Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL vienīgā bez uzvarām esošā komanda pagaidām nelūkojas jauna trenera virzienā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL vienīgā bez uzvarām esošā komanda pagaidām nelūkojas jauna trenera virzienā
Brūss Budro. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" sezonu sācis ar septiņiem zaudējumiem pēc kārtas. Taču ģenerālmenedžeris Patriks Alvīns norādīja, ka uzticas galvenajam trenerim Brūsam Budro, un pauda pārliecību, ka komanda izrāpsies no bedres.

Sezonas sākums Vankūveras "Canucks" sanācis vēsturiski briesmīgs – NHL vairāk nekā simts gadus ilgajā vēsturē neviena cita komanda sezonas pirmajos četros mačos pēc kārtas neizsēja vismaz divu vārtu pārsvaru. Turpinājums nav padevies diži labāks, un "Canucks" ir vienīgā komanda bez uzvarām.

"Uzticamies treneru štābam no pirmās dienas. Mūsu starpā ir laba komunikācija. Strādājam kopā un atradīsim ideju. Esmu ģenerālmenedžeris, tāpēc par rezultātiem atbildu tikpat, cik galvenais treneris un spēlētāji. Redzu, kādu darbu katru dienu iegulda treneri, un mans uzdevums ir meklēt variantus, kā viņus atbalstīt un palīdzēt komandai kļūt labākai," pauda Patriks Alvīns.

"Pavisam noteikti ticu mūsu jaunajam kodolam. Mums ir daudz jaunu un labu spēlētāju. Šķiet, sākoties sezonai, mums bija sestais jaunākais sastāvs. Skaidrs, ka viņiem vēl jāmācās, un šī ir laba iespēja," sacīja "Canucks" ģenerālmenedžeris.

Savainots ir Vankūveras vadošais aizsargs Kvins Hjūzs, ārpus sastāva atrodas arī Broks Besers. Viņu traumas ir īslaicīgas, kamēr Kērtisam Lazāram jāizlaiž trīs līdz četras nedēļas.

Brūss Budro par galveno treneri kļuva pagājušā gada 5. decembrī, kad "Canucks" atlaida Trevisu Grīnu un ģenerālmenedžeri Džimu Beningu. Sezona tika pabeigta ar 32-15-10 izrāvienu, un tikai mazliet pietrūka līdz playoff biļetei. Sekmīgais noslēgums raisīja cerības, bet jaunās sezonas sākums aplauzis "Canucks" spuras.

Jāpiezīmē, ka septiņās spēlēs "Canucks" vārtu bilance trešajos periodos ir 2:15.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/canucks-co...