Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Saslimšanas piedzīvojusī Karolīnas "Hurricanes" apritē atgriezīsies bez pieciem hokejistiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Saslimšanas piedzīvojusī Karolīnas "Hurricanes" apritē atgriezīsies bez pieciem hokejistiem
Karolīnas "Hurricanes". Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Karolīnas “Hurricanes” Covid-19 saslimšanu dēļ bija spiests izlaist četras spēles. Komanda atsākusi treniņus un gatavojas ceturtdien aizvadīt spēli pret Tampabejas “Lightning”.

Pret pašreizējo Stenlija kausa čempioni Tampabejas “Lightning” laukumā nedrīkstēs doties aizsargs Džeikobs Slavins, kā arī uzbrucēji Teuvo Terevainens, Jespers Fāsts, Vorens Fougls un Džordans Martinuks. Viņi visi atrodas Covid-19 sarakstā. Savukārt laukumā varētu atgriezties centra uzbrucējs Džordans Stāls, kurš piedalījās nesenākajā treniņā. Viņš atklāja, ka pozitīvas analīzes saņēmis 15. janvārī, bet tagad atlabis.

“Ir daudzas lietas, kas raisa satraukumu. Pirmkārt, iztrūkst vairāki pamatsastāva hokejisti. Tas radītu bažas pat tad, ja mums būtu spēļu prakse. Otrkārt, arī veselie hokejisti ir sēdējuši uz vietas, nevis trenējušies. Fiziskā kondīcija pazūd diezgan ātri. Ja katru dienu neesi uz ledus - tas rada bažas. Taču jātiek galā ar šīm problēmām. Attaisnojumu burkā beigusies vieta,” teica galvenais treneris Rods Brind’Amūrs.

“Hurricanes” iepriekšējo maču aizvadīja 18. janvārī, kad ar 4:2 pārspēja Nešvilas “Predators”. Turpinājumā tika konstatētas vairākas saslimšanas, kuru dēļ nācās pārcelt četras spēles un aizvērt treniņu centru.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/carolina-p...