Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kāpēc "Oilers" riskēja ar Nūdžentu-Hopkinsu?

Juris Miņins
Juris Miņins

Kāpēc "Oilers" riskēja ar Nūdžentu-Hopkinsu?
Raiens Nūdžents-Hopkinss
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā Edmontonas "Oilers", kuriem jau otro gadu pēc kārtas bija pirmās izvēles iespējas draftā, izvēlējās Raienu Nūdžentu-Hopkinsu. Šis jauneklis, iespējams, bija meistarīgākais spēlētājs šogad, taču "Oilers" izvēle, tomēr, ir risks.

Izlasot raksta virsrakstu lielai daļai, protams, radīsies jautājums – kā gan drafta pirmā izvēle var būt risks, turklāt gadījumā, ja Nūdžents-Hopkinss tiek izcelts kā meistarīgākais spēlētājs šī gada draftā?

Pirmkārt, hokejista auguma parametri – 180 cm un 74 kg. Šādi cipari noteikti nav tas, ko ir ierasts redzēt mūsdienu hokeja jaunās zvaigznes CV. Lai arī uzreiz sekos iebildes, ka auguma parametri nav noteicošais faktors, lai izveidotu veiksmīgu hokejista karjeru, ieteiktu apskatīties pēdējo 20 gadu draftu statistiku (TOP-10 izvēles) un to kā ir veicies šiem "mazizmēru" hokejistiem (Raiens šajā kompānijā tāpat ir visvieglākais). Līdz zvaigznes statusam ("All-Stars") ir ticis vien Patriks Keins un tikai Keins ir parādījis statistikā labāku spēli nekā vidējais hokejists, kuru draftā izvēlas pirmajā desmitniekā.
Protams, Raiens Nūdžents-Hopkinss nav "vidējais Džo", taču auguma centimetru trūkums viņam var liegt no lieliska spēlētāja kļūt par izcilu hokejistu.

Otrkārt, Edmontonas "Oilers" Nūdžentu-Hopkinsu izvēlējās par spīti tam, ka vairākums hokeja ekspertu norādīja, ka komandai vispirms ir jādomā par aizsardzību, t.i., jāizvēlas Zviedrijas hokejists Adams Larsons. Protams, vēlāk, tajā pašā pirmajā kārtā, "naftinieki" izvēlējās citu zviedru – Oskaru Klefbomu, kas arī kopumā nav slikts variants, taču ar vienu "bet". Larsons komandai varētu palīdzēt uzreiz, jo viņam ir liela profesionālā hokeja pieredze (divas sezonas Zviedrijas Elites sērijā) un pieaugušo hokejs viņam nav svešs. Klefbomam arī ir iespēja kļūt par stabilu komandas pirmā pāra aizsargu... kaut kad nākotnē. Uzbrukumā "Oilers" talantīgu hokejistu pietiek, aizsardzībā gan tādu ir deficīts... .

Visbeidzot, treškārt, lai arī centra uzbrucēju sarakstos "Oilers" vienībai bija neliels "caurums", uzbrukumā kopumā pēdējos gados viņi ir nokomplektējuši ļoti solīdu sastāvu – Teilors Hals, Magnuss Pājarvi-Svensons, Džordans Eberle, Tēmu Hartikainens, Sems Ganjērs, arī Endrjū Kogliano un Linuss Umarks nav pieskaitāmi pie veterāniem. Līdz ar to aktuāls kļūst jautājums par to kur atradīsies vieta jaunajam talantam Nūdžentam-Hopkinsam? Ripa ir tikai viena un jaunajiem censoņiem šādā situācijā vēl ir tikai jāiemācās to sadalīt. Tāpat, pie šāda perspektīvo hokejistu blīvuma, jaunpienācējam būs daudz grūtāk attīstīt savas prasmes, jo konkurence, lai arī kopumā ir pozitīvs faktors, šajā gadījumā var nozīmēt ierobežošanu, t.i., labi ir tad, kad ir pāris jaunie un perspektīvie talanti, bet kad tādu ir puse komandas, tad ir jāsāk uzmanīties.

