Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pirmgadniekam Reimondam vēsturisks hat-trick Detroitas panākumā pret "Blackhawks"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Pirmgadniekam Reimondam vēsturisks hat-trick Detroitas panākumā pret "Blackhawks"
Lukass Reimonds gūst vārtus Foto: USA Sports Today/Scanpix

Aizvadītajā naktī notika trīs Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēles. Nešvilas "Predators" ar 5:2 pārspēja Minesotas "Wild", savukārt Detroitas "Red Wings" panākumā pret Čikāgas "Blackhawks" komandas vēsturē savu vārdu ierakstīja pimrgadnieks Lukass Reimonds, kurš izcēlās ar hat-trick.

# Nešvilas "Predators" rindās debiju šonakt piedzīvoja 24 gadus vecais vārtsargs Konors Ingrems, kurš debitēja ar 33 atvairītajiem metieniem un uzvaru pret Minesotas "Wild".

# Pirmajā periodā "Predators" realizēja divus no četriem vairākumiem, kā arī guva vēl vienus vārtus, spēlējot vienādos sastāvos. Otrajā periodā katra komanda guva divus vārtus, bet noslēdzošajā vārti netika gūti – ar 5:2 uzvaru svinēja "Predators".

# Nešvilas rindās ar diviem vārtiem atzīmējās Raiens Johansens, bet 2+2 iekrāja Romans Josi. Šī ir Josi rezultatīvākā spēlē kopš 2018. gada, kad viņš tika pie pieciem punktiem. "Predators" vēsturē šī ir tikai septītā reize, kad aizsargs tiek pie vismaz četriem punktiem.

# Deviņu vārtu spēlē Detroitas "Red Wings" ar 6:3 pārspēja Čikāgas "Blackhawks". Rezultatīvākā izrādījās otrā trešdaļa, kurā Detroita guva četrus vārtus, bet Čikāgas hokejisti prata atbildēt ar vienu rezultatīvu metienu.

# Kluba vēsturi laboja pirmgadnieks Lukass Reimonds, kurš šajā mačā izcēlās ar hat-trick un rezultatīvu piespēli. Kopš 1985. gada nevienam spēlētājam jaunākam par 20 gadiem nebija izdevies ko tādu sasniegt. Tolaik to paveica Stīvs Aizermens. Ar trīs piespēlēm šajā spēlē atzīmējās Dilans Larkins.

# Reimonds kļuvis vien par trešo spēlētāju Detroitas komandas vēsturē, kuram izdevies iekrāt četrus punktus padsmitgadnieka vecumā. Šāds sasniegums izdevies jau pieminētajam Aizermenam un Gordijam Hovam.

NHL regulārā sezona

SpēleRez.
Wild – Predators2:5
Blackhawks – Red Wings3:6
Golden Knights – Islanders0:2