Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Konors, Sorokins un Makdeivids kļūst par aizvadītās nedēļas NHL trim zvaigznēm

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Konors, Sorokins un Makdeivids kļūst par aizvadītās nedēļas NHL trim zvaigznēm
Kails Konors, Konors Makdeivids, Iļja Sorokins. Foto: NHL

Nacionālā hokeja līga (NHL) paziņojusi iepriekšējās nedēļās trīs labākos hokejistus, un par tiem kļuvuši Vinipegas ''Jets'' uzbrucējs Kails Konors, Edmontonas ''Oilers'' līderis Konors Makdeivids un Ņujorkas ''Islanders'' vārtsargs Iļja Sorokins.

# Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas pirmo zvaigzni atzīts Vinipegas ''Jets'' uzbrucējs Kails Konors, kurš trijās spēlēs guva piecus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, palīdzot komandai izcīnīt divas uzvaras trijās spēlēs. Uzvarā ar 5:1 pār Anaheimas ''Ducks'' uzbrucējs izcēlās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet ar 6:4 pār Nešvilas ''Predators'' ar vārtiem un rezultatīvu piespēli. Pirmajās piecās sezonas spēlēs Konors guvis jau sešus vārtus.

# Edmontonas ''Oilers'' līderis Konors Makdeivids kļuvis par aizvadītās nedēļas otro zvaigzni, gūstot trīs vārtus un izdarot piecas piespēles trijās komandas uzvarās. ''Oilers'' sezonu sākusi ar piecām uzvarām, kopā ar Floridas ''Panthers'' esot vienīgās, kuras regulārā turnīra ievadā pirmajās piecās spēlēs izcīnījušas panākumus. Uzvarā ar 5:1 pār Arizonas ''Coyotes'' Makdeivids guva karjeras 200. vārtus, kļūstot par ceturto ātrāko NHL hokejistu, kam tas izdevies. Lai to sasniegtu, uzbrucējam bija nepieciešamas 411 spēles. Pēc piecām spēlēm ar 13 rezultativitātes punktiem (6+7) hokejists ir rezultatīvākais visā līgā.

# Kā trešā zvaigzne nosaukta Ņujorkas ''Islanders'' vārtsargs Iļja Sorokins, kurš četrās aizvadītās nedēļas spēlēs vidēji atvairīja 97.1 % pretinieku metienus un ielaida vien 0.99 vārtus. Uzvarā pār ''Coyotes'' Sorokins atvairīja visus pretinieku 26 metienus, bet panākumā pār ''Golden Knights'' vārtsargs tika galā ar visiem pretinieku 42 metieniem. Vienus vārtus Sorokins ielaida uzvarā ar 4:1 pār Čikāgas ''Blackhawks'', bet trīs papildlaika zaudējumā ar 2:3 Kolumbusas ''Blue Jackets''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/kyle-conno...

     [+] [-]

, 2021-10-25 21:22, pirms 3 gadiem
Autor, kas ir aizvadītās sezonas pirmā zvaigzne, ja Makdeivids ir otrais?