Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Problēmu pārņemtā "Canucks" aizmaina 31 vārtus guvušo kapteini Horvatu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Problēmu pārņemtā "Canucks" aizmaina 31 vārtus guvušo kapteini Horvatu
Bo Horvats. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" aizmainījis savu kapteini Bo Horvatu uz Ņujorkas "Islanders", pretī saņemot divus spēlētājus un drafta izvēli. Horvats pēc sezonas kļūtu par brīvo aģentu.

27 gadus vecais Bo Horvats šosezon aizvadītajās 49 spēlēs jau paguvis atkārtot karjeras rekordu, gūstot 31 vārtus. Viņa kontā ir arī 23 rezultatīvas piespēles. Vasarā Horvatam beigsies sešu gadu un 33 miljonu dolāru līgums, un Vankūveras "Canucks" apzinājās, ka nespēs atļauties algas pielikumu, tāpēc meklēja variantus centra uzbrucēja aizmainīšanai.

Ieturot 25% viņa algas, "Canucks" aizmainījusi Horvatu uz Ņujorkas "Islanders", kas pretī atdeva uzbrucējus Antonī Boviljē un Ātu Reti, kā arī 2023. gada drafta pirmās kārtas izvēli. 25 gadus vecais Boviljē šosezon 49 spēlēs iekrājis 20 punktus, bet 20 gadus vecais Reti, aizvadot pirmo pilno sezonu Ziemeļamerikā, vairāk spēlējis fārmklubā. "Islanders" rindās viņam 12 spēles un divi vārti.

Ņujorkas klubs pašlaik atrodas ārpus playoff zonas – divus punktus priekšā ir Pitsburgas "Penguins". Savukārt "Canucks" aizvada pagalam blāvu sezonu, nule nomainījusi galveno treneri un sākusi pārbūvi, atvadoties no šīs sezonas mērķiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/islanders-...

     [+] [-]

, 2023-01-31 22:20, pirms gada
Sajūtas līdzīgas kā Ozo, ko aizmainīja pirms ASG. Morāli nezini, kuru komandu tu pārstāvi. Varēja to darījumu veikt pēc ASG.