Pašlaik drafta pirmajam numuram ir dota vasara un rudens treniņnometne, lai sagatavotos NHL (?) sezonai (Nūdženta-Hopkinsa gadījumā vēl nav skaidrs kurā līgā viņš sāks nākamo sezonu) un mēģinātu pierādīt, ka bažas par viņu ir pārspīlētas vai nepamatotas, taču ja viņam atspēkošanas procesā gadīsies kāda aizķeršanās, tad Edmontonas kluba vadība noteikti saņems (pamatotus) pārmetumus.

Vai R.Nūdžents-Hopkinss bija šī gada drafta pirmās izvēles vērts?

  • 115

  • 135

  • 215


1 2 48 komentāri

     [+] [-]

, 2011-06-26 18:35, pirms 13 gadiem
Kā NHL drafta pārraides laikā teica Tambelīni,viņi nekur nesteidzas ar iesaistīšanu NHL.Bet paldies par viedokli ko gaidīju uz jautājumu tavā iepriekšējā bloga ieraxtā...

  +5 [+] [-]

, 2011-06-26 18:40, pirms 13 gadiem
Izskatās, ka Oileri cer uz līdzīgu dinastiju, kāda viņiem bija 80-tajos, kad līgā ienāca Greckis, Mesjē, Kofijs, Kurri un pārējie. Vai izveidosies, to parādīs laiks, bet jāpiekrīt Jurim, ka daudzi skiloti, bet jauni spēlētāji uzbrukumā, var nospēlēt pret viņiem pašiem. Sastāvam tomēr jābūt sabalansētam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-26 18:45, pirms 13 gadiem
Man jau liekas ka Nadžents-Hopkinss ir 1. izvēles vērts, BET viņam sezona jāpavada WHL.
WHL pazīstama kā visspēcīgākā no CHL (varbūt ne prasmju, bet tiešā nozīmē - spēcīgākā, kur spēlē visvairāk spēka spēli), tā kā gads tur pavadīts, pie tam ar labu statistiku dod cerību Oilers, tomēr, vēl viens gads prasītos.

Bet arī Larsons Edmontonai nemaz neliktos slikts variants. Tas viņiem dotu top klases jauno aizsargu, kuru šobrīd viņu sistēmā šķiet nav (ir vairāki ļoti labi, bet ne top-klases)

Lai nu kā, Hals-Hopkinss-Eberle nākotnē varētu izskatīties diezgan bailīgi.

  -4 [+] [-]

, 2011-06-26 18:47, pirms 13 gadiem
Patiesībā viņa auguma parametri ir 184cm/78kg

     [+] [-]

, 2011-06-26 18:48, pirms 13 gadiem
Nu nez vai vijsh speles NHL nakamo sezon, tas ari bija pats pirmais ko GM pateica kapjot no drafta skatuves. Viniem liidz konkuretspejigai komandai veel gadi 3-4 labakaja gadijumaa.

     [+] [-]

, 2011-06-26 19:02, pirms 13 gadiem
Kings tviterī:

KINGS ACQUIRE (F) COLIN FRASER AND A 7TH-ROUND DRAFT PICK IN 2012 NHL ENTRY DRAFT FROM EDMONTON IN EXCHANGE FOR VETERAN FORWARD RYAN SMYTH.

     [+] [-]

, 2011-06-26 19:07, pirms 13 gadiem
Klefbom, KlefboM. M. Un viņš spēlēja Färjestadts BK iekš Elitserien...

  +1 [+] [-]

, 2011-06-26 19:09, pirms 13 gadiem
Juris kārtīgi ķēries pie darba tas priecē
Par Hopkinsu runājot šis laikam tiešām būs tas gadījums kad pirmais numurs uzreiz nespēlē NHL, bet tas nenozīmē ka viņš nav pirmās izvēles vērts.
Es Oilers vietā paņemtu Larsonu sastāva sabalansēšanai ( uzlabojot aizsardzību nākotnē), jo vēl kādu labu uzbrucēju gandrīz vienmēr varēs iemainīt un pievienot jau esošajiem, kuri pārsvarā ir gados jauni un talantīgi. Bet tā kā man nepieder NHL klubs laikam viņi zin labāk.

