Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blues" aizsargam pārbaudes spēlē nopelnītā diskvalifikācija liegs sākt regulāro sezonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blues" aizsargam pārbaudes spēlē nopelnītā diskvalifikācija liegs sākt regulāro sezonu
Roberts Bortuzo. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Sentluisas "Blues" aizsargam Robertam Bortuzo pārbaudes spēlē nopelnītās diskvalifikācijas dēļ nāksies izlaist regulārā čempionāta pirmo maču.

Pārbaudes spēlē starp Sentluisas "Blues" un Vašingtonas "Capitals" viesi noslēdzošās trešdaļas ievadā bija vadībā ar 2:0, kad aizsargs Mihals Kempnijs sasniedza uzbrukuma zonu un stūrī nolēma pagaidīt, kad pievienosies komandas biedri. Mājinieku aizsargs Roberts Bortuzo šādu vaļību negribēja pieļaut un izdarīja spēka paņēmienu, taču trāpīja ar elkoni pa galvu, sāncensim paliekot uz ledus un spēlē vairs nepiedaloties.

Nacionālās hokeja līgas Spēlētāju drošības departaments izskatījis incidentu un pieņēmis lēmumu, ka Bortuzo būs jāizcieš trīs spēļu diskvalifikācija – divi mači jāizlaiž sagatavošanās posmā un viena spēle arī regulārā čempionāta ievadā. Tādējādi "Blues" būs jāsāk bez pamatsastāva aizsarga.

Kempnija sakarā sākotnēji tika minētas bažas par smadzeņu satricinājumu, un tieši tāpēc viņš nepabeidza spēli pret "Blues". Piektdien viņš nepiedalījās čempiones "Capitals" treniņā, taču bija arēnā un pavadīja laiku kopā ar komandu. Galvenais treneris Tods Reirdens pauda, ka viņa situācija uzlabojas ar katru dienu, bet pagaidām nav ziņu, vai Kempnijs varēs doties laukumā regulārās sezonas ievadā.

Izmantotie resursi:
https://www.nbcsports.com/washingto...

     [+] [-]

, 2018-09-30 17:43, pirms 5 gadiem
Slikta ziņa, ļoti slikta ziņa.