Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ričardss kļūs par ''Wild'' galveno treneri

Ričardss kļūs par ''Wild'' galveno treneri
''Wild'' hokejistiem nāksies pierast pie jaunā trenera
Foto: Getty Images

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas ''Wild'' panākusi vienošanos ar Todu Ričardsu, kurš kļūs par komandas jauno galveno treneri. Ričardss šo amatu pārņems no Žaka Lemēra, kurš pameta komandu pēc sezonas beigām.

Šī sezona ''Wild'' nebija tā veiksmīgākā, jo klubs nespēja iekļūt izslēgšanas cīņās, pēc kā līdzšinējais galvenais treneris Žaks Lemērs paziņoja par savu atkāpšanos no amata.

Šodien kļuvis zināms, ka par nākamo ''Wild'' galveno treneri tiks nosaukts Tods Ričardss, kuram šī būs pirmā NHL komanda, kuras galvenais treneris viņš būs. Pirms tam Ričardss bijis trenera palīgs Sanhosē ''Sharks''. Šodien ''Wild'' arī šim notikumam rīkos preses konferenci, lai iepazītu ar Ričardsu kā komandas jauno galveno treneri. Deviņu gadu laikā Ričardss būs tikai otrais komandas galvenais treneris. Treneris izvēlēts, jo iederas jaunā ģenerālmenedžera Čaka Fletčera idejās par to, kā ''Wild'' būtu jāspēlē. Pēc Fletčera domām, ''Wild'' jāspēlē ātrs, fizisks hokejs, izmantojot sev radītās iespējas.

Tods Ričardss kā galvenais treneris strādājis vien Amerikas hokeja līgā (AHL), divus gadus vadot ''Wilkes-Barre Scranton'', palīdzot tai arī vienu sezonu izcīnīt Kaldera kausu. Pirms tam četras sezonas Ričardss bija trenera palīgs citā AHL klubā Milvoki ''Admirals''.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-16 09:40, pirms 15 gadiem
jauns treneris ,jauni panākumi? vismaz uz to jācer!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-16 20:01, pirms 15 gadiem
Wild nakoshgad bus speks