Katrā ziņā Oilers veidojas tiešām par nopietnu spēku kurš būs viens no galvenajiem pretendentiem uz Stenliju. Bet tas notiks pēc apmēram 4-5 gadiem.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-26 19:29, pirms 13 gadiem
angusrocks rakstīja: Patiesībā viņa auguma parametri ir 184cm/78kg
6'0" - 180~183 cm;
164 lbs - ~74.4 kg.

Nugent-Hopkins, Ryan - NHL.com - NHL Entry...

P.S. Kaut gan viss ir atkarīgs kurā laikā svēra un mērīja.
Pāris centimetru/kilogramu starpība (pieļaujamā kļūda) nemaina lietas būtību.

     [+] [-]

, 2011-06-26 19:35, pirms 13 gadiem
Mana atbilde - Krosbijs - 180 cm NHL superzvaigzne, Nezinu gan cik drafta sezonā Sidnijs svēra?
Kilogramus var pieēst klāt, amerikāņi uz to ir lielmeistari. Gan jau puika vēl nobriedīs.

     [+] [-]

, 2011-06-26 19:39, pirms 13 gadiem
tekken rakstīja: Mana atbilde - Krosbijs - 180 cm NHL superzvaigzne, Nezinu gan cik drafta sezonā Sidnijs svēra?
Kilogramus var pieēst klāt, amerikāņi uz to ir lielmeistari. Gan jau puika vēl nobriedīs.
6'0'' ir normāls augums hokejā, par to nav diskusiju, galvenā sāpe ir par svaru.

Par Krosbiju runājot, tad precīzus skaitļus gan nenosaukšu, bet svars viņam nebija tāda problēma kā Hopkinsam. Saviem vismaz 10 kg smagāks viņš bija, noteikti (pašlaik - 91 kg).

     [+] [-]

, 2011-06-26 20:04, pirms 13 gadiem
Krosbijs tak tikpat garš, uzaudzes shis svaru buus super, rokas zhiglas jau ir =]

  +1 [+] [-]

, 2011-06-26 20:09, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: 6'0" - 180~183 cm;
164 lbs - ~74.4 kg.

Nugent-Hopkins, Ryan - NHL.com - NHL Entry...

P.S. Kaut gan viss ir atkarīgs kurā laikā svēra un mērīja.
Pāris centimetru/kilogramu starpība (pieļaujamā kļūda) nemaina lietas būtību.
Ai nu Juri Tu jau arī te sāc tagad runāt kā kaut kāds "basketbolists", kam svarīgi ir auguma centimetri.... Tak čalim nebūs basketbols jāspēlē!!! Sids (Krosbijs) ir akurāt tādā pašā augumā gan bišķi smagāks, bet gan jau arī šitas puika vēl masā pieņemsies! Tāpat, runājot Znaroka vārdiem, "Vaņa Greckis" jau neko diži garāks par šo kadru arī nebija... +/- 3 cm! Tapēc, domāju, viss ir atkarīgs tikai no paša džeka un trenera - kā jams mācēs šo čali izmantot komandas interesēs, jo, acīmredzot, "iekšā" (talants) čalim ir, ja jau viņu draftē ar pirmo nummuru! Atliek vien šo talantu "atvērt"....

     [+] [-]

, 2011-06-26 20:09, pirms 13 gadiem
Lielākā Edmontonas problēma noteikti ir aizsardzība, un otrā - pieredze.Jaunie spēlētāji tomēr nav tie, kas ievilktu komandu PO.Cik skaistus vārtus ir guvis Džordans Eberle, Teilors Hals?Daudz.Tomēr svarīgākajā brīdī trūks pieredzes, un iespējams, arī meistarības , lai komanda tiktu kur tālāk.Iespējams(esmu pat pārliiecināts) ,ka ar veterāna Raiena Smita piesaisti komanda kļūs daudz draudīgāka tieši mentālajā ziņā, jo fiziski Edmontona noskrien teju jebkuru NHL komandu.

