Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL rezultatīvākais aizsargs Kārlsons cerīgi skatās aizmainīšanas virzienā: "Gribu uzvarēt"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL rezultatīvākais aizsargs Kārlsons cerīgi skatās aizmainīšanas virzienā: "Gribu uzvarēt"
Ēriks Kārlsons. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) rezultatīvākais aizsargs Ēriks Kārlsons, kurš pārstāv Sanhosē "Sharks", atzinis, ka būtu gatavs tikt aizmainīts, jo vēlas uzvarēt. NHL maiņu periods noslēgsies 3. martā.

32 gadus vecais Ēriks Kārlsons šosezon 47 spēlēs izcēlies ar 15 vārtiem, 47 piespēlēm un 62 punktiem, visos rezultativitātes rādītājos būdams labākais līgā. Ja viņam izdosies noturēt uzņemto kursu, zviedrs labos karjeras rekordus vārtos un punktos.

Neskatoties uz Kārlsona rezultativitāti, Sanhosē "Sharks" nepretendē uz iekļūšanu izslēgšanas spēlēs – sezonas otrajā pusē vajadzētu dzēst 16 punktu deficītu un apdzīt sešas komandas.

"Nenovērstos no iespējas tikt aizmainītam, jo gribu uzvarēt. Kad kļūsti vecāks, kad esi savācis pieredzes bagāžu, tad saproti, ka uzvarēt nav tik viegli, cik izskatās, un ka svarīgi tikt pie pareizās iespējas pareizajā laikā," pauda Kārlsons.

Viņš norādīja, ka šobrīd nevēlas dzīvot neziņā, tāpēc par šādu iespējamību cenšas nedomāt. Taču Kārlsons atzina, ka, tuvojoties maiņu termiņa beigām, viņa domas mainīsies.

Svarīgs faktors, kas jāņem vērā – pēc šīs sezonas Kārlsonam līgumā būs palikuši vēl četri gadi. Vairākas komandas tas darīs piesardzības, jo aizsargam ir bagātīga traumu vēsture.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/erik-karls...

     [+] [-]

, 2023-01-23 21:59, pirms gada
Wait a minute! Un nevis Kāsons?