Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Fabri hat-trick, Rantanenam četri punkti, Vasiļevskim desmitā uzvara pēc kārtas

Agris Suveizda

Fabri hat-trick, Rantanenam četri punkti, Vasiļevskim desmitā uzvara pēc kārtas
Tomass Graiss un Robijs Fabri. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras šonakt tika arī Nešvilas "Predaotrs", Filadelfijas "Flyers", Tampabejas "Lightning", Detroitas "Red Wings", Kolorādo "Avalanche", Edmontonas "Oilers" un Anaheimas "Ducks".

Stenlija kausa īpašniece Tampabejas "Lightning" trešajā trešdaļā guva divus vārtus un ar 4:2 pārspēja Čikāgas "Blackhawks", izcīnot 11. panākumu 14 spēlēs. Jau desmito uzvaru pēc kārtas svinēja "Lightning" vārtsargs Andrejs Vasiļevskis, kurš atvairīja 19 no 21 metiena. Šosezon viņam 23 spēlēs ir 19 uzvaras, atvairīti 93,2% metienu un ielaistas vidēji 1,90 ripas. Savukārt četru uzvaru sērija pārtrūka Floridas "Panthers", kas izlaida vadību pret Nešvilas "Predators" (1:2). Uzvarētājiem abus vārtus iemeta zviedrs Jērnkrūks, bet somu vārtsargs Jūse Saross no lazaretes atgriezās ar 40 atvairītiem metieniem.

Pat 50 metienu šonakt atvairīja Kems Talbots, taču tas neglāba Minesotas "Wild" no sakāves pret Kolorādo Avalanche" (1:5), kas sāncenšus nomētāja ar 55:20. Ar četriem (2+2) punktiem izcēlās Miko Rantanens, bet pa trim punktiem Neitana Makinnona un Gabriela Landeskūga (abiem pa 1+2) rēķinā. Ar hat-trick izcēlās Robijs Fabri, kurš guva visus Detroitas "Red Wings" vārtus panākumā pār Dalasas "Stars" (3:2). Detroitai otrā perioda beigās pie rezultāta 2:0 nācās veikt vārtsargu maiņu – visus 22 metienus atvairījušais Žonatans Bernjē iedzīvojās savainojumā.

Otrajā periodā ielaidusi trīs vārtus, Ņujorkas "Islanders" trešajā trešdaļā atspēlējās un panāca izlīdzinājumu, tomēr Filadelfijas "Flyers" pamatlaikā uzvarēja tik un tā, uzvaru izraujot divarpus minūtes līdz tā beigām. Divus vārtus, ieskaitot uzvaras ripu, guva Oskars Lindblūms, trīs piespēles Trevisam Koneknijam, bet "Islanders" sastāvā visos vārtos asistēja aizsargs Niks Ledijs.

SpēleRez
Sabres – Bruins1:4
Hurricanes – Blue Jackets2:3 P
Panthers – Predators1:2
Devils – Penguins3:2
Islanders – Flyers3:4
Lightning – Blackhawks4:2
Red Wings – Stars3:2
Avalanche – Wild5:1
Oilers – Jets2:1
Ducks – Coyotes3:2 P

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...