  +6 [+] [-]

, 2011-06-26 20:16, pirms 13 gadiem
shady123 rakstīja: Krosbijs tak tikpat garš, uzaudzes shis svaru buus super, rokas zhiglas jau ir =]
"Uzaudzēs svaru"... Viegli jau izklausās, bez maz vai tā, ka aizies uz mēnesi padzīvot Makdonaldā un uz sezonas sākumu jau būs baigais skapis.

Tikai lieta tāda, ka sezonas laikā NHL hokejistiem (tāpat kā NBA basketbolistiem vai NFL futbolistiem) ir zināmas problēmas NOTURĒT to svaru ar kādu viņi ir sākuši sezonu (pieņemot, ka sezonu viņi sāk optimālajā kondīcijā). Basketbolisti sezonas laikā, atsevišķos gadījumos, pat līdz 10 kg zaudē. Hokejā un amfutbolā šie zudumi nav tik lieli (lai gan ir lasīts par dažādiem gadījumiem, piem., kad spēles laikā zaudē pa 3 kg), bet problēma pastāv.

Un nav jau arī tā, ka palielinot muskuļu masu, visi pārējie rādītāji paliek esošajā līmenī. Var zust ātrums, roku veiklība utt. Un beigu beigās no drafta pirmā numura paliek tikai vidēja līmeņa hokejists.

     [+] [-]

, 2011-06-26 20:23, pirms 13 gadiem
Napšaubāmi, ka Edmontonai aizsardzības pastiprināšanai būtu jābūt prioritātei, bet ko darīt, ja šajā draftā nebija tāda aizsarga, kura dēļ būtu vērts laist garām Hopkinsu.
Larsons nbija atbilde, bet gan vēl lielāks risks manā skatījumā.
Par parametriem runājot, augums nebūs šķērslis, lai kļūtu par lielisku spēlētāju. Domāju, ka viena sezona junioros, ''audzējot gaļu'', šim puisim noderētu.
Šajā sakarā man pārsteidza, ka Atlanta pagāšgad bija gatava uzreiz ļaut spēlēt Burmistrovam, jo viņa parametri bija vēl pieticīgāki.

     [+] [-]

, 2011-06-26 20:26, pirms 13 gadiem
edzinss rakstīja: Napšaubāmi, ka Edmontonai aizsardzības pastiprināšanai būtu jābūt prioritātei, bet ko darīt, ja šajā draftā nebija tāda aizsarga, kura dēļ būtu vērts laist garām Hopkinsu.
Larsons nbija atbilde, bet gan vēl lielāks risks manā skatījumā.
Par parametriem runājot, augums nebūs šķērslis, lai kļūtu par lielisku spēlētāju. Domāju, ka viena sezona junioros, ''audzējot gaļu'', šim puisim noderētu.
Šajā sakarā man pārsteidza, ka Atlanta pagāšgad bija gatava uzreiz ļaut spēlēt Burmistrovam, jo viņa parametri bija vēl pieticīgāki.
Larsons bija jau "gatavs" aizsargs.2 sezonas Zviedrijā pie "īstiem večiem" + junioru čempionāti.Hopkinsam tomēr tādas pieredzes nav.

     [+] [-]

, 2011-06-26 20:29, pirms 13 gadiem
Uzaudzējot svaru zūd ātrums, tas ir neapstrīdams fakts. Vieglāk ir, ja tu esi par smagu un meistarīgs, jo nodzenot svaru būsi tikai ieguvējs, protams, līdz saprāta robežām.

