Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins: ''Zvaigžņu spēles pauze palīdzēja - izbļāvos okeānā, raudāju un piedzēros''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikins: ''Zvaigžņu spēles pauze palīdzēja - izbļāvos okeānā, raudāju un piedzēros''
Elvis Merzļikins. Foto. AFP.Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas ''Blue Jackets'' vārtsargs Elvis Merzļikins pēc zaudējuma svētdien pret Minesotas ''Wild'' žurnālistiem apliecināja, ka viņam par labu nācis Zvaigžņu spēles pārtraukums, kurā devies atvaļinājumā. Tajā viņš gan lasījis grāmatu, gan bļāvis okeānā, gan raudājis un arī piedzēries.

Ne to labāko sniegumu 2022./2023. gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonā demonstrē vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš līdzšinējā sezonā ''Blue Jackets'' vārtos stājies 25 spēlēs. To laikā viņam 87.6 % atvairīti pretinieku metieni un vidēji ielaistas 4.14 ripas.

Vienu no sezonas labākajām spēlēm Merzļikins aizvadīja svētdienas vakarā, kad pret Minesotas ''Wild'' atvairīja 41 metienu. Ar to gan nebija gana, lai ''Blue Jackets'' izcīnītu uzvaru - trešajā periodā tika izlaists divu vārtu pārsvars, vēlāk zaudējot pagarinājumā (2:3). ''Pēdējās spēlēs esmu juties labi. Nezinu, kā tas izklausīsies, bet es vienkārši pārstāju uztraukties. Sezonas sākums bija ļoti grūts. Tas nebija rezultāts, kuru gaidīju. To nebija viegli aizmirst,'' pēc spēles žurnālistiem teica Merzļikins, kurš piebilda, ka viņam par labu nācis Zvaigžņu spēles pārtraukums.

''Lai arī nebiju pelnījis atvaļinājumu, mana sieva gan to bija pelnījusi. Sēdēju okeāna krastā, skatījos tajā un lasīju grāmatu. Tas man palīdzēja beigt domāt par to, kas ellē notiek. Darīju to savā stilā - iegāju okeāna izbļauties, pēc tam arī raudāju un piedzēros. Tiešām darīju visu. Pārtraukums bija vērtīgs, jo varēju mentāli sakārtot sevi,'' turpināja latviešu vārtsargs, kurš pēdējos mačos demonstrējis solīdāku spēli vārtos.

''Šobrīd izbaudu spēli un man vienalga, ja dažreiz kļūdos. Komandas biedri man palīdz - viņi bloķē metienus un arī šovakar dažas reizes mani glāba, kad neieņēmu pareizās pozīcijas vārtos. Viņi man palīdzēja,'' par mainīto domāšanu atlikušajā sezonā teica Merzļikins.

Kolumbusas ''Blue Jackets'' šobrīd ir vājākā līgas komanda. 60 spēlēs tā pratusi tikt pie 44 punktiem. Nākamo maču tā aizvadīs naktī uz trešdienu, kad viesosies pie Zemgus Girgensona pārstāvētās Bufalo ''Sabres''.

  -2 [+] [-]

, 2023-02-28 11:10, pirms gada
Sportisti taču nedzer!

  +3 [+] [-]

, 2023-02-28 11:52, pirms gada
Domāju ne visiem dzert un piedzerties nozīmē noķert komu.
Latvijā jau retāk, bet eksistē tādi, kam pietiek ar vīna glāzi vai 2 aliņiem pēc vakariņām.
Slēpts komentārs: Two goats one Champion

  +1 [+] [-]

, 2023-02-28 12:59, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Nezinu, pie vakariņam parasti man aiziet 6 pintes ar vieglo alu (5.0%)
Ballīte, pasakums jau savādāk, ja tikai alus, tad kādi 10-12.
Ja stiprais tad litrs viskijs uz sevi vienu.
Viņš mira jauns!

  +3 [+] [-]

, 2023-02-28 14:11, pirms gada
Nu tad beidzot Elvis visas stulbības no galvas izmetis!!!!!Tā lai turpina,un būs labi.

     [+] [-]

, 2023-03-22 09:36, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Nezinu, pie vakariņam parasti man aiziet 6 pintes ar vieglo alu (5.0%)
Ballīte, pasakums jau savādāk, ja tikai alus, tad kādi 10-12.
Ja stiprais tad litrs viskijs uz sevi vienu.
Tev ir problēma. Varbūt ne gluži tās ballītes daļa, bet 6 aliņi dienā nav normāli. Sāc par to domāt laicīgi, jo tas ir alkaholisms.