Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Puljujarvi paliek Edmontonā, Zīgentāleram līgums uz pieciem gadiem ar ''Devils''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Puljujarvi paliek Edmontonā, Zīgentāleram līgums uz pieciem gadiem ar ''Devils''
Jesse Puljujarvi (#13). Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Jaunu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Edmontonas ''Oilers'' noslēdzis Zviedrijā dzimušais somu uzbrucējs Jesse Puljujarvi, vēsta ārzemju mediji. Pie jauna kontrakta ticis arī aizsargs Jonass Zīgentālers.

Puljujarvi NHL ir pavadījis piecas sezonas un visās pārstāvējis tieši ''Oilers''. Jaunais līgums paredz, ka kluba rotācijā viņš paliks vismaz vēl vienu gadu. Par to viņš saņems tieši trīs miljonus ASV dolāru.

24 gadus vecais hokejists NHL pievienojās 2016. gadā, kad tieši Edmontona viņu izvēlējās ar augsto ceturto piku. 259 NHL pamatturnīra spēlēs viņš ir guvis 46 vārtus un atdevis 52 rezultatīvas piespēles (98 punkti).

Tieši aizvadītā sezona bija viņa individuāli sekmīgākā. 65 mačos viņš guva 14 vārtus un atdeva 22 rezultatīvas piespēles (36 punkti). 20 izslēgšanas spēļu ietvaros viņš izcēlies ar 3+2.

''Oilers'' aizvadītajā sezonā tika līdz Rietumu konferences finālā, kurā gan četros mačos atzina Kolorado ''Avalanche'' pārākumu. Kolorado pēcāk arī izcīnīja Stenlija kausu. Edmontona lūko jaunajā sezonā atriebties un Puljujarvi būs viens no plāna īstenotājiem.

Līgumu ar Ņūdžersijas ''Devils'' tikmēr pagarinājis 25 gadus vecais aizsargs Jonass Zīgentālers. Jaunais līgums paredz saistības uz piecām sezonām. To laikā viņš nopelnīs 17 miljonus ASV dolāru.

Šveices hokejists aizvadītajā sezonā devās laukumā 70 mačos, kuros guva vienus vārtus un atdeva 13 rezultatīvas piespēles. NHL ietvaros viņš aizvadījis 175 spēles, kurās iekrājis 3+24. Iepriekš viņš paguva pārstāvēt arī Vašingtonas ''Capitals''.

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/oilers/news/rel...
https://www.tsn.ca/nhl/free-agency
https://www.tsn.ca/tradecentre/trad...

     [+] [-]

, 2022-07-27 07:53, pirms 2 gadiem
Ar Zīgentāleru līgums nav slēgts pēc sistēmas, ka par katriem 10 punktiem - 1 miljons līgumā.

     [+] [-]

, 2022-07-27 09:45, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Ar Zīgentāleru līgums nav slēgts pēc sistēmas, ka par katriem 10 punktiem - 1 miljons līgumā.
tā sistēma attiecas uz uzbrucējiem, bet Zīgerntālers ir aizsargs.

     [+] [-]

, 2022-07-27 12:16, pirms 2 gadiem
Paldies, Pērkondēl, par skadrojumu. Tad man jautājums, pēc kā aizsargiem mēra līguma summu?

     [+] [-]

, 2022-07-27 14:10, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Paldies, Pērkondēl, par skadrojumu. Tad man jautājums, pēc kā aizsargiem mēra līguma summu?
Pajautā to Miņinjurim, viņš še ir lielākais NHL specs, un arī infa par šo sistēmu - 10 pts = 1 mio līgumā - nāk no viņa .