  +4 [+] [-]

, 2011-06-26 20:30, pirms 13 gadiem
als rakstīja: Ai nu Juri Tu jau arī te sāc tagad runāt kā kaut kāds "basketbolists", kam svarīgi ir auguma centimetri.... Tak čalim nebūs basketbols jāspēlē!!! Sids (Krosbijs) ir akurāt tādā pašā augumā gan bišķi smagāks, bet gan jau arī šitas puika vēl masā pieņemsies! Tāpat, runājot Znaroka vārdiem, "Vaņa Greckis" jau neko diži garāks par šo kadru arī nebija... +/- 3 cm! Tapēc, domāju, viss ir atkarīgs tikai no paša džeka un trenera - kā jams mācēs šo čali izmantot komandas interesēs, jo, acīmredzot, "iekšā" (talants) čalim ir, ja jau viņu draftē ar pirmo nummuru! Atliek vien šo talantu "atvērt"....
Kā "basketbolists" vai kas, nezinu, taču pēdējā laikā man ir parādījusies baigā pārliecība (neteikšu, ka iepriekš nebija, bet tagad tā ir tikai pastiprinājusies) par auguma parametru rādītāju nozīmi sportā.

Sids ir 90 kā-gā smags, Hopkinss ~ 75 kg (noapaļojot abu rādītājus). 15 kg! Fizika nav mana stiprā puse, taču cik jau nu ir palicis prātā no vidusskolas, tad spēks = masa x paātrinājums. Šī formula vislabāk raksturo "big body" nepieciešamību hokejā (ar savām 164 mārciņām uz šo brīdi Raiens ir 5. visvieglākais hokejists NHL [atskaitot pārējos šogad draftētos]).

Pie tam, ar to svara audzēšanu, kā jau rakstīju mazliet augstāk, nemaz nav tik viegli.

Taču vēlreiz atkārtošu, ka es nesaku, ka Hopkinss būs slikts hokejists, vienīgi norādu, ka šie ir tie faktori, kas viņa iejušanos NHL var nobremzēt, kā arī to, ka parasti spēlētājus ar šādiem auguma parametriem NHL uztver visai piesardzīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-26 20:37, pirms 13 gadiem
PrinC1t rakstīja: Larsons bija jau "gatavs" aizsargs.2 sezonas Zviedrijā pie "īstiem večiem" + junioru čempionāti.Hopkinsam tomēr tādas pieredzes nav.
Tāds pirms diviem gadiem bija arī Hedmans. Protams, ka 2 gadi ir krietni par maz, lai kaut ko objektīvi spriestu, bet lai gan nevarētu teikt, ka Hedmans spēlētu slikti, viņš līdz šim nav gluži tāds spēlētājs, kādu gaidīja.

  +3 [+] [-]

, 2011-06-26 20:38, pirms 13 gadiem
edzinss rakstīja: Napšaubāmi, ka Edmontonai aizsardzības pastiprināšanai būtu jābūt prioritātei, bet ko darīt, ja šajā draftā nebija tāda aizsarga, kura dēļ būtu vērts laist garām Hopkinsu.
Larsons nbija atbilde, bet gan vēl lielāks risks manā skatījumā.
Par parametriem runājot, augums nebūs šķērslis, lai kļūtu par lielisku spēlētāju. Domāju, ka viena sezona junioros, ''audzējot gaļu'', šim puisim noderētu.
Šajā sakarā man pārsteidza, ka Atlanta pagāšgad bija gatava uzreiz ļaut spēlēt Burmistrovam, jo viņa parametri bija vēl pieticīgāki.
Larsons (ja nolems karjeru turpināt Ziemeļamerikā) spēlēs NHL jau šosezon, pie tam būs starp vadošajiem NJD aizsargiem.
[Vari pierakstīt to piezīmju blociņā]

Larsons vispār bija viens no šī gada drafta gatavākajiem spēlētājiem, ar visiem zviedru skolas kvalitātes elementiem (slidošana, augums, uzbrukuma skils), viena no pašām drošākajām izvēlēm (pat pēc krituma pagājušsezon).

