Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vegasa trīs ripas iemet mazākumā un izcīna kārtējo panākumu, Kārlsonam pirmie vārti

Agris Suveizda

Vegasa trīs ripas iemet mazākumā un izcīna kārtējo panākumu, Kārlsonam pirmie vārti
Tomāšs Noseks abus savus vārtus guva mazākumā. Foto: AP/Scanpix

Pēdējās pārbaudes spēles pirms Nacionālās hokeja līgas jaunās sezonas aizvadīja Vašingtonas "Capitals", Sentluisas "Blues", Vegasas "Golden Knights", Sanhosē "Sharks", Dalasas "Stars", Kolorādo "Avalanche", Karolīnas "Hurricanes" un Nešvilas "Predators".

Tikai otro uzvaru septiņās pārbaudes spēlēs izcīnīja Stenlija kausa īpašniece Vašingtonas "Capitals", kas mājās atspēlējās un ar 5:2 pārspēja Sentluisas "Blues". Pa vārtiem uzvarētāju labā guva Brets Konolijs, Aleksandrs Ovečkins, Tīdžejs Oušī, Niks Dauds un Devantei Smits-Pellijs. Viesiem Džordans Šmalcs vienus vārtus guva mazākumā.

Ar 5:2 savā laukumā uzvarēja arī Stenlija kausa fināliste Vegasas "Golden Knights", kas pieveica Sanhosē "Sharks" un svinēja sesto panākumu septiņos mačos. Mājinieki četrus no pieciem vārtiem guva nevienādos sastāvos, taču tikai vienus – vairākumā. Divreiz mazākumā izcēlās čehs Tomāšs Noseks, bet vienu ripu skaitliskajā mazākumā iemeta arī Makss Pačoretī. Pie divām rezultatīvām piespēlēm tika francūzis Pjērs Eduārs Belmārs. Viesi abus vārtus guva vairākumā – pirmos vārtus jaunajā komandā guva Ēriks Kārlsons, savukārt Kevinam Lebankam vārti un rezultatīva piespēle.

Rezultatīvākā spēle tika aizvadīta Dalasā, kur Kolorādo "Avalanche" nenosargāja divu vārtu pārsvaru, tomēr ar 6:5 pieveica Dalasas "Stars". Pa trim punktiem uzvarētāju sastāvā nopelnīja Gabriels Landeskūgs (2+1) un Miko Rantanens (1+2), bet mājiniekiem vārti un rezultatīva piespēle Radekam Faksam. Tikmēr četras reizes vadību nenoturēja Nešvilas "Predators", kas viesos tikai pagarinājumā salauza Karolīnas "Hurricanes" pretestību (5:4), pārtraucot trīs zaudējumu sēriju un sagādājot pretiniekiem pirmo neveiksmi. Uzvaras vārtus papildlaika 21. sekundē iemeta Raiens Džohansens, kuram tie bija otrie vārti spēlē, bet ar trim punktiem izcēlās Kreigs Smits (2+1) un Filips Fošberjs (0+3).

Šovakar viena pārbaudes spēle notiks arī Eiropā. Plkst. 20:30 pēc Latvijas laika Šveices "Bern" uzņems Ņūdžersijas "Devils".

SpēleRez
Hurricanes – Predators4:5 P
Capitals – Blues5:2
Stars – Avalanche5:6
Golden Knights – Sharks5:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-10-01 12:34, pirms 6 gadiem
Pirmos vartus parasti saka, kad gust officiala spele, ne jau parbaudes speles!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja