Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Harta balvas kandidāti - Ovečkins, Malkins, Dacjuks

Harta balvas kandidāti - Ovečkins, Malkins, Dacjuks
Aleksandrs Ovečkins
Foto: AFP

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) Harta balvas, kuru pasniedz līgas vērtīgākajam hokejistam, kandidātiem ir nosaukti Pitsburgas ''Penguins'' uzbrucējs Jevgēņijs Malkins, Vašingtonas ''Capitals'' hokejists Aleksandrs Ovečkins un Detroitas ''Red Wings'' hokejists Pavels Dacjuks.

Kā zināms, tad 18.jūnijā Lasvegasā tiks pasniegtas NHL balvas un kā vērtīgākā no tām ir Harta balva, kura tiek pasniegta NHL MVP jeb vērtīgākajam hokejistam. Kļuvis zināms, ka šogad uz to pretendēs trīs krievu hokejisti - Pitsburgas ''Penguins'' pārstāvis Jevgēņijs Malkins, Vašingtonas ''Capitals'' hokejists Aleksandrs Ovečkins un Detroitas ''Red Wings'' spēlētājs Pavels Dacjuks.

Pitsburgas ''Penguins'' uzbrucējs Jevgēņijs Malkins šogad kļuva par rezultatīvāko hokejistu visā līgā, regulārā čempionāta laikā kopā izcīnot 113 punktus (35 vārti, 78 piespēles), tādējādi palīdzot klubam iekļūt izslēgšanas cīņās. Play off pirmajā kārtā ''Penguins'' pārspēja Filadelfijas ''Flyers'', tādējādi turpinot cīņu par Stenliju kausu.

Vašingtonas ''Capitals'' uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins šogad no visiem līgas hokejistiem regulārajā čempionātā guva visvairāk vārtu - 56. Kopumā Ovečkins var kļūt par otro hokejistu aiz Dominika Hašeka, kurš vēlreiz var izcīnīt Harta balvu. Arī Vašingtonas ''Capitals'' iekļuva izslēgšanas cīņās, kur pirmajā kārtā komanda pārspēja Ņujorkas ''Rangers'' septiņās spēlēs ar 4:3.

Kā pēdējais pretendents uz Harta balvu ir Detroitas ''Red Wings'' uzbrucējs Pavels Dacjuks, kurš ir nominēts vēl divās kategorijās, kurās, pie tam, Dacjuks uzvarēja pagājušogad. Detoritas ''Red Wings'' pirmajā izslēgšanas cīņu kārtā četrās spēlēs pārspēja Kolumbusas ''Blue Jackets'', tādējādi turpinot cīņu par Stenlija kausu.

Izmantotie resursi:
nhl.com

1 2 39 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2009-04-30 14:07, pirms 15 gadiem
Ovi noteikti, jo viņa ieguldījums komanda proporcionāli ir lielāks, nekā abiem pārējiem.
Slēpts komentārs: Guncha123

  -4 [+] [-]

, 2009-04-30 14:09, pirms 15 gadiem
Arī uzskatu ka Ovi ir jādot šitejo.
Guncha123 rakstīja: 3 Krievi Ta nu gan NHL
un?

  +2 [+] [-]

, 2009-04-30 14:11, pirms 15 gadiem
dodiet tik Sašam,labi sezonu nogriezis!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-04-30 14:19, pirms 15 gadiem
krievu invāzija nhl. bet nu domāju ka pelnīti, īpašs prieks par Dacjuku, čalis tik labi kapā

  -1 [+] [-]

, 2009-04-30 14:20, pirms 15 gadiem
Diezgan jocīgas nominācijas. Dīvaini, ka ne Sharsks, ne Bruins spēlētāsj nav (Piemēram Torntons, Tomass vai Savārs)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-30 14:24, pirms 15 gadiem
Ovi

  +2 [+] [-]

, 2009-04-30 14:25, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Diezgan jocīgas nominācijas. Dīvaini, ka ne Sharsks, ne Bruins spēlētāsj nav (Piemēram Torntons, Tomass vai Savārs)
nu tos spēlētājus kurus tu nosauc nevār salīdzināt ar Ovi. Varbūt viņi ir tehniski, bet ne tik centīgi kā Saša

