Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kārlsons nevēloties parakstīt līgumu ar nevienu no Kanādas komandām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kārlsons nevēloties parakstīt līgumu ar nevienu no Kanādas komandām
Ēriks Kārlsons
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas pēdējo sezonu rezultatīvākais aizsargs Ēriks Kārlsons nākamajā vasarā kļūs par brīvo aģentu, tāpēc Otavas "Senators" mēģina viņu aizmainīt, lai saņemtu kompensāciju. Pēdējās dienās parādījušās runas, ka aizsargs varētu nonākt Vankūverā, tomēr pats Kārlsons negrib karjeru turpināt Kanādā.

Pagājušajā sezonā Ēriks Kārlsons laukumā devās 71 spēlē, gūstot deviņus vārtus un sakrājot 62 punktus, un tā kļuva par viņa nerezultatīvāko sezonu kopš 2011. gada. Tomēr aizsargu savās rindās redzētu daudzas komandas. Pavasarī veikt maiņas darījumu un iegūt Kārlsonu vēlējās virkne komandu, piemēram, Lasvegasas "Golden Knights", Tampabejas "Lightning" un Dalasas "Stars". Tomēr neviena nespēja piedāvāt nosacījumus, kas apmierinātu Otavas "Senators".

Jau labu laiku ir skaidrs, ka Kārlsons negrasās pagarināt līgumu ar Otavas "Senators" un nākamajā vasarā kļūs par brīvo aģentu. Lai nezaudētu aizsargu bez kompensācijas, Kanādas galvaspilsētas komanda cenšas veikt spēlētāju apmaiņu, tomēr joprojām nav saņēmusi piedāvājumu, kas šķistu apmierinošs.

Tiek vēstīts, ka Kārlsons negrasās parakstīt līgumu ar nevienu no Kanādas komandām, un tas sarežģī situāciju, jo pēdējo dienu laikā interesi par zviedra pakalpojumiem izrādījusi Vankūveras "Canucks" – komanda, kuru izsenis pārstāvējuši zviedri, taču Henriks un Daniels Sedīni pēc sezonas beidza karjeru.

"Canucks" pašlaik atrodas pārbūves procesā, un arī citas Kanādas komandas nepiedzīvo labākos laikus. Divi izņēmumi ir Toronto "Maple Leafs" un Vinipegas "Jets", taču pirmā ir "Senators" sīvākā ienaidniece, kamēr Vinipega nav pievilcīgākā pilsēta, uz kuru kāro pārcelties labākie hokejisti.

Kārlsons divas reizes – 2012. un 2015. gadā – ticis atzīts par NHL labāko aizsargu, kamēr par rezultatīvāko aizsargu viņš kļuvis četras reizes. Viņa kontā ir arī 2014. gada olimpisko spēļu sudrabs, turklāt Kārlsons kļuva par visa turnīra rezultatīvāko spēlētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/report-karlsson-...
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...

  -1 [+] [-]

, 2018-08-24 16:52, pirms 6 gadiem
nez... Ēriks Kāšons gribētu uz Kanādu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-08-24 17:22, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: lai nāk uz SKA
KHL zems līmenis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-08-24 18:25, pirms 6 gadiem
Nav tiesa, pats Eliote Frīdmans teica ka Karlsons ir ar viņu sazinājies un atzinis ka viņš ir gatavs parakstīt ilgtermiņa līgumu arī Kanādā.
Rakstā minētais bija izplatītās baumas.

     [+] [-]

, 2018-08-25 09:54, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: ja KHL būtu zems līmenis tad neviens no KHL nespēlētu NHL(kas it kā ir augstākā virsotne)
Neviens no KHL nespēlē NHL. Nevar spēlēt divās līgās Tu muļķīt.