Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Brīvais aģents Nīderraiters pievienojas Nešvilas ''Predators''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Brīvais aģents Nīderraiters pievienojas Nešvilas ''Predators''
Nino Nīderraiters. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) brīvais aģents Nino Nīderraiters noslēdzis līgumu ar Nešvilas ''Predators''.

Līgums paredz saistības uz divām sezonām. Par katru no tām viņš nopelnīs četrus miljonus ASV dolāru. ''Predators'' būs viņa ceturtā komanda.

Nino NHL ir pavadījis 11 sezonas. Tajās viņš paguvis pārstāvēt Ņujorkas ''Islanders'', Minesotas ''Wild'' un Karolīnas ''Hurricanes'', kur tika aizvadīta pēdējā sezona.

Karolīnas rindās pagājušajā sezonā viņš guva 24 vārtus un atdeva 20 rezultatīvas piespēles (44 punkti). Pagājusī sezona Nīderraiteram bija jau devītā, kad viņš ir spējis savākt vismaz 25 rezultativitātes punktus sezonā. Viņš bija trešais labākais vārtu guvējs, kā arī piektais rezultatīvākais spēlētājs Karolīnas klubā.

732 NHL spēlēs viņš izcēlies ar 181+187 (368 punkti). Individuāli produktīvāko sezonu viņš aizvadīja 2016. gadā, kad pārstāvēja ''Wild''. 82 mačos viņš guva 25 vārtus un atdeva 32 rezultatīvas piespēles (57 punkti).

''Predators'' aizvadītajā sezonā izcīnīja 97 punktus 82 mačos un kā pēdējā ielauzās izslēgšanas spēlēs. ''Play-off'' pirmajā kārtā gan sešos mačos tika atzīts Kolorado ''Avalanche'' pārākums. Klubs pēcāk arī izcīnīja čempiones titulu.

Nīderraiters apvienosies ar aizsargu Romānu Jozi un centīsies Nešvilu atgriezt cīņā par titulu. Franšīzes pastāvēšanas vēsturē Stenlija kausa finālā ''Predators'' iekļuvusi tikai vienu reizi - 2017. gadā, kad piekāpās sešos mačos Pitsburgas ''Penguins'' hokejistiem.

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/predators/news/...
https://www.tsn.ca/nhl/free-agency
https://www.tsn.ca/tradecentre/trad...