Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins šonakt vārtos pret Dalasu, Bļugers atgriežas "Penguins" trešajā maiņā

Rolands Eliņš

Merzļikins šonakt vārtos pret Dalasu, Bļugers atgriežas "Penguins" trešajā maiņā
Elvis Merzļikins. Foto: lastwordonsports.com

Nacionālajā hokeja līgā šonakt spēles paredzētas Elvja Merzļikina un Teodora Bļugera pārstāvētajām komandām. "Penguins" 2:00 sacentīsies pret Filadelfiju, bet "Blue Jackets" 3:30 aizvadīs maču pret Dalasas "Stars".

Elvim Merzļikinam šonakt būs sezonas 20. spēle NHL un 17. reize, kad viņš dosies sākumsastāvā. Kolumbusas komandai aizvadot neveiksmīgu periodu, arī Merzļikinam iepriekšējā uzvara slīd arvien tālākā atmiņā, un savu pagaidām pēdējo uzvaru viņš guvis 30. martā pret Tampabeju. Pēc tam katrā no nākamajām četrām spēlēm Merzļikinam ielaisti vismaz trīs vārti.

Kolumbusa maiņu darījuma pēdējā dienā ar neko īpašu neizcēlās, taču jau pirms tam bija aizmainīti vairāki svarīgi spēlētāji. Komandas vadība vēlējās savu uzņemto kursu pieteikt nevis kā "pārbūvi", bet sastāvā "pārlādēšanu", taču realitāte ir tāda, ka komanda iepriekšējās septiņās spēlēs guvusi trīs punktus.

Šonakt paredzētā spēle būs pret savu tiešo konkurenti. Dalasas "Stars" divīzijas kopvērtējumā ir tieši virs Kolumbusas un guvusi par trim punktiem vairāk, paveicot to ar trim aizvadītām spēlēm mazāk. Šosezon abas komandas aizvadījušas sešas savstarpējās spēles, kurās iekrājušas vienādu bilanci, katrai komandai divreiz uzvarot pamatlaikā un vienreiz papildlaikā.

Tikmēr Pitsburgas "Penguins" sastāvā atgriezies Teodors Bļugers, kuram ilgāku laiku nācās izlaist traumas dēļ. Pirmajā spēlē pēc atgriešanās viņš spēlēja ceturtajā maiņā, bet vakardienas treniņā tika iespēlēts trešajā maiņā. Otrās maiņas centrā tikmēr bija komandas jaunieguvumu Džefs Kārters, turklāt jāpiemin, ka Pitsburgai savainojumu dēļ šobrīd ierindā nav Jevgeņija Malkina un Frederika Gudro, divu centra uzbrucēju.

Pitsburga šobrīd uzņēmusi labu tempu un uzvarējusi trīs spēlēs pēc kārtas, kas ļauj atrasties visnotaļ drošās "play-off" pozīcijās – piektās vietas īpašniece "Rangers" ir desmit punktus aizmugurē. Savukārt Bļugera komandas šodienas pretiniece "Flyers" ieņem sesto vietu divīzijā un iepriekšējo deviņu spēļu laikā pamatlaikā uzvarējusi tikai vienreiz (kopumā šajā laikā gūti septiņi punkti).

NHL spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Bruins-Islanders2:00Hurricanes-Predators2:00
Rangers-Devils2:00Penguins-Flyers2:00
Lightning-Panthers2:00Maple Leafs – Jets2:00
Capitals-Sabres2:00Red Wings – Blackhawks2:30
Stars – Blue Jackets3:30

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2021-04-15 20:56, pirms 3 gadiem
Kāpēc nav prevjū raksta par šodienas EL 1/4 finālu atbildes spēlēm futbolā? Laikam pārāk daudz notikumu šodien, ka SC nespēj visam izsekot.