Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL drafta trešais numurs vasaras treniņā salauzis kāju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL drafta trešais numurs vasaras treniņā salauzis kāju
Bekets Senekī. Foto: Tyler Pistoia/Anaheim Ducks

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Anaheimas "Ducks" paziņojis, ka šovasar ar trešo numuru draftētais uzbrucējs Bekets Senekī, gatavojoties jaunajai sezonai, treniņā salauzis kāju.

18 gadus vecais Bekets Senekī kāju salauzis, gatavojoties sezonai, un Anaheimas "Ducks" norādīja, ka atlabšanas laiks plānots sešu līdz astoņu nedēļu garumā. NHL treniņnometne sāksies 19. septembrī, bet regulārās sezonas pirmo spēli "Ducks" aizvadīs 12. oktobrī.

Uzbrucējs pagājušajā sezonā pārstāvēja Ontārio Hokeja līgas klubu Ošavas "Generals", 63 spēlēs izceļoties ar 68 punktiem. Neilgi pēc drafta Senekī parakstīja trīs gadu debitanta līgumu ar "Ducks".

Ar pirmo numuru Sanhosē "Sharks" draftēja centru Maklinu Selebrīni, bet Čikāgas "Blackhawks" ar otro numuru izvēlējās aizsargu Artjomu Ļevšunovu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/anaheim-du...