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 14:28, pirms 15 gadiem
tobymac rakstīja: nu tos spēlētājus kurus tu nosauc nevār salīdzināt ar Ovi. Varbūt viņi ir tehniski, bet ne tik centīgi kā Saša
Nu Saša ari ir ļoti tehnisks hokejists. viņš jebkuru var apspelēt un jo īpaši viņam patīk vārtsargus apspēlēt

     [+] [-]

, 2009-04-30 14:30, pirms 15 gadiem
DeGunS rakstīja: Nu Saša ari ir ļoti tehnisks hokejists. viņš jebkuru var apspelēt un jo īpaši viņam patīk vārtsargus apspēlēt
par to kā viņš nav tehnisks es nebiju teicis. viņš ir tehnisks + centīgāks par visiem, visu dara ar savu kaislību, atdot visu sevi spēlei, tas nepietiek daudziem hokeja spēlētajiem.
Saša padara hokeju labāku!

  +3 [+] [-]

, 2009-04-30 14:33, pirms 15 gadiem
Krievi dominē.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 14:35, pirms 15 gadiem
ansis15 rakstīja: Krievi dominē.
Nu tak... Pasaules čempioni!

  +2 [+] [-]

, 2009-04-30 14:39, pirms 15 gadiem
Nē nu nominācijas ir ļoti jocīgas> OK Malkins ir rezultatīvākais spēlētājs, bet ar mazāko punktu skaitu kopš lokauta+Pitsburga diezko spoži regulāro neiaizvadīja. Detroita šķiet pārāk kolektīva, lai vienu izvirzītu.

  +3 [+] [-]

, 2009-04-30 14:42, pirms 15 gadiem
Kopumā vērtīgākais savai komandai varētu būt Ovečkins

     [+] [-]

, 2009-04-30 14:56, pirms 15 gadiem
Iekš NHL daudziem simpātijas pret Ovi,bet neesmu tik drošs,ka viņš būs MVP.

Malkins 55%, Ovi 45%, Pavels 0%(kaut arī patīk šis spēlētājs,neticu,ka iegūs MVP balvu).

     [+] [-]

, 2009-04-30 15:00, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Nē nu nominācijas ir ļoti jocīgas> OK Malkins ir rezultatīvākais spēlētājs, bet ar mazāko punktu skaitu kopš lokauta+Pitsburga diezko spoži regulāro neiaizvadīja. Detroita šķiet pārāk kolektīva, lai vienu izvirzītu.
Ar nominācijām viss ok un Torntonu vai Savāru nevar salīdzināt (vismaz šīs sezonas ietvaros) ar Malkinu vai Ovi. Krievi ir bijuši pārāki un ar to neviens pat nestrīdās, tāpēc arī NHL izvirza šos spēlētājus MVP balvai.

     [+] [-]

, 2009-04-30 15:33, pirms 15 gadiem
Jānovērtē NHL objektivitāte, kuras nereti tik tiešām pietrūkst.Skaidrs, ka visi šie krievi ir aizvadījuši labas sezonas.Ja man būtu jābalso, tad laikam es tomēr liktu uz Malkinu.Datsjuks jau daudz dažādu balvu ir saņēmis (pelnīti ).Avečkinu es vērtēju zemāk, nekā iepriekš nosauktos.
Jautājums vienīgi, -kāpēc sezonas MVP obligāti jābūt uzbrucējam ?
Lai mani neapvainotu rusofobijā, varu pateikt, ka šajā trijniekā lieliski iederētos arī Habibuļins, kura loma komandā ir bijusi ne mazāk svarīga un nozīmīga.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-04-30 16:10, pirms 15 gadiem
kharlamovs rakstīja: vārtsargiem ir sava nominācija! Un tur Habibuļins tuvu nestāv!protams vērtīgākais spēlētājs var būt arī vārtsargs,bet tas ir ne tikai hokejā.Piemēram futenē MVP arī parasti dabū uzbrucējs vai uzbrukošie pusargi ! Ja nemaldos tad vienīgais vārtuvīrs kas ir dabūjis MVP futī ir leģendārais Jašins!
Nebrauc auzās ! Nekur nav rakstīts, ka šai balvai obligāti ir jābūt uzbrucējam !Hašeks to ir 2 reizes dabūjis, tāpat arī Teodors savā laikā.Nav ko te runāt par futbolu, tam ir cita sadaļa.Hārta balvai tāpat nav arī nekā kopēja ne ar Vezīnas balvu, ne arī kādu citu.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-30 17:35, pirms 15 gadiem
Aizsargus jau apdala vēl vairāk, pēdējo 35+ gadu laikā vienīgi Prongers ir dabūjis Hārta balvu. Šosezon, kad neviens uzbrucējs nav bijis tik ekstra spilgts, tad varēja iedot Grīnam no "Capitals".

  -1 [+] [-]

, 2009-04-30 17:45, pirms 15 gadiem
Leflērs,

Pirmkārt, sveiki!

Par obligātumu ir jāsakā tā - NHL vajag šovu un pašlaik nav neviena aizsardzības (aizsargi+vārtsargi) spēlētāja, kurš šovu var taisīt, tāpēc jāizvēlas no uzbrucējiem, kur šovmeņu pietiek.

Par to, ka tikai krievi, jā pārsteigums no vienas puses, bet no otras - nu īpaši neviens cits neko jau dižu nerādīja.

     [+] [-]

, 2009-04-30 17:56, pirms 15 gadiem
Šī lieta komercializēta un skaidrs,ka par aizsargu vai vārtusargu nebūs tik liela interese,kā par Malkina-Crosbija, vai Crosbija-Ovechkina kandidatūru...tjipa "kurš kuru"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 18:06, pirms 15 gadiem
Es personīgi vienmēr esmu uzskatījis, ka Hārta balvai jāpienākas spēlētājam, kurš ir aizvadījis teicamu sezonu+to ir izdarījusi arī viņa komanda. Un te es nerunāju par komandām, kuras jau ierasti ir līderos, bet par tām kuras sagādā kādu pārsteigumu. Piemēram, šosezon Bostona praktiksi bez izmaiņām sastāvā uzlēca NHL zenītā (kandidāti Savārs un Tomass), bet es jo īpaši izceltu Kolumbusu (un nesmejieties), komanda pirmo reizi (!) iekļuvusi PO, bet savu labāko sezonu karjerā aizvadīja Nešš, teicams bija Meisons. Viņi bija ĀRKĀRTĪGI vērtīgi savai komandai. Ceru, ka sapratāt domu...

     [+] [-]

, 2009-04-30 18:06, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Leflērs,

Pirmkārt, sveiki!

Par obligātumu ir jāsakā tā - NHL vajag šovu un pašlaik nav neviena aizsardzības (aizsargi+vārtsargi) spēlētāja, kurš šovu var taisīt, tāpēc jāizvēlas no uzbrucējiem, kur šovmeņu pietiek.

Par to, ka tikai krievi, jā pārsteigums no vienas puses, bet no otras - nu īpaši neviens cits neko jau dižu nerādīja.
Pirmkārt sveiks, Tu ar !
Par to šovu zināmā mērā varētu piekrist.Kaut gan, -ja paskatās tā uzmanīgāk, nu, piemēram , tas pats Datsjuks, kuru es kā hokejistu vērtēju samērā augstu, nu nav jau nu viņš nekādu īpašo šovu rādījis !Atšķirībā no daža laba. Ja skatās dziļāk, dižu ta dižu, bet , piemēram, , neviens manuprāt negaidīja, ka Parisi iemetīs 40+ golus.Neviens negaidīja, ka tik spilgti šosezon nospēlēs Grīns.Neviens negaidīja, ka manis pieminētais Habibuļins ievedīs Čikāgu pleiofā.Un tā tālāk un tā joprojām...

     [+] [-]

, 2009-04-30 18:09, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Es personīgi vienmēr esmu uzskatījis, ka Hārta balvai jāpienākas spēlētājam, kurš ir aizvadījis teicamu sezonu+to ir izdarījusi arī viņa komanda. Un te es nerunāju par komandām, kuras jau ierasti ir līderos, bet par tām kuras sagādā kādu pārsteigumu. Piemēram, šosezon Bostona praktiksi bez izmaiņām sastāvā uzlēca NHL zenītā (kandidāti Savārs un Tomass), bet es jo īpaši izceltu Kolumbusu (un nesmejieties), komanda pirmo reizi (!) iekļuvusi PO, bet savu labāko sezonu karjerā aizvadīja Nešš, teicams bija Meisons. Viņi bija ĀRKĀRTĪGI vērtīgi savai komandai. Ceru, ka sapratāt domu...
Ja Meisons nākamgad All Star spēlē uz laukuma parādīsies skotu bruncīšos un nūjas vietā rokā turēs balalaiku, tici man, viņam būs visas iespējas pretendēt uz Hārta balvu !!

