Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

''Blue Jackets'' septītais zaudējums pēc kārtas, ''Lightning'' pagarina uzvaru sēriju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Blue Jackets'' septītais zaudējums pēc kārtas, ''Lightning'' pagarina uzvaru sēriju
Jonass Korpisalo. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz piektdienu bez Elvja Merzļikina un Rūdolfa Balcera dalības savu komandu spēlēs ar mainīgām sekmēm spēlējušas Kolumbusas ''Blue Jackets'' un Tampabejas ''Lightning''. Kolumbusa pret Ņujorkas ''Islanders'' piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas (1:2), kamēr Tampabeja izcīnīja panākumu pēcspēles metienos pār Ņujorkas ''Rangers''.

• Spēlējot bez Elvja Merzļikina, kurš šonedēļ atgriezās Kolumbusas ‘’Blue Jackets’’ treniņos pēc slimības, vienība piedzīvoja jau septīto zaudējumu pēc kārtas. Šoreiz ar 1:2 tā piekāpās Ņujorkas ‘’Islanders’’. Latviešu vārtsargs nav spēlējis kopš 13. decembra.

• Šoreiz vārtos stājās soms Jonass Korpisalo un viņš atvairīja 34 no ‘’Islanders’’ izdarītajiem 36 metieniem. Kolumbusa uz pretinieku vārtiem meta tikai 21 reizi.

• Ņujorka trešo uzvaru pēc kārtas nodrošināja otrajā periodā, kurā arī guva abus vārtus. Savukārt ‘’Blue Jackets’’ vienīgo ripu pretinieku vārtos raidīja trešā perioda izskaņā, kad sezonas trešo golu iemeta Emils Bemstroms.

• ‘’Blue Jackets’’ ar 22 punktiem ir otrā līgas vājākā komanda. Sliktāk klājas vien Čikāgas ‘’Blackhawks’’, kas līdz šim tikusi pie diviem punktiem mazāk (20).

• Citā spēlē, spēlējot bez traumētā Rūdolfa Balcera, Tampabejas ‘’Lightning’’ pēcspēles metienos svinēja otro uzvaru pēc kārtas, šoreiz apspēlējot Ņujorkas ‘’Rangers’’.

• Abu komandu vārtos spoži spēlēja tās vārtsargi. Andrejs Vasiļevskis līdz pēcspēles metieniem atvairīja 45 no ‘’Rangers’’ 46 metieniem, bet pretējos vārtos Igors Šestjorkins tika galā ar 39 no Tampabejas izdarītajiem 40 metieniem.

• Spēles laikā Tampabejai bija jāatspēlējas, ko izdevās paveikt trešā perioda ievadā. Tajā pēc izspēles 20. vārtus sezonā iemeta Braidens Points. Spēlētājs izcīnīja punktu jau savā septītajā spēlē pēc kārtas.

• Points realizēja arī vienu no diviem ‘’Lightning’’ pēcspēles metieniem, kamēr Ņujorka Vasiļevski spēja pārspēt tikai reizi. Uzvaras bullītis Aleksa Killorna kontā.

• ‘’Lightning’’ ir viena no Austrumu konferences līderēm, šobrīd ieņemot piekto vietu. Līdz trešajai to šķir tikai pieci punkti.

NHL spēles 30. decembrī

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Sabres - Red Wings6:3Panthers - Canadiens7:2
Lightning - Rangers2:1 PMCapitals - Senators3:4 P
Islanders - Blue Jackets2:1Blues - Blackhawks3:1
Wild - Stars1:4Jets - Canucks4:2
Avalanche - Kings4:5 PMCoyotes - Maple Leafs6:3
Sharks - Flyers3:4 P

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

     [+] [-]

, 2022-12-30 08:30, pirms gada
Izskatās ka Rūdim spēlēšana NHL ir beigusies.

     [+] [-]

, 2022-12-30 09:52, pirms gada
Dzimmiy rakstīja: Izskatās ka Rūdim spēlēšana NHL ir beigusies.
Pats bēdīkākais ir tas, ka viņš ir nevis labu komandu dabūjis, kā pats apgalvo, bet gan iesprūdis karjerā, ne šur, ne tur, faktiski gaisā karājas, bez jebkādas prakses Tampa var mierīgi pretendēt uz Turzu, tikai izcīnīšanas gadījumā Balcera vārda uz tās nebūs plus vēl nebūs viņa paša arī Rīgas čempī Interesanti, pie šāda te rasklada, vai te atradīsies kāds, kurš novēlētu Tampai to Turzu izcīnīt?

     [+] [-]

, 2022-12-30 10:10, pirms gada
Dzimmiy rakstīja: Izskatās ka Rūdim spēlēšana NHL ir beigusies.
izskatās, ka Tu daudz irs pēdējā laikā

     [+] [-]

, 2022-12-30 10:52, pirms gada
Korpisalo neslikts 34/36

Rūdis līdzīgi kā Merzļikins, šobrīd nedaudz apmaldījušies savā spēlē, bet viss ir ne tikai pašu rokās, bet arī veiksmes rokās.
Jauns gads, jauna veiksme!

  +1 [+] [-]

, 2022-12-30 11:04, pirms gada
sporta lidzzinatajs rakstīja: Korpisalo neslikts 34/36

Rūdis līdzīgi kā Merzļikins, šobrīd nedaudz apmaldījušies savā spēlē, bet viss ir ne tikai pašu rokās, bet arī veiksmes rokās.
Jauns gads, jauna veiksme!
Kādā vēl spēlē Rūdis tev ir apmaldījies, ja viņš elementāri netiek laists uz ledusa?
Apmaldījies kur, treniņā vai treniņspēlē?

