Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers pēc gūtajiem vārtiem: ''Naktī būs saldāks miegs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bļugers pēc gūtajiem vārtiem: ''Naktī būs saldāks miegs''
Teodors Bļugers. Foto: Gene J. Puskar/AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas ''Penguins'' latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers pēc gūtajiem vārtiem spēlē pret Kolumbusas ''Blue Jackets'' atzina, ka tagad viņam būs saldāks miegs naktī, jo pirms iemestās ripas neesot realizējis soda metienu.

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pirmos vārtus Pitsburgas ''Penguins'' labā sezonā iemeta Teodors Bļugers, kurš spēlē pret Merzļikina ''Blue Jackets'' guva vārtus pašā mača izskaņā.

''Zinājām, ka mums jāspēlē labāk,'' pēc spēles teica Bļugers. ''Iznācām ne tajā pašā labākajā gatavībā, kamēr pretinieks spēlēja ar lielu enerģiju. Zinājām, ka varam spēlēt krietni labāk. Mums bija jāatbild un sākām spēlēt labāk,'' turpināja latviešu uzbrucējs.

''Man bija iespēja jau soda metienā, taču to izniekoju,'' par savu vārtu guvumu vēlāk teica Bļugers. ''Domāju, ka tagad pēc gūtajiem vārtiem naktī man būs saldāks miegs.'' Kopumā 11 spēlēs šajā sezonā Bļugers bez gūtajiem vārtiem arī atdevis četras rezultatīvās piespēles.

Pitsburga uzvarējusi jau trijās spēlēs pēc kārtas un ar 32 punktiem šobrīd ieņem piekto vietu Austrumu konferencē. Sliktāk klājas ''Blue Jackets'', kas ar 18 punktiem ir pēdējā vietā tajā pašā konferencē.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/penguins/news/s...
https://twitter.com/penguins