Starp citu, pārgurušie zviedri tikko krieviem iemeta trešo banku.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-30 18:22, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Pirmkārt sveiks, Tu ar !
Par to šovu zināmā mērā varētu piekrist.Kaut gan, -ja paskatās tā uzmanīgāk, nu, piemēram , tas pats Datsjuks, kuru es kā hokejistu vērtēju samērā augstu, nu nav jau nu viņš nekādu īpašo šovu rādījis !Atšķirībā no daža laba. Ja skatās dziļāk, dižu ta dižu, bet , piemēram, , neviens manuprāt negaidīja, ka Parisi iemetīs 40+ golus.Neviens negaidīja, ka tik spilgti šosezon nospēlēs Grīns.Neviens negaidīja, ka manis pieminētais Habibuļins ievedīs Čikāgu pleiofā.Un tā tālāk un tā joprojām...
Paška ir brendneims, kuru var pārdot. Un Detroitā, kur pašlaik krīze ir ne mazāka, lai noturētu interesi par hokeju vajag kādu stāru.

Grīns, jā viņu varētu, bet no "Caps" jau Šuriks ir.
Koļa, lai vai kā, bet bija tikai viens no faktoriem kāpēc Hawks ir PO.

Parise, nu varēja arī, bet kas ir viņš par brendu? Ņūdžersijā viss ir ap Brodēru un ja kāds tā nedomā, tad viņu var apsūdzēt zaimošanā.

kino

Viss jau pareizi, bet komerciāli neizdevīgi... .

Pārgurušie zviedri dabūja banku atpakaļ un nomainīja savu vratarju.

     [+] [-]

, 2009-04-30 18:24, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Paška ir brendneims, kuru var pārdot. Un Detroitā, kur pašlaik krīze ir ne mazāka, lai noturētu interesi par hokeju vajag kādu stāru.

Grīns, jā viņu varētu, bet no "Caps" jau Šuriks ir.
Koļa, lai vai kā, bet bija tikai viens no faktoriem kāpēc Hawks ir PO.

Parise, nu varēja arī, bet kas ir viņš par brendu? Ņūdžersijā viss ir ap Brodēru un ja kāds tā nedomā, tad viņu var apsūdzēt zaimošanā.

kino

Viss jau pareizi, bet komerciāli neizdevīgi... .

Pārgurušie zviedri dabūja banku atpakaļ un nomainīja savu vratarju.
Jā , un zviedrs aizgāja sēdēt blakus krievam..

     [+] [-]

, 2009-04-30 18:46, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Jānovērtē NHL objektivitāte, kuras nereti tik tiešām pietrūkst.Skaidrs, ka visi šie krievi ir aizvadījuši labas sezonas.Ja man būtu jābalso, tad laikam es tomēr liktu uz Malkinu.Datsjuks jau daudz dažādu balvu ir saņēmis (pelnīti ).Avečkinu es vērtēju zemāk, nekā iepriekš nosauktos.
Jautājums vienīgi, -kāpēc sezonas MVP obligāti jābūt uzbrucējam ?
Lai mani neapvainotu rusofobijā, varu pateikt, ka šajā trijniekā lieliski iederētos arī Habibuļins, kura loma komandā ir bijusi ne mazāk svarīga un nozīmīga.
Habibuļins tik pusi no spēlēm aizvadījis.

     [+] [-]

, 2009-04-30 19:05, pirms 15 gadiem
Straka rakstīja: Habibuļins tik pusi no spēlēm aizvadījis.
Es vnk nevarēju acumirklī nevienu citu krievu spēlētāju iedomāties, kas nebūtu uzbrucējs...Jā, Nabokovs, bet viņam tomēr nebija tā pati veiksmīgākā sezona.

  -3 [+] [-]

, 2009-05-01 09:01, pirms 15 gadiem
es nesaprotu, ko visi te ir pa krieviem? tiem okupantiem. kas viņi jums kaut kādi brāļi

  +1 [+] [-]

, 2009-05-02 01:34, pirms 15 gadiem
arturs210292 rakstīja: es nesaprotu, ko visi te ir pa krieviem? tiem okupantiem. kas viņi jums kaut kādi brāļi
Vispār jau te runa iet par hokeju.
1 2 39 komentāri