Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Merzļikins atgriezīsies ''Blue Jackets'' vārtos, Bļugeru paceļ uz otro maiņu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikins atgriezīsies ''Blue Jackets'' vārtos, Bļugeru paceļ uz otro maiņu
Elvis Merzļikins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas ''Penguins'' rindās treniņā slimību dēļ nav piedalījušies Sidnijs Krosbijs un Jevgēņijs Malkins. Pēdējā treniņā uz otro maiņu pacelts Bļugers. Naktī uz trešdienu pirmo spēli kopš 16. novembra gūtā savainojuma aizvadīs Kolumbusas ''Blue Jackets'' vārtsargs Elvis Merzļikins.

Šodien Teodora Bļugera pārstāvētajās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas ''Penguins'' rindās treniņā slimības dēļ nepiedalījās veseli trīs hokejisti - līderi Sidnijs Krobijs, Jevgēņijs Malkins, kā arī Keisijs Desmits. Raiens Pēlings netrenējās traumas dēļ. ''Sidnijs, Malkins un Keisijs ir slimi. Raiens slidoja ar asistentu, jo cīnās ar ķermeņa augšdaļas savainojumu,'' medijiem teica Pitsburgas galvenais treneris Maiks Salivans.

''Ceram, ka rīt visi jutīsies labāk. Šodien tā nebija un lēmām, ka viņiem labāk būs nedoties uz ledus,'' turpināja ''Penguins'' galvenais treneris. Šo hokejistu prombūtnē uz otro uzbrucēju virknējumu ticis pacelts Bļugers, kurš šodien trenējies vienā trijniekā ar Džeisona Zakeru un Braienu Rastu.

Saslimušo vietā ''Penguins'' gan nav iespējams izsaukt kādu citu hokejistu, ja vien netiek lemts par Krisa Letanga ievietošanu ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā. Klubam nav pieejams pietiekami daudz naudas, lai iekļautos algu griestos. Jāpiebilst, ka šodien treniņā piedalījās tikai desmit uzbrucēji. Gadījumā, ja Desmits nevarēs spēlēt, Dastins Tokarskis tomēr varētu saņemt izsaukumu.

Naktī uz trešdienu Pitsburga spēkosies pret Elvja Merzļikina pārstāvēto Kolumbusas ''Blue Jackets''. Tieši Merzļikins sargās pretinieku vārtus, dodoties laukumā pirmo reizi kopš 16. novembra, kad viņš iedzīvojās gurna savainojumā.

Savainojumu Merzļikins guva spēlē pret Filadelfijas ''Flyers''. Tajā viņš nospēlēja nedaudz ilgāk nekā pusi no spēles (32:16 minūtes). Viņš bija atgriezies ''Blue Jackets'' treniņos kopš 27. novembra, bet naktī uz trešdienu arī atgriezīsies kluba vārtos.

Deviņās spēlēs ''Blue Jackets'' vārtos šajā sezonā Merzļikins vidēji ielaidis 4.74 ripas un atvairījis 86.4 % pretinieku metienus.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://pittsburghhockeynow.com/pit...

     [+] [-]

, 2022-12-05 22:57, pirms gada
2 labas ziņas - cerams, abiem izdosies šīs iespējas realizēt pozitīvi

     [+] [-]

, 2022-12-06 08:26, pirms gada
cerams ka Elvis neielaidīs piecas

     [+] [-]

, 2022-12-06 10:20, pirms gada
Šajā cīņā, lai izpildītos laba vēlējumi abiem, tad novēlu pingvīniem uzvarēt pagarinājumā ar rezultātu 0:1, kur uzvaras vārti Tedim, un Elvim vismaz 40 seivi.