Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbijs tuvu tam, lai atgrieztos "Penguins" sastāvā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krosbijs tuvu tam, lai atgrieztos "Penguins" sastāvā
Sidnijs Krosbijs. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas kluba Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs turpina atlabt pēc starpsezonā veiktās plaukstas locītavas operācijas. Galvenais treneris Maiks Salivans pauda, ka Krosbijs jau tuvākajā laikā varētu atgriezties ierindā.

"Viņš ir daudz tuvāk tam, lai atgrieztos," teica Maiks Salivans. "Protams, ka gribam, lai tas notiktu pēc iespējas drīzāk. Viņš ir hokejists, kurš izšķir maču likteņus. Taču – visam jānotiek droši. Tas ir ļoti svarīgi. Mes paļaujamies un uzticamies mūsu medicīniskajam personālam."

Sidnijam Krosbijam plaukstas locītavas operācija tika veikta septembra sākumā. Viņš izlaidis Pitsburgas "Penguins" pirmās piecas spēles, komandai izcīnot trīs uzvaras un arī abos pārējos mačos tiekot pie punktiem.

"Penguins" kapteinis pirmdien piedalījās treniņā, slidojot vienā maiņā ar Džeisonu Zakeru un Dantonu Heinenu. Savukārt Krosbija ierastajā pozīcijā starp Džeiku Gencelu un Kasperi Kapanenu joprojām bija Evans Rodrigess.

Sezonas ievadā Pitsburgai nevar palīdzēt arī Jevgeņijs Malkins, kura atgriešanās gaidāma decembrī. No ierindas savainojuma dēļ izkritis arī Braiens Rasts, kamēr Džefs Kārters un Kriss Letangs atrodas Covid-19 protokolā.

Teodors Bļugers sezonas pirmajās piecās spēlēs izcēlies ar diviem vārtiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-buzz-n...