Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blues" kapteinis Pietrandželo kļūs par brīvo aģentu un pauž vilšanos par situāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blues" kapteinis Pietrandželo kļūs par brīvo aģentu un pauž vilšanos par situāciju
Alekss Pietrandželo. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas 2019. gada čempiones Sentluisas “Blues” kapteinis Alekss Pietrandželo, kuram pēc šīs sezonas beidzies līgums, joprojām nav vienojies par sadarbības turpināšanu. Aizsargs apstiprināja, ka gatavojas kļūt par brīvo aģentu.

“Labākais veids, kā varu paskaidrot mūsu sarunas par līguma pagarināšanu - neesam diži pakustējušies uz priekšu. Ņemot vērā pašreizējo noskaņojumu, labākais lēmums būs paskatīties, ko piedāvā brīvo aģentu tirgus. Arī komandai - viņi var paskatīties, ko var dabūt sev. Es paskatīšos, ko varu saņemt pats. Varbūt būs kāds labāks piedāvājums,” teica Alekss Pietrandželo.

30 gadus vecais Pietrandželo, kurš pagājušajā sezonā aizveda Sentluisas “Blues” līdz pirmajam Stenlija kausam kluba pastāvēšanas vēsturē, NHL aizvadījis 12 sezonas. Visas - “Blues” rindās. “Neizslēdzu iespēju, ka atgriezīšos “Blues”. Nekad neizslēgšu šādu iespēju. Līdz brīdim, kad nebūšu parakstījis līgumu ar citu komandu. Pirms tam nekas nav oficiāli,” pauda aizsardzības balsts.

Tiek mēļots, ka Pietrandželo vēlas ilgtermiņa līgumu par aptuveni desmit miljoniem sezonā, kamēr “Blues” nav gatava nedz termiņam, nedz summai. Aizsargs izteicās, ka pašreizējā situācija viņam sagādājot vilšanos. Šī bija pēdējā sezona Pietrandželo vecajā līgumā, kas tika parakstīs 2013. gada septembrī. Toreiz tika noslēgta septiņu gadu vienošanās par 45,5 miljoniem jeb 6,5 miljoniem sezonā.

Šajā sezonā Pietrandželo sasniedza karjeras rekordu gūtajos vārtos - viņš izcēlās 16 reizes, dalot NHL otro vietu aizsargu vidū. Savukārt 52 punkti deva sesto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/st-louis-b...

  +1 [+] [-]

, 2020-09-20 11:47, pirms 4 gadiem
par daudz grib, 10 mlj aizsargam tas ir kosmoss

     [+] [-]

, 2020-09-20 14:50, pirms 4 gadiem
Pareizs lēmums no Blues... Neslēgs ilgetrmiņa līgumu upurējot komandas konkurētspēju. Ir neskaitāmi piemēri, ka tā nevajag darīt, kaut vai kur tagad ir Blackhawks? Dabūja kausus, saslēdza līgumus ar līderiem un viss arī beidzies.

     [+] [-]

, 2020-09-20 14:58, pirms 4 gadiem
10 miljoni!!! Neviena GM vietā neslēgtu tādu līgumu ar top aizsargu. Ja nu kāds klubs dzīvo uz algu grīdas sliekšņa, tad var mētāties ar tādu summu, bet ne ilgtermiņā.