Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugera ''Penguins'' no ''Jets'' iegūst aizsargu Boljū, Kolumbusa aizmaina Domi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bļugera ''Penguins'' no ''Jets'' iegūst aizsargu Boljū, Kolumbusa aizmaina Domi
Neitans Boljū. Foto: AP/Scanpix

Teodora Bļugera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Pitsburgas ''Penguins'' paziņojusi, ka maiņu darījumu pēdējā dienā no Vinipegas ''Jets'' iemainījusi 29 gadus veco aizsargu Neitanu Boljū, pretī dodot 2022. gada drafta septītās kārtas izvēli. Tikmēr ''Blue Jackets'' pēdējās maiņu darījumu laika minūtēs aizmainījusi Maksu Domi uz Karolīnas ''Hurricanes''.

Šodien noslēgsies maiņu darījumu laiks Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Iespēju pastiprināties izmantojusi Teodora Bļugera Pitsburgas ''Penguins'', kas no Vinipegas ''Jets'' iemainījusi pieredzējušo aizsargu Neitanu Boljū. Vinipega saņēmusi 2022. gada drafta septītās kārtas izvēli.

Boljū pēc šīs sezonas beidzas līgums, kura laikā ik sezonu hokejists saņem nedaudz vairāk par vienu miljonu dolāru (1.25 miljoni). 29 gadus vecais aizsargs šajā sezonā laukumā devies 24 mačos, kuros atdevis četras rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu (-7).

NHL karjeras laikā Boljū pārstāvējis arī tādas komandas kā Monreālas ''Canadiens'' un Bufalo ''Sabres''. Par rezultatīvāko līdz šim sezonu hokejistam kļuva 2016./2017. gada, kad ''Canadiens'' sastāvā Boljū guva četrus vārtus un atdeva 24 rezultatīvas piespēles.

2011. gada draftā Boljū Monreāla izvēlējās pirmajā kārtā ar 17. numuru. Starptautiski hokejists Kanādu pārstāvējis tikai junioru čempionātā 2012. gadā, kad palīdzēja tai izcīnīt bronzas medaļas.

Pitsburga ar 85 punktiem 63 mačos ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē, bet nākamo maču tā aizvadīs naktī uz trešdienu, kad spēkosies pret Kolumbusas ''Blue Jackets''.

Tikmēr Kolumbusas ''Blue Jackets'' aizmainījusi Maksu Domi uz Karolīnas ''Hurricanes''. Šīs sezonas 53 mačos 27 gadus vecais hokejists guva deviņus vārtus un atdeva 23 rezultatīvas piespēles. Karjeras laikā Domi spēlējis arī Arizonas ''Coyotes'' un Monreālas ''Canadiens''. Karolīna ir viena no Austrumu konferences līderēm, ar 88 punktiem šobrīd ieņemot otro vietu. Pagaidām gan darījums nav apstiprināts, un šobrīd tiek gaidīta NHL atļauja. Tiek ziņots, ka, lai darījums notiktu, varētu tikt iesaistīta Floridas ''Panthers''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/penguins/news/p...

     [+] [-]

, 2022-03-21 19:06, pirms 3 gadiem
Grūti nosaukt šo par ieguvumu!

     [+] [-]

, 2022-03-21 19:16, pirms 3 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Grūti nosaukt šo par ieguvumu!
Nu, kā to ņem. Spēlētājs nav slikts, taču bezgala traumatisks. Kā soliņa pagarinātājs pirms plejofiem ir ok.

     [+] [-]

, 2022-03-21 20:11, pirms 3 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Grūti nosaukt šo par ieguvumu!
Rakstā nav pieminēts tas, ka 7. kārtas izvēle ir ar priekšnoteikumu - to Jets iegūst izpildoties noteiktai situācijai. Un pat ja tā vienkārši būtu kā šeit raksta 7. kārtas drafta izvēle pret 3. pāra aizsargu, kam šogad beidzas līgums un tagad ir LTIR - mazs risks, mazi zaudējumi ar teorijā krietni lielākiem ieguvumiem. Izveseļojoties uz PO padziļināta aizsargu līnija.

     [+] [-]

, 2022-03-21 20:14, pirms 3 gadiem
Autor, tas, ka aizsargs no 9. marta ir LTIR un nav ziņu, kad būs atpakaļ, tāpat, kā tas, ka 7. kārtas izvēle ir conditional nav pieminēšanas vērts?