  +1 [+] [-]

, 2011-06-26 20:46, pirms 13 gadiem
Acid rain rakstīja: Interesanti gan, kapēc pasaules ātrākie skrējēji ir tuvu 100 kg smagi? Ja nezini neko, nerunā...
Diemžēl vai par laimi, bet tā ne tuvu nav (pēc IAAF datiem), jo labāko sprinteru (parasti viņus pieņem par pasaulē ātrākajiem skrējējiem) svari svārstās 70-85 kg robežās.

Turklāt, kas ir 100 kg? Uz 200 cm augumu tas ir normāls svars.

     [+] [-]

, 2011-06-26 20:51, pirms 13 gadiem
Timofejs rakstīja: Uzaudzējot svaru zūd ātrums, tas ir neapstrīdams fakts. Vieglāk ir, ja tu esi par smagu un meistarīgs, jo nodzenot svaru būsi tikai ieguvējs, protams, līdz saprāta robežām.
Nu ja audzē tikai vēderu, tad protams, bet ja to dara proporcionāli, tad neredzu īsti iemeslu, lai zustu ātrums. Tieši pretēji, ātrums pieaug, turpretim veiklību gan tas var ietekmēt.

     [+] [-]

, 2011-06-26 20:52, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: ar savām 164 mārciņām uz šo brīdi Raiens ir 5. visvieglākais hokejists NHL [atskaitot pārējos šogad draftētos]).

Pie tam, ar to svara audzēšanu, kā jau rakstīju mazliet augstāk, nemaz nav tik viegli.

Taču vēlreiz atkārtošu, ka es nesaku, ka Hopkinss būs slikts hokejists, vienīgi norādu, ka šie ir tie faktori, kas viņa iejušanos NHL var nobremzēt, kā arī to, ka parasti spēlētājus ar šādiem auguma parametriem NHL uztver visai piesardzīgi.
Nu re! Viņš pat tagad nav visvieglākais NHL hokejists! Nu ok, nu iespējams nebūs čalim tie 90 kg, bet ar laiku teiksim 80 kg (priekš viņa auguma ideāls svars).... viņam tak nebūs pie petaka jāstāv vai kādam bietē jādod, bet būs jāveido spēle un jāmet vārti! Priekš petaka stāvēšanas un bietes mīcīšanas ir domāti gan smagāki, gan garāki onkuļi kuriem, savukārt, ir mazliet citi uzdevumi uz laukuma (arī līderu aizsardzība)....

     [+] [-]

, 2011-06-26 20:54, pirms 13 gadiem
als rakstīja: Nu re! Viņš pat tagad nav visvieglākais NHL hokejists! Nu ok, nu iespējams nebūs čalim tie 90 kg, bet ar laiku teiksim 80 kg.... viņam tak nebūs pie petaka jāstāv vai kādam bietē jādod, bet būs jāveido spēle un jāmet vārti! Priekš petaka stāvēšanas un bietes mīcīšanas ir domāti gan smagāki, gan garāki onkuļi kuriem, savukārt, ir mazliet citi uzdevumi uz laukuma (arī līderu aizsardzība)....
Toties viņam būs jācīnās pie bortiem, jācīnās par pozīciju uz ledus, jāspēlē iemetienos, ar korpusu ripas jānosedz utt.
Uzskats, ka svars ir nozīmīgs tikai tiem, kas baigi grūstās ir... ne līdz galam precīzs.

     [+] [-]

, 2011-06-26 21:00, pirms 13 gadiem
Juri! Ko tu vari pateikt par Filadelfijas ieguvumu drafta pirmajā kārtā, Kuturjē?

