Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bijušais NHL "policists" piedalīsies daiļslidošanas šovā

Juris Miņins
Juris Miņins

Bijušais NHL "policists" piedalīsies daiļslidošanas šovā
Veids Belaks (Nr.3) cīņā ar Džordžu Parošu
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās hokeja līgas (NHL) hokejists Veids Belaks, kurš savu reputāciju ieguva kā "policists"-smagsvars, ir piekritis dalībai vienā no Kanādas populārākajiem realitātes šoviem – daiļslidošanas sacensībām "Batle of the Blades".

35 gadus vecais Veids Belaks, kurš profesionālajai hokejista karjerai punktu pielika pagājušsezon, ir piekritis piedalīties vienā no Kanādas populārākajiem realitātes šoviem "Battle of the Blades".

Savas karjeras laikā Belaks sevi parādīja kā "policists"-smagsvars (196 cm, 100 kg), kurš ir aizvadījis 261 dūru cīņu, no kurām 155 tieši NHL. Savukārt 549 mačos, kas tika aizvadīti Pasaules spēcīgākajā hokeja līgā, Belaks guva asatoņus vārtus un atdeva 25 rezultatīvas piespēles, kā arī kopumā nopelnīja 1263 soda minūtes un negatīvu lietderības rādītāju, -38.

"Battle of the Blades" ir realitātes šovs, kura pamatā ir daiļslidošanas sacensības. Pārus veido viens hokejists un viena daiļslidotāja, kas arī sacenšas par labākā pāra nosaukumu. Šogad tiek organizēta jau trešā šova sezona, kura būs īpaša ar to, ka pirmo reizi tajā būs pretējs pāris – hokejiste, Tesa Bonhoma, kura ir Kanādas izlases dalībniece un Olimpiskā čempione 2010. gadā, un 2002. gada Olimpiskais čempions Davids Peletjē. Tāpat šovā savu dalību ir apstiprinājuši tādi hokejisti kā Braiens Berārds, Boids Devero, Breds Mejs un citi.

Jāpiebilst, ka Belaks nav pirmais "policists", kurš piedalās šajā šovā, jo pirmajās divās sezonās par labākā pāra statusu cīnījās arī Džordžs Laraks pārī ar Anabellu Langloī, P.Dž Stoks ar Violetu Afanasjevu, Bobs Proberts ar Kristinu Lenko, kā arī Tajs Domi ar Krisinu Hagu-Svīniju.

Savukārt par šova uzvarētājiem ir kļuvuši Kreigs Simpsons un Džeimija Sale, kura 2002. gadā bija pāriniece jau pieminētajam Peletjē, kā arī Valērijs Burē un Jekaterina Gordejeva.

Izmantotie resursi:
Sporting News - Real Insight. Real Fans. Real...

  +7 [+] [-]

, 2011-08-24 19:51, pirms 13 gadiem
es gan labāk tur redzētu Parosu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-08-24 22:46, pirms 13 gadiem
varēs kādu daiļslidotāju pamest gaisā un sagaidīt lejā uz celīša

  +1 [+] [-]

, 2011-08-25 05:44, pirms 13 gadiem
Vispār forši!veči nodzīti putās!

     [+] [-]

, 2011-09-01 17:13, pirms 13 gadiem
nekas jums nesanaaks
beigts jau.