Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL cer nākamo sezonu sākt 12. oktobrī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL cer nākamo sezonu sākt 12. oktobrī
Aleksandrs Ovečkins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubu ģenerālmenedžeri trešdien sanāca uz virtuālo tikšanos, lai apspriestu aktuālos notikumus. Plānots, ka nākamā sezona sāksies 12. oktobrī – aptuveni nedēļu vēlāk nekā citās sezonās.

Plānots, ka regulārā sezona startēs 12. oktobrī, bet treniņnometnes sāksies 22. septembrī. Protams, pašlaik tas ir tikai plāns, jo nav zināms, vai negadīsies kāda aizkavēšanās.

Šī sezona sākās 13. janvārī, bet jau pirms tās tika teikts, ka nākamajā sezonā NHL cer atgriezties pie ierastāka starta datuma. Stenlija kausa izcīņu šosezon plānots noslēgt jūlijā, bet pagaidām nav zināms konkrēts datums, kad tā sāksies. Ņemot vērā saslimšanas ar Covid-19, regulārā sezona nevarēs beigties laikus.

Sarunas laikā NHL klubu ģenerālmenedžeriem pauda, ka nekas nav mainījies saistībā ar piedalīšanos februārī gaidāmajās Pekinas olimpiskajās spēlēs, taču pirms tam vēl jānoslēdz līgumi ar Starptautisko ledus hokeja federāciju un Starptautisko olimpisko komiteju. Līgumus nepieciešams noslēgt laicīgi, lai NHL varētu sākt darbu pie nākamās sezonas spēļu kalendāra, jau zinot, vai iekļaut pauzi olimpiskajām spēlēm.

NHL drafts plānots 23. un 24. jūlijā, un otro gadu pēc kārtas tas notiks virtuāli.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl-hopes-to-sta...