Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lightning" turpina uzvarēt, Tolvanens ar 1+2 palīdz Nešvilai atspēlēties

Agris Suveizda

"Lightning" turpina uzvarēt, Tolvanens ar 1+2 palīdz Nešvilai atspēlēties
Ēli Tolvanens (nr. 28) kopā ar komandas biedriem svin uzvaru. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvaras tika ari Tampabejas "Lightning", Losandželosas "Kings" un Nešvilas "Predators".

Centrālās divīzijas līderu duelī Stenlija kausa īpašniece Tampabejas "Lightning" izšķirošajā trešdaļā guva trīs vārtus, kopumā ar tikai 24 metieniem iemeta piecus un pārspēja Floridas "Panthers" (5:3), izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas un no konkurentes attālinoties līdz četriem punktiem. Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētāju labā atzīmējās Breidens Points un Jannī Gurds.

Tikmēr piekto zaudējumu septiņās spēlēs piedzīvoja Stenlija kausa fināliste Dalasas "Stars", kas nenoturēja divu vārtu pārsvaru un pēcspēles metienos piekāpās Nešvilas "Predators" (3:4), kas svinēja trešo panākumu četros mačos. Ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm Nešvilas labā izcēlās somu uzbrucējs Ēli Tolvanens.

Losandželosas "Kings", otrajā periodā panāca 2:0 un revanšējās Vegasas "Golden Knights" (3:1), pārtraucot tās piecu uzvaru sēriju. Divas rezultatīvas piespēles izdarīja slovēnis Anže Kopitars, bet amerikāņu vārtsargs Kelvins Pītersens atvairīja 41 no 42 metieniem.

SpēleRez
Penguins – Devils1:2 P
Lightning – Panthers5:3
Kings – Golden Knights3:1
Stars – Predators3:4 PM

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...