Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lemērs pamet ''Devils'' galvenā trenera amatu

Lemērs pamet ''Devils'' galvenā trenera amatu
Žaks Lemērs
Foto: Scanpix Sweden/Scanpix

Līdzšinējais Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Ņūdžersijas ''Devils'' galvenais treneris Žaks Lēmers ir paziņojis par savu aiziešanu no sava amata.

Ņūdžersijas ''Devils'' beidza regulāro čempionātu kā viena no Austrumu konferences līdervienībām un pirmajā izslēgšanas kārtā tā spēlēja ar Oskara Bārtuļa pārstāvēto Filadelfijas ''Flyers''. Daudziem par pārsteigumu ''Flyers'' uzvarēja visā sērijā un ''Devils'' izstājās no tālākas cīņas par Stenlija kausu.

Šodien līdzšinējais komandas galvenais treneris Žaks Lemērs paziņojis, ka aiziet no sava amata. Kā argumentu speciālists minējis nogurumu un to, ka viņam vairs nav nepieciešamās enerģijas turpināt darbu. Tiek ziņots, ka Lemērs turpinās darbu ''Devils'' sistēmā.

Žaks Lemērs jau no 1993.-1998.gadam trenēja ''Devils'', 1995.gadā ar komandu izcīnot Stenlija kausu. Vēlāk līdz pagājušajai sezonai treneris strādāja ar Minesotas ''Wild'', bet šajā sezonā atkal atgriezās Ņūdžersijā.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +2 [+] [-]

, 2010-04-26 20:03, pirms 14 gadiem
Neizdevās viņam,bet,ko tur daudz.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-26 20:46, pirms 14 gadiem
būtu jebkura cita komanda izņemot Flyers, tad būtu Devils uzvarējuši!
jo tieši ar Flyers negāja velniem, sezonas 6 spēlēs - 1 uzvara un 5!! zaudējumi.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-26 22:16, pirms 14 gadiem
Atzīšos, neliels pārsteigums... Kaut gan, reti kurš ir spējīgs 17 gadus no vietas strādāt par galveno treneri.
Lai vai kā, Lemērs ir hokeja leģenda.

Vēl jaunums, - nominēti Bila Māstertona balvas pretendenti, - Fosters no Tampas, Ortmeijers no Sanhosē un Teodors no Vašingtonas.

     [+] [-]

, 2010-04-27 00:02, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Atzīšos, neliels pārsteigums... Kaut gan, reti kurš ir spējīgs 17 gadus no vietas strādāt par galveno treneri.
Lai vai kā, Lemērs ir hokeja leģenda.

Vēl jaunums, - nominēti Bila Māstertona balvas pretendenti, - Fosters no Tampas, Ortmeijers no Sanhosē un Teodors no Vašingtonas.
Ok papi..a jau šie BSB diezgan ātri, bet domāju arī ar Skotiju Boumenu kā treneri "velni" šogad nekur tālu nebūtu tikuši, jo: 1) nez man vienam tā izskatās, ka arī Brodērs vairs lāga "netur" un nav vairs tas Brodērs, kas bija pat pirms gadiem 2-3....? 2) pati komanda ir diezgan jauna (salīdzinoši) un pa lielam bez tādas nopietnas PO pieredzes, ja neskaita pāris vecos bukus, jo teiksim tam pašam Kovaļčukam bez šīgada pieredzes bija vēl viena pasena PO pieredze, kur viņa Atlantu toreiz cik atceros NYR izdrāza 4 spēlēs...= līdz ar to varam secināt, ka šogad šitie "velni" nekur tālu tikt nevarēja, ja pretī bija tādi bezšabašniji "kovboji" kādi ir BSB, kas var vinnēt visus un var visiem pakāst un vairāk vadās, kā jau "kovboji" pēc teiciena - "kā monēta nokrīt" (aiziet viņu kīperiem spēle vai nē) un tā arī spēlē!
Par NJD vadību (veco Lū) runājot..... izskatās, ka viņam vecuma marazms aug augumā gadu no gada un viņš neredz galvenos šīgada PO zaudējuma iemeslus (kurus bišķi augstāk aprakstiju), jo par Žaku Lemēru līgā labāki (un pieredzējušāki) liekas varētu būt tikai vēl, iespējams, kādi pāris kadri.....

  -1 [+] [-]

, 2010-04-27 01:00, pirms 14 gadiem
Uz "Lada"!

     [+] [-]

, 2010-04-27 17:53, pirms 14 gadiem
flyers tik prieciigi bija, ka tika play off , ka uz paceeluma vineeja Devils!

     [+] [-]

, 2010-04-29 14:29, pirms 14 gadiem
Un Lemēra vietā nāks, ļoti iespējams, Skots Stīvenss... .