz vai lūdzēji - sak, paņemiet viņu.
cik nu lūdzēji, gribētāju nebija maz, bet jā, var piekrist savā ziņā.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 10:54, pirms 3 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Tik pat labi, varēja nemaz viņu nemainīt, jo ieguvums niecīgs.
tālāk par degunu redzi?

  +2 [+] [-]

, 2021-04-12 10:59, pirms 3 gadiem
Vilis15 rakstīja: cik nu lūdzēji, gribētāju nebija maz, bet jā, var piekrist savā ziņā.
Spekulatīvie darījumi, bet tādas maiņas ir tikai tādi, ir interesanti, jo to iznākumi ir atkarīgi no vienas un otras puses informētības. Ja "ņemošā" puse zina, ka "dodošajiem" vajag atkratīties no spēlētāja, tad, protams, tas piedāvājums būs daudz pieticīgāks nekā varētu būt.

Ja to zina visa līga - tad, ar visu to, ka interesenti stāv rindā, visbiežāk ir jāizvēlas labākais no sliktajiem piedāvājumiem.

     [+] [-]

, 2021-04-12 11:10, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Spekulatīvie darījumi, bet tādas maiņas ir tikai tādi, ir interesanti, jo to iznākumi ir atkarīgi no vienas un otras puses informētības. Ja "ņemošā" puse zina, ka "dodošajiem" vajag atkratīties no spēlētāja, tad, protams, tas piedāvājums būs daudz pieticīgāks nekā varētu būt.

Ja to zina visa līga - tad, ar visu to, ka interesenti stāv rindā, visbiežāk ir jāizvēlas labākais no sliktajiem piedāvājumiem.
gan jau kāds arī varēja uzmest to pirmo raundu, bet pēdējā teikšana Holam, ņemot vērā, ka NMC. tad nu jāņem, ko dod.

     [+] [-]

, 2021-04-12 11:15, pirms 3 gadiem
Vilis15 rakstīja: gan jau kāds arī varēja uzmest to pirmo raundu, bet pēdējā teikšana Holam, ņemot vērā, ka NMC. tad nu jāņem, ko dod.
Nemēģinot noliegt, bet pafilozofējot - priekš kam? Protams, ka var, var pat pirmo un otro raundu mest pakaļ, bet ir tirgus vērtība un pārmaksāt par nenosakāmiem labumiem (tas kā Hols spēlēs šosezon ir ļoti neskaidrs, gan jau, ka labāk kā BUF, bet cik ļoti?) nav baigi prātīgi, turklāt, tiešā veidā riskējot ar komandas nākotni.

     [+] [-]

, 2021-04-12 11:28, pirms 3 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Tik pat labi, varēja nemaz viņu nemainīt, jo ieguvums niecīgs.
Varēja arī nemainīt, bet 2nd Round Pick ir labāk par neko. Pēc desmit gadiem kāds sazīmēs trade tree un tad redzēsim .

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 11:29, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nemēģinot noliegt, bet pafilozofējot - priekš kam? Protams, ka var, var pat pirmo un otro raundu mest pakaļ, bet ir tirgus vērtība un pārmaksāt par nenosakāmiem labumiem (tas kā Hols spēlēs šosezon ir ļoti neskaidrs, gan jau, ka labāk kā BUF, bet cik ļoti?) nav baigi prātīgi, turklāt, tiešā veidā riskējot ar komandas nākotni.
es te, protams, pa griestiem maucu, bet nu visas iespējas solīdi pacelties. nekrist nekrīt tie goli (cik tur, stabili zem 3% metieni? goals above expected laikam joprojām sūdīgākais līgā ), bet playmaking arī mēslainajā sabres nekur nebija īsti pazudis. vismaz sākotnēji.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 11:42, pirms 3 gadiem
Vilis15 rakstīja: tālāk par degunu redzi?
Sveiciens jubilejā!

     [+] [-]

, 2021-04-12 11:56, pirms 3 gadiem
Vilis15 rakstīja: tālāk par degunu redzi?
Ok, pieņemsim, ka no tā pika sanāks superzvaigzne.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 12:30, pirms 3 gadiem
Ko te visi tik ļoti satraucas par Holu ?
Es vairāk satrauktos par to, ka Blugeru iefīrēja 4.maiņā !

  +2 [+] [-]

, 2021-04-12 12:57, pirms 3 gadiem
semerjaks rakstīja: Ko te visi tik ļoti satraucas par Holu ?
Es vairāk satrauktos par to, ka Blugeru iefīrēja 4.maiņā !
4. maiņa spēlēja vairāk par 3. Tā kā lielas atšķirības nav. Redzēsim kā Jeff Carter maiņa ietekmēs Bļugera spēles laiku.

     [+] [-]

, 2021-04-12 16:16, pirms 3 gadiem
Parasti komandas veido ap centriem un spēles veidotājiem un playmeikeriem a la Panarins, Kučerovs, Eberle, u.tml., pieliekot Top1 uzbrūkošo aizsargu un labu kaulu lauzēju a la Skotu Stīvensu.
Ne jau velti Kanāda uz nozīmīgiem turnīriem no 12it uzbrucējiem ~8 ir centri.
P.s. par Halu, aizmainot viņu Buffalo ietaupīja 4milj. pretī saņemot draftu. Vēl jau ir viens enkurs no kā būs jātiek vaļā ir Skinners ar 9milj. līgumu...

     [+] [-]

, 2021-04-12 16:25, pirms 3 gadiem
Jeff Carter iegāde var būt šķērslis Teda pārrunām par līguma ciparu paaugstinājumu, jo var samazināties viņa spēles laiks, līdz ar to kopējais ieguldījums, lai aģents pamatotu viņa darbību sarunās ar ĢM.

  -1 [+] [-]

, 2021-04-12 17:25, pirms 3 gadiem
ZORRO rakstīja: Jeff Carter iegāde var būt šķērslis Teda pārrunām par līguma ciparu paaugstinājumu, jo var samazināties viņa spēles laiks, līdz ar to kopējais ieguldījums, lai aģents pamatotu viņa darbību sarunās ar ĢM.
Ja Tedis no šīs maiņas cietīs, vienalga kādā veidā, vai spēles laika mazināšanas vai arī līguma cipara ziņā, fuņošu par Peņu ātrāku izlidošanu no Stenlija ploviem vai arī netikšanu tur vispār!

     [+] [-]

, 2021-04-12 18:23, pirms 3 gadiem
ZORRO rakstīja: Jeff Carter iegāde var būt šķērslis Teda pārrunām par līguma ciparu paaugstinājumu, jo var samazināties viņa spēles laiks, līdz ar to kopējais ieguldījums, lai aģents pamatotu viņa darbību sarunās ar ĢM.
Ļoti teorētiska situācija.

     [+] [-]

, 2021-04-12 22:05, pirms 3 gadiem
Paliek jautājums, kur likt P.K. Subban par 9milj., tas ir vienkārši katastrofa?!