Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Wild" 50 tūkstošu skatītāju klātbūtnē ar 6:1 sagrauj Rietumu līderi Čikāgu

Agris Suveizda

"Wild" 50 tūkstošu skatītāju klātbūtnē ar 6:1 sagrauj Rietumu līderi Čikāgu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā "Stadium Series" ietvaros Minesotas "Wild" ar rezultātu 6:1 sagrāva Rietumu konferences līderi Čikāgas "Blackhawks". Cīņa notika Minesotas universitātes stadionā, un to klātienē apmeklēja 50426 skatītāji.

Minesotas "Wild" rezultātu atklāja ceturtajā minūtē, kad Raiens Kārters izrāvās vienatnē pret vārtsargu, bet Metjū Dumba bija pirmais pie Korija Krauforda atvairītās ripas (1:0). Astotajā minūtē Tomass Vāneks vairākumā dubultoja pārsvaru (2:0), bet Nīno Nīderraiters un Džeisons Pominvils otrajā trešdaļā panāca jau 4:0.

Trešajā trešdaļā Čikāgas "Blackhawks" vārtos stājās Skots Dārlings (Kraufords bija atvairījis 19 no 23 metieniem), taču Minesotas dominanci tas neapturēja. Jau trešajā trešdaļas minūtē Kārters, nokļuvis pilnīgi viens vārtu priekšā, ar otro piegājienu dabūja ripu vārtos un panāca 5:0. Spēles 53. minūtē Čikāgas goda vārtus guva Patriks Keins, bet pēc nepilnām divām minūtēm punktu mačam pielika Eriks Haula, kurš raidīja ripu tukšos vārtos un tika pie trešā punkta (1+2). Vārti un divas piespēles arī Pominvilam.

Čikāga ar 81 punktu 62 mačos saglabāja pirmo vietu Rietumu konferencē, taču Dalasas "Stars", kas atpaliek tikai par punktu, ir aizvadījusi par divām spēlēm mazāk. Pārliecinošu uzvaru svinēja arī Vankūveras "Canucks", kas savā laukumā ar 5:1 sakāva Kolorādo "Avalanche" un pārtrauca piecu zaudējumu sēriju. Uzvarētājiem lielākajā daļā vārtu piedalījās dvīņu brāļi Henriks un Daniels Sedīni, kuriem attiecīgi četras un trīs rezultatīvas piespēles, bet divreiz precīzi meta dānis Janniks Hansens. Kolorādo goda vārtus guva vien 42 sekundes līdz pamatlaika beigām, kad izcēlās Mets Dušeins.

Tikai vieni vārti tika gūti Ņujorkā, kur Austrumu konferences trešās vietas ieguvēja "Rangers" pagarinājumā ar 1:0 salauza Detroitas "Red Wings" pretestību. Vienīgos vārtus 62. minūtē guva Keins Klains, kurš ātrā pretuzbrukumā pārspēja Džimmiju Hovardu. Jāpiebilst, ka 55. minūtē soda metienu nerealizēja "Rangers" uzbrucējs Jespers Fasts.

SpēleRez
Sabres – Penguins3:4
Wild – Blackhawks6:1
Ducks – Flames5:2
Hurricanes – Lightning2:4
Rangers – Red Wings1:0 P
Canucks – Avalanche5:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2016-02-22 09:38, pirms 9 gadiem
No skatpunkta, kas ir bildē vispār neko saprast nevar, kas notiek uz laukuma

     [+] [-]

, 2016-02-22 10:04, pirms 9 gadiem
kols00 rakstīja: No skatpunkta, kas ir bildē vispār neko saprast nevar, kas notiek uz laukuma
Bildēts no kosmosa

  +2 [+] [-]

, 2016-02-22 10:08, pirms 9 gadiem
kols00 rakstīja: No skatpunkta, kas ir bildē vispār neko saprast nevar, kas notiek uz laukuma
No tribīnēm laukumā neko prātīgu, domājams, nevar saskatīt, skatītāji normāli hokeju redz tikai ekrānos. Vienīgais pluss ir tā hokeju svētku atmosfēra, kas amīšiem galvenais.
Man pašam vislabāk patīk, ka pirms Winter Classica ir tā dokumentālo filmu sērija, kas patiešām parāda NHL iekšieni, parasti trāpās par kādu personīgi saistošu komandu vai spēlētāju. Stadiona sērijām pārāk nesekoju.

     [+] [-]

, 2016-02-22 10:22, pirms 9 gadiem
kols00 rakstīja: No skatpunkta, kas ir bildē vispār neko saprast nevar, kas notiek uz laukuma
Tur cilvēki neiet dēļ tā, lai baigi redzētu spēli, bet gan izbaudītu kaut nelielu devu tās atmosfēras, kas iespējams bija vairāk nekā 50 gadus atpakaļ kad hokeju spēlēja uz dabīgās slidotavas utt.!

  -2 [+] [-]

, 2016-02-22 10:34, pirms 9 gadiem
strobinjsh rakstīja: No tribīnēm laukumā neko prātīgu, domājams, nevar saskatīt, skatītāji normāli hokeju redz tikai ekrānos. Vienīgais pluss ir tā hokeju svētku atmosfēra, kas amīšiem galvenais.
Man pašam vislabāk patīk, ka pirms Winter Classica ir tā dokumentālo filmu sērija, kas patiešām parāda NHL iekšieni, parasti trāpās par kādu personīgi saistošu komandu vai spēlētāju. Stadiona sērijām pārāk nesekoju.
No serijas - karsejmeitenes, alus, hot dogi, burgeri, popkorns.. aa un pag.. tur laikam vel kaut kads sports bija?

     [+] [-]

, 2016-02-22 10:36, pirms 9 gadiem
pie RD zelta laikiem kad arena bija pilna (10k) atmosfera bija vienkarsi bomba... iedomajies kas ir pie tiem 50k!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-02-22 11:15, pirms 9 gadiem
''Minesotas universitātes stadionā''

''universitātes'' ! Laikam laba universitāte

     [+] [-]

, 2016-02-22 11:17, pirms 9 gadiem
backstab rakstīja: No serijas - karsejmeitenes, alus, hot dogi, burgeri, popkorns.. aa un pag.. tur laikam vel kaut kads sports bija?
Jā, tādas ir manas domas, bet nu varbūt kļūdos. Bieži vien galvenais ir aiziet uz pasākumu, uztaisīt selfiju ar jauno iphone un parādīt sabiedrībai, cik aktīvs sporta atbalstītājs ir, bonusā uz vietas var paēst un padzert. Dzīve izdodas. Līdzīgu ainu var redzēt Arēna Rīga, kad vairums uztaisa selfiju un pēc tā čeko jaunumus feisīti, aizmirzdami par spēli.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-22 12:38, pirms 9 gadiem
Šodien priecīgas atmiņas ,jo pirms 36 gadiem amerikāņu studenti piesita psrs profus OS.

     [+] [-]

, 2016-02-22 14:31, pirms 9 gadiem
Tie, kas Stadium Series spēli skatījās, kādas domas par piešķirto lielo sodu Rozsival? Likās tīri pareizs spēka paņēmies, Zucker vienkārši nebija sagatavojies un neveiksmīgi nokrita. Kopumā Wilds izskatījās daudz labāk, pēc zaudējuma sērijas slump atgriezušies diezgan labi.

     [+] [-]

, 2016-02-22 14:51, pirms 9 gadiem
prieksnieksmk2 rakstīja: pie RD zelta laikiem kad arena bija pilna (10k) atmosfera bija vienkarsi bomba... iedomajies kas ir pie tiem 50k!
tas pats,kas rokkončos