Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Maple Leafs'' atlaistais Kīfs kļūs par Ņūdžersijas ''Devils'' galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Maple Leafs'' atlaistais Kīfs kļūs par Ņūdžersijas ''Devils'' galveno treneri
Šeldons Kīfs. Foto: AP/Scanpix

Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka par Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Ņūdžersijas ''Devils'' nākamo galveno treneri tiks iecelts Šefdons Kīfs, kuru pēc izstāšanās no Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas atlaida Toronto ''Maple Leafs''.

Ziemeļamerikas sporta mediji ziņo, ka Nacionālās hokeja līgas klubs Ņūdžersijas ''Devils'' par savu nākamo galveno treneri izraudzījusies Šeldonu Kīfu, kurš šajā pavasarī pēc Toronto ''Maple Leafs'' izstāšanās no Stenlija kausa pirmās kārtas tika atbrīvots no šīs vienības trenera pienākumiem.

Kā ziņo ESPN, tad Kīfs ar ''Devils'' noslēgs līgumu uz četriem gadiem. Kīfs trenēja ''Maple Leafs'' pēdējās piecas sezonas, katrā no tām tiekot Stenlija kausa izcīņā. Pirmo kārtu izdevās pārvarēt tikai reizi - 2022./2023. gada sezonā. Pirms kļūšanas par ''Maple Leafs'' treneri Kīfs strādāja ar OHL komandu ''Greyhounds'' un ''Maple Leafs'' fārmklubu Amerikas hokeja līgā.

''Devils'' šīs sezonas laikā lēma no galvenā trenera amata atbrīvot Lindiju Rafu. Par šo lēmumu klubs izšķīrās pēc tam, kad aizvadīja sliktāku sezonu nekā iepriekšējo - regulārajā turnīrā tika izcīnīts par 31 punktu mazāk nekā sezonu iepriekš, nespējot kvalificēties Stenlija kausa izcīņai.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...