Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcera pārstāvētā "Sharks" no neaizsargāto spēlētāju saraksta paņem amerikāņu uzbrucēju

Agris Suveizda

Balcera pārstāvētā "Sharks" no neaizsargāto spēlētāju saraksta paņem amerikāņu uzbrucēju
Raiens Dzingels pie Tampabejas "Lightning" vārtiem. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Sanhosē "Sharks", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, pavēstījusi par 29 gadus vecā amerikāņu uzbrucēja Raiena Dzingela iegūšanu no neaizsargāto spēlētāju saraksta.

Vasarā Dzingels parakstīja viena gada līgumu ar Arizonas "Coyotes" par 1,1 miljonu ASV dolāru un 26 spēlēs sakrāja septiņus (4+3) punktus, 35 soda minūtes un negatīvu lietderību -3, bet pirms dažām dienām tika aizmainīts uz Toronto "Maple Leafs", kas no viņa atteicās. Arizonas "Coyotes" pret Dzingelu un krievu aizsargu Iļju Ļubuškinu ieguva kanādiešu uzbrucēju Niku Ričiju un drafta izvēli (vai nu trešās kārtas 2023. gadā, vai otrās kārtas 2025. gadā).

"Raiens ir cīnītājs, kurš mūsu sastāvam dos meistarību un pieredzi un kurš NHL ir aizvadījis pāris 20 vārtu sezonas," jaunpienācēju prezentēja ģenerālmenedžeris Džo Vils. Dzingela labākā sezona karjerā bijusi 2018./19. g., kad viņš Otavas "Senators" un Kolumbusas "Blue Jackets" rindās 78 spēlēs sakrāja 56 (26+30) punktus. NHL karjerā Dzingelam ir 398 spēles, 187 (86+101) punkti, 191 soda minūte un negatīva lietderība -20. Draftā viņš 2011. gadā tika izvēlēts ar 204. numuru.

Sešus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojusī Sanhosē "Sharks" trešdienas rītā viesosies pie Anaheimas "Ducks". Klusā okeāna divīzijā "Sharks" ar 49 punktiem 49 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sharks/news/sha...