Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Donato paliek Sietlā, Heinens Pitsburgā, Kostinam jauns līgums ar ''Blues''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Donato paliek Sietlā, Heinens Pitsburgā, Kostinam jauns līgums ar ''Blues''
Raiens Donato. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) brīvo aģentu tirgus ir atvērts jau divas pilnas nedēļas. Vērtīgu brīvo aģentu paliek arvien mazāk, taču pie jauniem līgumiem tiek spēlētāji, kurus iepriekšējā komanda vēlas paturēt.

26 gadus vecais uzbrucējs Raiens Donato parakstījis jaunu līgumu ar Sietlas ''Kraken''. Tas paredz 1.2 miljonus ASV dolāru lielu atalgojumu un saistības uz vienu pilnu sezonu.

Aizvadītajās sezonā Donato devās laukumā 74 mačos, gūstot 16 vārtus un atdodot 15 rezultatīvas piespēles (31 punkts). Tā bija viņa individuāli produktīvākā sezona karjerā. Sietlā hokejists varēs augt un turpināt progresēt.

Donato pievienojās līgai 2014. gadā, kad ar kopējo 56. izvēli viņu draftēja Bostonas ''Bruins''. Bostonā viņš pavadīja divas sezonas. Pēcāk viņš uzspēlēja arī Minesotas ''Wild'' un Sanhosē ''Sharks'', visbeidzot nonākot arī Sietlā.

Pitsburgas ''Penguins'' noslēgusi jaunu līgumu ar 27 gadus veco centru Dentonu Heinenu. Hokejists paliks komandā uz vienu sezonu, par kuru saņems tieši vienu miljonu.

Arī Dentons pievienojās NHL 2016. gadā, kad viņu ar 116. izvēli draftēja tā pati ''Bruins''. Bostonā viņš pavadīja četras sezonas, pēc tam divas uzspēlēja Anaheimas ''Ducks'' un nonāca Pitsburgā.

Aizvadīto sezonu viņš aizvadīja pingvīnos. 76 mačos viņš guva 18 vārtus un atdeva 15 rezultatīvas piespēles (33 punkti).

Sentluisas ''Blues'' tikmēr parakstījusi jaunu līgumu ar krievu uzbrucēju Kļimu Kostinu. Saistības ar klubu būs uz vienu sezonu, kas viņa maciņu papildinās ar 750 tūkstošiem ASV dolāru.

Kostins NHL ir pavadījis trīs sezonas - visas Sentluisā. Kopā 46 mačos viņš guvis piecus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles (11 punkti).

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/oilers/news/rel...
https://www.tsn.ca/nhl/free-agency
https://www.tsn.ca/tradecentre/trad...

     [+] [-]

, 2022-07-28 02:24, pirms 2 gadiem
“Aizvadīto sezonu viņš aizvadīja pingvīnos. 76 mačos viņš guva 18 vārtus un atdeva 15 rezultatīvas piespēles (33 punkti”.

Pēc statistikas vien vajadzēja būt vismaz 2.5m gadā.

     [+] [-]

, 2022-07-28 02:25, pirms 2 gadiem
Tas pats arī ar Donato. Tad jau Rūdis var priecāties par savu 1way 750,000

     [+] [-]

, 2022-07-28 11:03, pirms 2 gadiem
Kārtējais pierādījums, ka Miņina teorija vairs nestrādā. Pārāk daudz izņēmumu gadījumi.