Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

''Blue Jackets'' uz trim sezonām pagarina līgumu ar 21 gadu veco Bokvistu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Blue Jackets'' uz trim sezonām pagarina līgumu ar 21 gadu veco Bokvistu
Adams Bokvists (#27) kopā ar Elvi Merzļikinu (#90). Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Kolumbusas ''Blue Jackets'' pagarinājusi līgumu ar 21 gadu veco aizsargu Adamu Bokvistu.

Latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina komandas biedra Bokvista jaunais līgums ir uz trim gadiem. Tas viņam garantēs 7.8 miljonus ASV dolāru.

Bokvists NHL pievienojās 2018. gadā, kad ar kopējo astoto izvēli draftā viņu izvēlējās Čikāgas ''Blackhawks''. Hokejists Čikāgā aizvadīja divas sezonas un pēcāk nonāca Kolumbusā.

Aizvadītajās sezonā Adams devās laukumā 52 mačos, kuros guva 11 vārtus un atdeva tik pat rezultatīvas piespēles. Sezona tika noslēgta ar 22 rezultativitātes punktiem un lietderības koeficientu -11.

''Adams ir talantīgs un mobils aizsargs, kurš spēj pievērsties uzbrukumam. Par spīti savainojumiem, viņš aizvadīja lielisku pirmo sezonu mūsu klubā un nu viņš kļūst tikai lielāks un spēcīgāks. Mēs ticam viņa potenciālā,'' sacīja komandas ģenerālmenedžeris Jarmo Kekalainens.

''Blue Jackets'' aizvadītajā sezonā 82 mačos tika pie 81 punkta un palika aiz izslēgšanas spēļu barjeras - 10. vietā Austrumu konferencē.

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...

     [+] [-]

, 2022-07-07 11:44, pirms 2 gadiem
O = Ū Zviedriski.. tātad Būkvists. Just sayin.. manis pēc lai ir Bokvists.