Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Alfredsonam "hat-trick" Otavas uzvarā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Alfredsonam "hat-trick" Otavas uzvarā
Daniels Alfredsons saņem apsveikumus
no komandas biedriem.
Foto: AP/Scanpix

Šodien NHL regulārā čempionāta agrajās spēlē pie uzvaras tika Otavas ''Senators'', kas izbraukumā ar 5:1 sagrāva Bostonas ''Bruins''. Uzvarētāju labā ar ''hat-trick'' izcēlās zviedru hokejists Daniels Alfredsons.

Otavas ''Senators'' jau pirmo divu periodu laikā guva četrus vārtus, tādējādi ieliekot stabilus pamatus uzvarai. Lielākais uzvaras kaldinātājs bija labās malas uzbrucējs Daniels Alfredsons, kurš guva trīs vārtus, sasniedzot savu devīto ''hat-trick'' NHL karjerā. Alfredsonam šī ir tikai otrā spēle pēc 11 maču dīkstāves (pleca savainojums), un šo divu spēļu laikā pieredzējušais zviedru hokejists spēlējis lieliski, kopumā sakrājot sešus rezultativitātes punktus (četri vārti un divas rezultatīvas piespēles). Tāpat jāuzteic ''Senators'' centra uzbrucējs Maiks Fišers, kurš atdeva trīs rezultatīvas piespēles un tika atzīts par mača otro zvaigzni.

Interesanti, ka Otavas ''Senators'' līdz šim bija piedzīvojusi 11 zaudējumus pēc kārtas mačos ar komandām, kuras vārtus sargāja Tims Tomass. Jādomā, ka pēc šodien aizvadītās spēles Tomass vismaz uz kādu brīdi pazudīs no ''Senators'' spēlētāju murgiem.

Pēc izcīnītās uzvaras Otavas klubs turnīra tabulā panācis Bostonas ''Bruins vienību un Austrumu grupā ieņem dalītu piekto/sesto pozīciju.

Tikmēr citā šīs dienas mačā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Ņujorkas ''Islanders'', kas savā laukumā atstāja uz nulles (4:0) Ņūdžersijas ''Devils'' vienību. Uzvarētājiem divus vārtus guva Mets Mulsons, bet pa reizei ''Devils'' vārtu tīklā ripu meta Džošs Beilijs un Marks Streits.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +1 [+] [-]

, 2010-01-18 23:43, pirms 14 gadiem
Jā, ne tā pati veiksmīgākā sezona Tomasam, kurš pēdējos gadus bija kopā ar Luongo izcilākie NHL vārtsargi.Interesanti, ka Bostonā arvien lielāks spēles laiks tiek atvēlēts Raskam.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-18 23:57, pirms 14 gadiem
Pēc 23 mēnešu pārtraukuma sausā spēle arī DiPietro!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-19 00:02, pirms 14 gadiem
Žēl,ka Daugaviņš vairs nepiedalījās šīs uzvaras kaldināšanā!Cerams,ka ilgi nebūs jāgaida,līdz redzēsim atkal Nr26 Senatoru rindās!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-19 00:19, pirms 14 gadiem
Vidziņš rakstīja: Žēl,ka Daugaviņš vairs nepiedalījās šīs uzvaras kaldināšanā!Cerams,ka ilgi nebūs jāgaida,līdz redzēsim atkal Nr26 Senatoru rindās!
Puisiit ej adiit zekes,no hokeja eksperta plurksh vien sanak!Daugavinjam ir 23 numurs,sniega cilvek!

  +3 [+] [-]

, 2010-01-19 00:35, pirms 14 gadiem
Booo rakstīja: Puisiit ej adiit zekes,no hokeja eksperta plurksh vien sanak!Daugavinjam ir 23 numurs,sniega cilvek!
Tieši tā !Kļūdījos,bet tādēļ jau nevajag tā uzšūmēties,tomēr vienu spēli vien viņš pagaidām nospēlējis.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-19 00:45, pirms 14 gadiem
prieks dzirdēt, ka Alfredsons joprojām spēj iemest un pie tam vēl hat-trick

  +3 [+] [-]

, 2010-01-19 01:08, pirms 14 gadiem
kada sarpibaaa kads numurs speletajam kautvai 0,7 bet lidz tadam limenim ka sodien radija ottavas pirmas 3 mainjas daugavinjam ir taka no maskavas lidz rigai cetrapus rapojot!!!!! nu nespid vinjam bet rigas dinamo gan iederesies!!!

     [+] [-]

, 2010-01-19 08:55, pirms 14 gadiem
Vidziņš rakstīja: Žēl,ka Daugaviņš vairs nepiedalījās šīs uzvaras kaldināšanā!Cerams,ka ilgi nebūs jāgaida,līdz redzēsim atkal Nr26 Senatoru rindās!
Nu tas būtu bijis liels brīnums ja Daugava pēc uzsaukšanas paliktu Senators rindās, jo vins tomēr aizvietoja traumetu spelētāju.
Vinam vēl ir jāstrādā un jāpierāda sevi...
Te nevar vilkt paralēles ar Bārtuli, kurs pēc izsaukuma palika.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja