Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Keins par "Blackhawks" pārbūvi: ""Kings" un "Rangers" ir pierādījumi, ka to var paveikt ātri"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Keins par "Blackhawks" pārbūvi: ""Kings" un "Rangers" ir pierādījumi, ka to var paveikt ātri"
Patriks Keins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Čikāgas "Blackhawks" aizvada nesekmīgu sezonu, atkal paliekot ārpus izslēgšanas spēlēm, un uzbrukuma zvaigzne Patriks Keins norādīja, ka nākamsezon labāk jāspēlē gan viņam, gan visai komandai.

Ar 27 uzvarām 80 spēlēs Čikāgas "Blackhawks" Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas priekšā tikai jaunpienācējai Sietlas "Kraken" un līgas sliktākajai komandai Arizonas "Coyotes". Čikāga bez playoff palikusi trešo reizi četros gados, bet kopš 2015. gada Stenlija kausa izcīnīšanas nav izdevies tikt tālāk par pirmo kārtu.

"Ir iespējams uzvarēt arī pārbūves laikā," kritisks bija Patriks Keins, kurš 76 mačos sakrājis 92 punktus un ir labākais savā komandā. "Ir komandas, kas to paveikušas. Losandželosas "Kings" – jaunie spēlētāji, kuri pārspēja prognozes, un pēkšņi viņi ir tādā līmenī, lai varētu parakstīt līgumu ar Filipu Dano, iemainīt Viktoru Arvidsonu, un tagad viņiem ir laba komanda."

"Ņujorkas "Rangers" – pirms četriem gadiem viņi paziņoja par pārbūvi, bet tagad ir viena no labākajām komandām. Protams, Artēmija Panarina parakstīšana palīdz. Tāpat kā tāda līmeņa vārtsargs [Igors Šestjorkins]. Manuprāt, pārbūvēt sastāvu iespējams ātrāk nekā daži domā," pauda 33 gadus vecais Keins.

Viņš norādīja, ka vasaru izmantos, lai savestu kārtībā veselību un nākamajā sezonā spēlētu vēl labāk.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/patrick-ka...

     [+] [-]

, 2022-04-27 21:52, pirms 2 gadiem
Biffeļi joprojām būvē saulaino nākotni. Tikai sanāk sū uz kātiņa, kā komunistiem.

     [+] [-]

, 2022-04-28 06:27, pirms 2 gadiem
Oilers parāda, ka pietiek ar 2 spēcīgām maiņām, lai vismaz PO garantētu. Pat vārtsargi nevajag top klases.