Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hols: "Noteikti piekristu iespējai tikt aizmainītam no "Sabres""

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hols: "Noteikti piekristu iespējai tikt aizmainītam no "Sabres""
Teilors Hols. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo “Sabres” grimst arvien lielākās nepatikšanās. Tuvojoties maiņu termiņa beigām, arvien vairāk tiek apspriesta uzbrucēja Teilora Hola došanās prom. Viņam līgumā ir iekļauts punkts, ka bez paša atļaujas nav iespējama aizmainīšana.

“Jā, pilnīgi noteikti,” atbildot uz jautājumu par to, vai viņš vēlētos izskatīt piedāvājumu tikt aizmainītam prom no Bufalo “Sabres”, īss bija Teilors Hols. Pirms sezonas viņš parakstīja līgumu uz vienu sezonu par astoņiem miljoniem dolāru, un tajā tika iestrādāts punkts, ka bez uzbrucēja piekrišanas viņš nevar tikt aizmainīts. Jautājums Holam tika uzdots pēc 0:4 zaudējuma pret Pitsburgas “Penguins”, kas komandai bija jau 16. zaudējums pēc kārtas.

Hols pievienojās ar cerību spēlēt pirmajā maiņā kopā ar kapteini Džeku Aikelu. Viņš cīnījies ar savainojumiem un ļoti ticams, ka arī Aikels drīz pametīs “Sabres” nometnī. Hols piedalījies 31 spēlē, izceļoties ar tikai diviem vārtiem un 17 punktiem.

“Esam atvērti pilnīgi jebkam. Mans darbs ir panākt, lai klubs virzītos pareizajā virzienā. Man ir labas attiecības ar Teiloru un viņa aģentu. Daudz komunicējam, un skaidrs, ka priekšā vēl daudzas sarunas,” teica “Sabres” ģenerālmenedžeris Kevins Adamss. NHL maiņu termiņa beigas ir 12. aprīlis.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/buffalo-sabres-t...

  -1 [+] [-]

, 2021-03-26 20:30, pirms 4 gadiem
Kā Oilera fanam skumji.ka Hols savu meistarību nespēj pierādīt Bufalo,tad jautājums esi vecis ,vai neesi.