Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" nenotur 3:0 un turpina zaudējumu sēriju, Pitsburgai ceturtā uzvara pēc kārtas

Agris Suveizda

"Sabres" nenotur 3:0 un turpina zaudējumu sēriju, Pitsburgai ceturtā uzvara pēc kārtas
Bufalo "Sabres" aizsargs Brendons Montūrs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras šonakt tikušas arī Filadelfijas "Flyers", Pitsburgas "Penguins", Edmontonas "Oilers", Kolorādo "Avalanche", Vinipegas "Jets" un Vegasas "Golden Knights".

Jau astoņpadsmito zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja savainotā Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas spēles 33. minūtē panāca 3:0 savā labā, taču trešajā periodā Filadelfijas "Flyers" atspēlēja trīs ripas, iemeta arī pagarinājumā un turpināja sāncenšu antirekordu (4:3). Ar 1+1 uzvarētāju rindās atzīmējās Šons Kuturjē, Klods Žirū un Ivans Provorovs. Savukārt astoto spēli pēc kārtas izlaida Teodors Bļugers, kura Pitsburgas "Penguins" otro reizi pēc kārtas apspēlēja Ņujorkas "Islanders" (2:1). Pitsburga pirmo trešdaļu noslēdza ar 2:0, taču bija arī spiesta veikt vārtsargu maiņu – visus piecus metienus atvairījušais Tristens Džerijs iedzīvojās ķermeņa augšdaļas savainojumā.

Vienpadsmitajā spēlē pēc kārtas pamatlaikā nezaudēja Kolorādo "Avalanche", kas ar 5:2 pārspēja Anaheimas "Ducks". Miko Rantanens guva 20. vārtus sezonā, bet aizsargs Keils Makārs izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderību +4. Savukārt vienpadsmitajā spēlē pēc kārtas vismaz punktu nopelnīja Konors Makdeivids, kurš ar rezultatīvu piespēli pagarinājumā palīdzēja Edmontonas "Oilers" pārspēt Toronto "Maple Leafs" (3:2). Zaudētāju rindās abos vārtos piedalījās Mičels Mārners (1+1) un Džastins Hols (0+2).

Astoto panākumu desmit spēlēs guva Vegasas "Golden Knights", kas ielaida jau 60. sekundē, taču otrajā periodā iemeta trīs vārtus un pieveica Losandželosas "Kings" (4:1). Divas rezultatīvas piespēles izdarīja Žonatans Maršeso. Pēc agru vārtu ielaišanas atspēlējās arī Vinipegas "Jets", kas ar 5:1 sakāva Kalgari "Flames" un tika pie ceturtās uzvaras piecos mačos. Pie trim punktiem tika Marks Šaiflī (2+1) un dānis Nikolajs Ēlerss (0+3).

SpēleRez
Sabres – Flyers3:4 P
Penguins – Islanders21
Maple Leafs – Oilers2:3 P
Avalanche – Ducks5:2
Flames – Jets1:5
Golden Knights – Kings4:1
Sharks – Wild4:3 PM

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...