Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensona ''Sabres'' plāno slēgt ilgtermiņa līgumus ar Dalīnu un Paueru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Girgensona ''Sabres'' plāno slēgt ilgtermiņa līgumus ar Dalīnu un Paueru
Ramuss Dalīns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālas hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo ''Sabres'' ģenerālmenedžeris Kevins Adamss atklājis, ka šajā vasarā tā plāno slēgt ilgtermiņa vienošanās ar aizsargiem Rasmusu Dalīnu un Ouvenu Paueru.

Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bufalo ''Sabres'' šajā vasarā mērķē ilgtermiņā noturēt tās aizsargus Rasmusu Dalīnu un Ouvenu Paueru, atklājis kluba ģenerālmenedžeris Kevins Adamss.

Katram no hokejistam esošajā vienošanās ir atlikusi viena sezona un ar abiem var noslēgt jaunus līgumus no 1. jūlija. ''No abiem saņēmu skaidru vēstījumu, ka viņi šeit vēlas būt ilgākā termiņā. Tas ir viens no nozīmīgākajiem pirmajiem soļiem šajā procesā. Esam sākuši pārrunas ar abu aģentiem, tā kā esam procesā, lai sarunas novadītu līdz rezultātam. No savas puses abiem devām ziņu, ka viņi mums ir nozīmīgi spēlētāji, ap kuriem vēlamies veidot komandu nākotnē.''

Rasmusu Dalīnu Bufalo ''Sabres'' 2018. gada draftā izvēlējās ar pirmo izvēli. 2022./2023. gada sezonā viņš aizvadīja karjeras labāko sezonu, 78 spēlēs gūstot 15 vārtus un atdodot 58 rezultatīvās piespēles. Starp aizsargiem viņš vidēji laukumā pavadīja trešo lielāko spēles laiku (25:48 minūtes).

Ar pirmo izvēli 2021. gada draftā izvēlējās Paueru. 79 spēlēs 2022./2023. gada sezonā hokejists iekrāja četrus vārtus un 31 rezultatīvu piespēli. Pauers ir finālists Kaldera balvas saņemšanai, kura tiek pasniegta sezonas labākajam debitantam.

''Sabres'' šajā nedēļā oficiāli ziņoja par jauna līguma noslēgšanu ar Girgensonu. Savā 11. sezonā ''Sabres'' kreklā Girgensons pelnīs divus ar pusi miljonus ASV dolāru, kas ir viņa ienesīgākais līgums karjerā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/buffalo-sa...