Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kotkaniemi uz astoņiem gadiem noslēdz līgumu ar Karolīnu, Debrasks uz diviem ar ''Bruins''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kotkaniemi uz astoņiem gadiem noslēdz līgumu ar Karolīnu, Debrasks uz diviem ar ''Bruins''
Jesperi Kotkaniemi. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Karolīnas ''Hurricanes'' paziņojusi, ka tā noslēgusi jaunu līgumu uz astoņiem gadiem ar 21 gadus veco Jesperi Kotkaniemi par 38.56 miljoniem dolāru. Tikmēr Bostonas ''Bruins'' uz diviem gadiem par astoņiem miljoniem panākusi vienošanos ar Džeiku Debrasku.

Noslēdzoties maiņu darījumu laikam Nacionālajā hokeja līgā, pie jauna līguma ticis Karolīnas ''Hurricanes'' hokejists Jesperi Kotkaniemi, kurš noslēdzis vienošanos uz astoņiem gadiem par kopējo summu 38.56 miljoniem dolāru. Ik sezonu Kotkaniemi pelnīs 4.82 miljonus dolāru. Uzbrucējs varēja kļūt par ierobežoti brīvo aģentu pēc šīs sezonas un šajā sezonā hokejists guvis 11 vārtus un atdevis 12 rezultatīvās piespēles.

''Jesperi mums ir pierādījis, ka viņam ir liels potenciāls. Viņš ir strādīgs un viņam piemīt nepieciešamā darba ētika. Tāpat uzskatām, ka Jesperi labi iederas jauno spēlētāju kodolā. Viņš ir tikai 21 gadus vecs, un mēs ticam, ka viņa loma mūsu vienībā pieaugs ar katru sezonu,'' pēc līguma parakstīšanas citēts ''Hurricanes'' ģenerālmenedžeris.

Jesperi Kotkaniemi tika izvēlēts 2018. gada draftā ar kopējo trešo numuru. To izdarīja Monreālas ''Canadiens'' un līdz šai sezonai hokejists pārstāvēja pagājušā gada finālisti.

Bostonas ''Bruins'' noslēgusi jaunu divu gadu līgumu par astoņiem miljoniem dolāru ar Džeiku Debrasku. Katrā no sezonām hokejists pelnīs četrus miljonus dolāru. Pēc šī gada noslēgtos esošais līgums un tādā gadījumā Debrasks kļūtu par ierobežoti brīvo aģentu. Puses vienošanos panāca jau dienas laikā, taču bija iespējams, ka Bostona Debrasku aizmaina, jo spēlētājs gada sākumā bija pieprasījis maiņu. Tas gan nepiepildījās.

25 gadus vecais uzbrucējs šajā sezonā 57 mačos iemetis 15 vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles. ''Bruins'' Debrasku izvēlējās 2015. gada draftā ar 14. numuru. Piecās sezonās hokejists guvis 82 vārtus un atdevis 78 piespēles 301 regulārās sezonas spēlē, kā arī sakrājis 26 rezultativitātes punktus 59 Stenlija kausa mačos.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/carolina-h...
https://www.nhl.com/news/jake-debru...

     [+] [-]

, 2022-03-22 06:32, pirms 3 gadiem
Kas par līgumiem spēlētājiem, kuru rezultativitāte Bļugera un Balcera līmenī.