Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

36 gadus vecais Goligoskis uz vēl divām sezonām pagarina līgumu ar "Wild"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

36 gadus vecais Goligoskis uz vēl divām sezonām pagarina līgumu ar "Wild"
Alekss Goligoskis. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar aizsargu Aleksu Goligoski, kurš būtu kļuvis par brīvo aģentu. Darījuma summa ir četri miljoni dolāru.

36 gadus vecais Alekss Goligoskis, kurš vasarā pievienojās Minesotas "Wild" kā brīvais aģents un parakstīja līgumu uz vienu sezonu par pieciem miljoniem, šosezon 58 spēlēs izcēlies ar diviem vārtiem un 26 piespēlēm. Komandas aizsargu rangā viņš ir otrais, par punktu atpaliekot no Džereda Sperdžena.

Iepriekšējās piecas sezonas Arizonas "Coyotes" rindās aizvadījušais Goligoskis karjerā pārstāvējis arī Dalasas "Stars" un Pitsburgas "Penguins", ar ko 2009. gadā izcīnīja Stenlija kausu. Regulārajā čempionātā aizsargs 982 spēlēs ticis pie 457 punktiem, bet 43 play-off cīņās viņam 21 punkts.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/alex-golig...