Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Korpisalo tuvu, lai atgrieztos laukumā, būs trešais vārtsargs mačos Somijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Korpisalo tuvu, lai atgrieztos laukumā, būs trešais vārtsargs mačos Somijā
Jonass Korpisalo. Foto: AP/Scanpix

Elvja Merzļikina pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Kolumbusas ''Blue Jackets'' somu vārtsargs Jonass Korpisalo ir tuvu, lai atgriestos laukumā pēc savainojuma sadziedēšanas, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Ārons Porclains.

28 gadus vecajam Somijas vārtsargam Korpisalo martā tika veikta gurna operācija. Sākotnēji paredzētā pusgadu ilgā atveseļošanās nedaudz ieilgusi, taču šobrīd soms ir tuvu, lai atgrieztos laukumā, ziņo Porclains.

Cits ''Blue Jackets'' apskatnieks Džefs Svoboda tikmēr vēstī, ka Korpisalo šodien piedalās komandas treniņā.

Iepriekš Korpisalo ''Blue Jackets'' vārtus sargāja 23. marta mačā pret Teodora Bļugera ''Penguins'', Kolumbusas vienībai kapitulējot ar 1:5.

Somam atgriežoties ierindā, ''Blue Jackets'' rīcībā būs trīs vārtsargi ar vienvirziena līgumiem - latviešu zvaigzne Elvis Merzļikins, Daniils Tarasovs un pats Korpisalo.

Svētdien Kolumbusas ''Blue Jackets'' dosies uz Korpisalo dzimteni Somiju, kur 4. un 5. novembrī aizvadīs divas regulārās sezonas spēles pret NHL čempionvienību Kolorādo ''Avalanche''. Pats Korpisalo šajās spēlēs ieņems trešā vārtsarga lomu.

Visu NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

     [+] [-]

, 2022-10-27 19:17, pirms gada
Kad Korpis atgriezīsies Elvis ar šādu spēli un koefiem var sanākt kā trešais vai pat farmā tusos ar saviem miljoniem (kā savulaik Irbe pat ECHL patusoja ar NHL vienvirziena līgumu), ja spēli neuzlabos un ielaistos golus un atvairītos procentus arī neuzlabos. Potenciāli vēl ir opcija uz treidu, bet kam viņu ar šādu spēli un šādu līgumu vajadzēs?

  +4 [+] [-]

, 2022-10-27 19:18, pirms gada
Latviešu zvaigzne.. Zvaigznītim jānolaižas no debesīm atpakaļ uz ledus. Novēlēsim atgūt pirmā numura statusu!

     [+] [-]

, 2022-10-27 19:25, pirms gada
latvānijs rakstīja: Latviešu zvaigzne.. Zvaigznītim jānolaižas no debesīm atpakaļ uz ledus. Novēlēsim atgūt pirmā numura statusu!
mošk, kad reāli Korpisalo elpos pakausī, arī būs iedvesma saņemties un stāvēs uz galvas. tarasenko jau tāds nopietns drauds nav, tāpat pats domāja, ka izlasē nekas tāds nenotiks.

  +9 [+] [-]

, 2022-10-27 19:27, pirms gada
als rakstīja: Kad Korpis atgriezīsies Elvis ar šādu spēli un koefiem var sanākt kā trešais vai pat farmā tusos ar saviem miljoniem (kā savulaik Irbe pat ECHL patusoja ar NHL vienvirziena līgumu), ja spēli neuzlabos un ielaistos golus un atvairītos procentus arī neuzlabos. Potenciāli vēl ir opcija uz treidu, bet kam viņu ar šādu spēli un šādu līgumu vajadzēs?
Acīmredzot tu esi pārāk jauns lai atcerētos kāpēc Irbe vispār nonāca ECHL!

  +2 [+] [-]

, 2022-10-27 19:50, pirms gada
Nedaudz vairāk piezemētības mūsu puikam pa sliktu nenāktu

  -2 [+] [-]

, 2022-10-27 20:27, pirms gada
Sezonā ieskriesies, un Elvis stāvēs katru spēli. Es vispār nesaprotu trenera sprēgāšanu, Elvim jābūt vārtos kaut viņš ir siets

  +1 [+] [-]

, 2022-10-27 21:07, pirms gada
Kāds no sportacentra uz Somiem brauks skatīties? Kādas cenas biļetēm?

     [+] [-]

, 2022-10-27 21:29, pirms gada
Viņš to obligāto militāro dienestu izgāja?

  -2 [+] [-]

, 2022-10-27 21:34, pirms gada
sandis444444 rakstīja: Acīmredzot tu esi pārāk jauns lai atcerētos kāpēc Irbe vispār nonāca ECHL!
Esmu "ļoti jauns"!! Profilu šeit paskaties, āzi! Cik atceros ta Irbe tur nonāca sakarā ar to, ka bija nesaskaņas ar GM-u un/vai treneri. Šie gribēja laist šo vaļā ar daļēju kompensāciju a Arča(loģiski) bija pret, jo negriibēja līguma naudu pazaudēt, ko viņš sūri grūti iepriekšējās sezonās bija nopelnijis. Vot i par sodu iebāza Arču ECHL... ar NHL vienvirziena līgumu. Un Arča arī tur paspēlēja.

     [+] [-]

, 2022-10-27 21:36, pirms gada
Supervaronis izies militāro dienestu Elvja vietā. Gaidi pavēsti!

  +1 [+] [-]

, 2022-10-28 01:17, pirms gada
als rakstīja: Esmu "ļoti jauns"!! Profilu šeit paskaties, āzi! Cik atceros ta Irbe tur nonāca sakarā ar to, ka bija nesaskaņas ar GM-u un/vai treneri. Šie gribēja laist šo vaļā ar daļēju kompensāciju a Arča(loģiski) bija pret, jo negriibēja līguma naudu pazaudēt, ko viņš sūri grūti iepriekšējās sezonās bija nopelnijis. Vot i par sodu iebāza Arču ECHL... ar NHL vienvirziena līgumu. Un Arča arī tur paspēlēja.
Tev smadzenes par jaunu lai saprastu, ka sacīt, varbūt tev ir 50 gadi, bet prāts 12 gadīga bērna līmenī.

     [+] [-]

, 2022-10-28 08:52, pirms gada
Luka Magic rakstīja: Tev smadzenes par jaunu lai saprastu, ka sacīt, varbūt tev ir 50 gadi, bet prāts 12 gadīga bērna līmenī.
Konkrētāk! Kur es ko nepareizi pateicu? Vai tad Irbem nebija konflikts ar vadību vai ja vēlaties, tad var pateikt arī otrādāk - vadībai bija konflikts ar Irbi līguma sakarā, jo Irbe viņiem vairs nebija vajadzīgs? Un es runāju par pašu precedentu t.i. , ka nekas neparasts arī tagad nebūtu, kad vārstargu ar NHL vienvizzienieku nosūta lejā.