Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" un "Blues" pirms arbitrāžas tiesas tomēr vienojas ar aizsargiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ducks" un "Blues" pirms arbitrāžas tiesas tomēr vienojas ar aizsargiem
Brendons Montors
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Anaheimas "Ducks" pagarinājis līgumu ar aizsargu Brendonu Montoru, savukārt Sentluisas "Blues" vienojusies par Džoela Edmundsona paturēšanu.

24 gadus vecajam Brendonam Montoram aizvadītā sezona bija otrā Anaheimas "Ducks" rindās, un viņš 80 spēlēs izcēlās ar deviņiem vārtiem un 23 piespēlēm. Pēc sezonas aizsargam beidzās līgums, bet pusēm neizdevās vienoties. Tādējādi ierobežoti brīvais aģents vērsās arbitrāžas tiesā, tomēr pirms tās lēmuma paziņošanas izdevies noslēgt jaunu līgumu.

Līgums noslēgts uz divām sezonām, un tas paredz, ka nākamajā sezonā Montors saņems 3,25 miljonus dolāru, bet aiznākamajā sezonā viņš kļūs par 3,525 miljoniem bagātāks. 2014. gada draftā Montors tika izvēlēts otrajā kārtā. Aizvadītā sezona viņam bija pirmā pilnvērtīgā "Ducks" rindās, un Montors kļuva par komandas otro rezultatīvāko aizsargu.

Pirms arbitrāžas tiesas vienoties izdevies arī Džoelam Edmundsonam un Sentluisas "Blues". Parakstīts viena gada līgums par trim miljoniem. Aizvadītajā sezonā 25 gadus vecais aizsargs guva septiņus vārtus un sakrāja 17 punktus, piedaloties 69 spēlēs. Pēc sezonas beigām Edmundsons devās uz pasaules čempionātu un pārstāvēja Kanādas izlasi.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/report-ducks-mon...
https://www.tsn.ca/blues-sign-edmun...