     [+] [-]

, 2022-12-30 11:20, pirms gada
Jāgaida, kura būs nākamā pietura Elvim!? Cerams, ka labā komandā tiks jo nu izskatās, ka galīgā caurumā Elvim šī sezona un pasen nav spēlēts.

  -2 [+] [-]

, 2022-12-30 11:35, pirms gada
Te muļķi nezin ka Balceram ir savainojums, domā ka vienkārši nobenchots, auni.
Par turzu TB vai PIT

     [+] [-]

, 2022-12-30 12:01, pirms gada
Korpis labi nospēlēja,bet tas labums ir tikai viņa paša statistikai,ja runājot par komandu,tad kārtējais zāģis un diezgan bezcerīgi izskatās viss ja vien Kolumbusas valde nesāks rīkoties.

  -1 [+] [-]

, 2022-12-30 12:05, pirms gada
marcco rakstīja: Jāgaida, kura būs nākamā pietura Elvim!? Cerams, ka labā komandā tiks jo nu izskatās, ka galīgā caurumā Elvim šī sezona un pasen nav spēlēts.
Elvis to negribēs, bet labākais variants šobrīd ir Šveice, karjeras restartam, un pēc sezonas atpakaļ NHL. Ar šādu sniegumu, viņš karjeras beigas NHL dabūs.

     [+] [-]

, 2022-12-30 12:05, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Te muļķi nezin ka Balceram ir savainojums, domā ka vienkārši nobenchots, auni.
Par turzu TB vai PIT
Vienkārši algu griesti neļauj ņemt laukā no savainoto saraksta. Rūdis tur ir liekais. Cerams aģents jau meklē variantus.

     [+] [-]

, 2022-12-30 12:09, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Te muļķi nezin ka Balceram ir savainojums, domā ka vienkārši nobenchots, auni.
Par turzu TB vai PIT
Kāda tev jēga būs no TB Turzas, ja Balcera vārda uz tās nebūs un Balcers pie tam vēl netiks uz PČ Rīgā!?

     [+] [-]

, 2022-12-30 12:45, pirms gada
vozā rakstīja: Elvis to negribēs, bet labākais variants šobrīd ir Šveice, karjeras restartam, un pēc sezonas atpakaļ NHL. Ar šādu sniegumu, viņš karjeras beigas NHL dabūs.
muļķīgs variants

     [+] [-]

, 2022-12-30 13:24, pirms gada
vozā rakstīja: Elvis to negribēs, bet labākais variants šobrīd ir Šveice, karjeras restartam, un pēc sezonas atpakaļ NHL. Ar šādu sniegumu, viņš karjeras beigas NHL dabūs.
Tieši tavs ieteikums būtu NHL karjeras beigas. Dodoties atpakaļ uz Šveici, būtu jārada kaut kas nereāli labs, lai uzreiz ņemtu atpakaļ. Un tas vēl nerēķinot, ka paliek saistības ar CBJ. Labākais, kas Elvim šobrīd varētu notikt ir maiņa uz viduvēju/vāju NHL komandu ar spēcīgu aizsardzību un vāju vārtu līniju.

     [+] [-]

, 2022-12-30 13:29, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Tieši tavs ieteikums būtu NHL karjeras beigas. Dodoties atpakaļ uz Šveici, būtu jārada kaut kas nereāli labs, lai uzreiz ņemtu atpakaļ. Un tas vēl nerēķinot, ka paliek saistības ar CBJ. Labākais, kas Elvim šobrīd varētu notikt ir maiņa uz viduvēju/vāju NHL komandu ar spēcīgu aizsardzību un vāju vārtu līniju.
Kviļu Pēter, kura tad ir tāda blice, tavuprāt? Piemēra pēc kaut vai nosauc?

     [+] [-]

, 2022-12-30 14:52, pirms gada
Marokāņi-Lettiņu brāļi rakstīja: Kviļu Pēter, kura tad ir tāda blice, tavuprāt? Piemēra pēc kaut vai nosauc?
Tak nav tādas blices. Viss tas ir pirmssvētku dzēruma murgi. Elvim ir atlikuši 4 gadi pa 5,4 miljoni sezonā. Tas ir milzīgs līgums pie viņa pašreizējās statistikas. Neviens par velti nepaņēma CAL Petersen no LA Kings, kad šis tika uz AHL nosutīts. Ar 5 miljonu līgumu, kurā atlikuši tik 2 gadi. Un Cal Petersen statistika diži neatšķirās no Elvja(ok, vidēji spēlē ielaistie vārti ir mazāk, bet atvairīto metienu procents praktiski tāds pats)

Vienīgā, daudz maz reālistiskā, iespēja pie pašreizējās situācijas izkļūt Elvim no Kolumbusas ir ja līgums tiek vasarā izpirkts.

     [+] [-]

, 2022-12-30 17:57, pirms gada
Vispār par Elvi ir interese dažām team, Kolumbusa gribe arī spēlētājus pretī par Elvi.

     [+] [-]

, 2022-12-30 18:26, pirms gada
Es arī domāju, ka vienīgā reālā iespēja Elvim tikt prom no Kolumbusas ir viņa līguma izpirkšana. Esmu pat pārsteigts, ka Elvi nesūta uz AHL. Ar šādu soli klubs ar neko baigi neriskētu. Katrā ziņā, abi komandas biedri viņu ir izkonkurējuši. Ja tā nav, tad pierādiet, kas liecina par to, ka Elvis joprojām ir komandas nr. 1 izvēle vārtos.