Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Red Wings" kapteinim Larkinam un "Ducks" uzbrucējam Silveberjam sezona beigusies

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Red Wings" kapteinim Larkinam un "Ducks" uzbrucējam Silveberjam sezona beigusies
Dilans Larkins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Detroitas “Red Wings” pavēstījis, ka kapteinis Dilans Larkins šajā sezonā laukumā vairs nedosies. Pagaidām nav zināms, vai viņam būs nepieciešama operācija.

Detroitas “Red Wings” iepriekšējā mačā ar 7:3 pieveica Dalasas “Stars”, bet Dilans Larkins laukumā nedevās ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ. Tagad paziņots, ka viņam sezona beigusies. Nākamā izmeklēšana tiks veikta pēc divām nedēļām. Pagaidām nav zināms, vai Larkinam būs nepieciešams veikt operāciju. Centra uzbrucējs 44 mačos izcēlās ar deviņiem vārtiem un 23 punktiem, dalot “Red Wings” rezultatīvākā spēlētāja godu. Traumas dēļ laukumā vairs nedosies arī Tailers Bertuci, kurš gan nav spēlējis jau kopš 30. janvāra.

Labās gūžas operācija veikta Jākobam Silveberjam, un arī Anaheimas “Ducks” uzbrucējs šosezon vairs nespēlēs. Atlabšanai nepieciešami četri līdz seši mēneši, tādējādi sagaidāms, ka zviedrs būs gatavs nākamās sezonas startam. Viņš 47 mačos izcēlās ar astoņiem vārtiem un astoņām piespēlēm. Pirms tam Silveberjs četrās no piecām sezonām bija iemetis vismaz 20 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/detroit-re...
https://www.nhl.com/news/anaheim-du...