  +1 [+] [-]

, 2011-06-26 21:00, pirms 13 gadiem
pook rakstīja: Nu ja audzē tikai vēderu, tad protams, bet ja to dara proporcionāli, tad neredzu īsti iemeslu, lai zustu ātrums. Tieši pretēji, ātrums pieaug, turpretim veiklību gan tas var ietekmēt.
Ātrums sportā ir dažāds - lineārais, rotācijas utt.
Manā rīcībā nav zinātniska pētījuma šai sakarā, taču tīri no empīriskiem novērojumiem var uzskatāmi redzēt, ka pieaugot spēlētāja muskuļu masai, zūd ātruma īpašības (iespējams, spēka rādītāji netiek līdzi masas pieaugumam).

     [+] [-]

, 2011-06-26 21:06, pirms 13 gadiem
Spaceman rakstīja: Juri! Ko tu vari pateikt par Filadelfijas ieguvumu drafta pirmajā kārtā, Kuturjē?
Nu pagaidām izskatās labi - centrs (pēc Ričardsa, Kārtera maiņām nav mazsvarīgi), kurš labi sevi ir pierādījis kā "pleimeikeris".

Īstenībā, tīri mans subjektīvais viedoklis, Kuturjē ir daudz vairāk NHL centrs uz šo brīdi, nekā Hopkinss. Vienīgi jautājums kā viņam ies "Flyers" sistēmā un ar ko saliks vienā maiņā.
Centriem vispār tā ir problēma - malējie uzbrucēji. Nekvalitatīvas malas labam centram var ļoti un ļoti "iegriezt".

     [+] [-]

, 2011-06-26 21:15, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nu pagaidām izskatās labi - centrs (pēc Ričardsa, Kārtera maiņām nav mazsvarīgi), kurš labi sevi ir pierādījis kā "pleimeikeris".

Īstenībā, tīri mans subjektīvais viedoklis, Kuturjē ir daudz vairāk NHL centrs uz šo brīdi, nekā Hopkinss. Vienīgi jautājums kā viņam ies "Flyers" sistēmā un ar ko saliks vienā maiņā.
Centriem vispār tā ir problēma - malējie uzbrucēji. Nekvalitatīvas malas labam centram var ļoti un ļoti "iegriezt".
Gluži manas domas! Gadījumā nebija tā, ka Kuturjē kādu laiciņu atpakaļ prognozēja drafta pirmo trijnieku? Es uzskatu, ka tieši viņš un tevis pieminētie zviedri, Landeskogs un Larsons, ir tieši tie, kuri ir ''visgatavākie'' spēlēt jau nākamsezon!

     [+] [-]

, 2011-06-26 21:25, pirms 13 gadiem
Domāju, ka lieli ieguvēji draftā ir arī Islanders, kuri tika pie Stroma. Jau pašā sezonas sākumā teicu, ka Stroms būs draftā augstāk par Kotjūru, bet neviens mani neklausījās. Galvenais, ka viņam vēl tikai paliks 18 gadi, jūlija vidū. Talantīgs play-maker tipa cents (nevis snaiperis kā Tavaress vai Stamkoss). Islanders noderīgs papildinājums.

     [+] [-]

, 2011-06-26 21:34, pirms 13 gadiem
Ne Ričards, un vēl mazāk Kārters, jau nebija baigie playmeikeri ne?

     [+] [-]

, 2011-06-26 21:52, pirms 13 gadiem
Hey , a kā tur īsti bija - čikāga pārbūvējās , šism vārtos taču arī baja Habibuļins (vai nu kautr kā tā ) ? Habibulins iesāk komandām jaunus uzvaru gājienus ?

     [+] [-]

, 2011-06-26 22:02, pirms 13 gadiem
Edgars008 rakstīja: Hey , a kā tur īsti bija - čikāga pārbūvējās , šism vārtos taču arī baja Habibuļins (vai nu kautr kā tā ) ? Habibulins iesāk komandām jaunus uzvaru gājienus ?
Habibuļina sakarā ir jāmeklē cita sakarība - kā tikko "Blackhawks" no viņa atbrīvojās, tā izcīnīja Stenlija kausu. Un arī "Oilers", jo ātrāk atbrīvosies no viņa, jo labāk!
1 2 48 komentāri