Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Torntons, Praiss, Fišers - NHL labākie

Torntons, Praiss, Fišers - NHL labākie
Džo Torntons
Foto: AP

Par aizvadītās nedēļas Nacionālās hokeja līgas (NHL) labākajiem hokejistiem ir atzīti Sanhosē ''Sharks'' uzbrucējs Džo Torntons, Monreālas ''Canadiens'' vārtsargs Korijs Praiss un Otavas ''Senators'' uzbrucējs Maiks Fišers.

Par aizvadītās nedēļās vērtīgāko spēlētāju atzīts Sanhosē ''Sharks'' uzbrucējs Džo Torntons, kurš nedēļas laikā spējis izcīnīt astoņus rezultativitātes punktus (divi vārti, sešas piespēles). Īpaši veiksmīga Torntonam izrādījās pret Filadelfijas ''Flyers'', kur hokejists izcēlās ar četrām rezultatīvām piespēlēm. Kopumā Torntons līdz šim guvis septiņus vārtus un izdarījis 25 rezultatīvas piespēles. Piespēļu ziņā pagaidām Torntons ir arī līderis visā līgā.

Par otro zvaigzni atzīts Monreālas ''Canadiens'' vārtsargs Korijs Praiss, kurš savai komandai palīdzējis izcīnīt divas uzvaras trijās spēlēs, atvairot 94 no 100 metieniem. Katrā no spēlēm uz Praisa vārtiem tika izdarīti vismaz 30 metieni.

Savukārt trešās zvaigznes titulu ieguva Otavas ''Senators'' centra uzbrucējs Maiks Fišers. Spēlētājs pēdējā laikā ir pietiekami rezultatīvs ''Senators'' sastāvā un kļuvis par vienu no vienības līderiem. Ja visas pagājušās sezonas laikā Fišers guva kopumā 13 vārtus, tad līdz šim hokejists izcēlies deviņas reizes.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +1 [+] [-]

, 2009-11-23 20:11, pirms 15 gadiem
Pelnīti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja