Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL: Runā, ka... Bīrons var atgriezties Bufalo

Juris Miņins
Juris Miņins

NHL: Runā, ka... Bīrons var atgriezties Bufalo
Martins Bīrons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres" ir izrādījusi nopietnu interesi par pašreizējo Ņujorkas "Islanders" vārtsargu Martinu Bīronu un sezonas gaitā, ar maiņu palīdzību, varētu mēģināt viņu iegūt savā sastāvā.

Bīrons var atgriezties Bufalo
Martins Bīrons, kurš pašlaik pārstāv Ņujorkas "Islanders" vienību, sezonas gaitā varētu pāriet uz Bufalo "Sabres" komandu, jo, vismaz pagaidām, Bīrona bijusī komanda izrāda ļoti nopietnu interesi par vārtsarga pakalpojumiem. Vienīgais ierobežojums, kas neļauj maiņu veikt agrāk ir "Islanders" pirmā numura Rika Dipjetro atgriešanās, t.i., ņujorkieši savus vārtsargus iesaistīts maiņu darījumos tikai tad, kad būs droši, par Dipjetro pārliecinošo spēli.
Atgādināsim, ka Martins Bīrons Bufalo "Sabres" spēlēja no 1995. līdz 2007. gadam.

Dankans Kīts pametīs Čikāgu?
Viens no pēdējos gados līgā ienākušajiem talantīgās Čikāgas "Blackhawks" jaunās paaudzes spēlētājiem, aizsargs, Dankans Kīts, iespējams, būs spiests pamest savu līdzšinējo komandu. Kā iemesls šādam pavērsienam var kalpot tas, ka "Blackhawks" ir tuvu jaunu līgumu parakstīšanai ar saviem vadošajiem spēlētājiem, Patriku Keinu un Džonatanu Teivsu un ja šie līgumi būs atbilstoši spēlētāju tirgus vērtībai, tad, ļoti iespējams, ka jaunam Kīta līgumam čikāgiešiem naudas vienkārši nepietiks.

"Blackhawks" vēlas iemainīt Kalenu
Tāpat Čikāgas komanda pašlaik veic ļoti aktīvas pārrunas par iespējamo Karolīnas "Hurricanes" uzbrucēja Meta Kalena pārcelšanos uz ASV vēju pilsētu. Šāda "Blackhawks" vēlme ir nevis iegriba, bet situācijas nepieciešamīb, jo no sastāva pašlaik ir "ārā" gan Deivs Bolands, gan Endrjū Ebets. Tiek ziņots, ka pretī "vanagi" varētu dot kādu aizsargu, vienlaikus atzīmējot, ka trīs no viņiem ir neaizskramei - Dankans Kīts, Brens Sībruks, un Niklass Hjalmarsons.
Jāpiebilst, ka pašlaik 32 gadus vecais uzbrucējs šajā sezonā saņems 2.875 miljonus ASV dolāru.

Halaks Monreālā nepaliks
Slovāku vārtsargs Jaroslavs Halaks, kurš pašlaik pārstāv Monreālas "Canadiens", nākamvasar varētu izmēģināt savus spēkus brīvo aģentu tirgū (to viņam darīt ir ieteicis arī "Habs" vārtsargu treneris Džims Matesons), ar piebildi, ka viņu sezonas gaitā neaizmainīs uz citu vienību. Pašlaik Halaks rāda visai pārliecinošu spēli, jo deviņās cīņās ir ticis pie piecām uzvarām, atvairījis 90.4% no visiem pretinieku metieniem, bet vidēji spēlē ielaidis 2.62 vārtus. Savukārt vislielākā neapmierinātība spēlētājam ir par viņam atvēlēto spēles laiku, kas jādala ar Keriju Praisu.

Kovaļčuks jauno līgumu var parakstīt tuvāko nedēļu laikā
Atlantas "Thrashers" krievu uzbrucējs Iļja Kovaļčuks, kuram šajā vasarā beidzas līdzšinējais līgums ar vienību, jau tuvākajā laikā (tuvāko divu nedēļu laikā) varētu noslēgt jaunu līgumu ar Džordžijā bāzēto komandu.
Iepriekš tika ziņots, ka Kovaļčuks, pirms noslēgt jaunu līgumu, vēlas pārliecināties, ka "Thrashers" būs konkurētspējīga vienība ilgtermiņā un pašlaik, izskatās, ka Kovi (Kovaļčuka iesauka – aut.) ir apmierināts gan ar komandas, gan jauno spēlētāju (sevišķi – Evadera Keina) progresu.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com
thehockeynews.com
sportsnet.ca
tsn.ca

  -4 [+] [-]

, 2009-11-17 14:11, pirms 15 gadiem
aa

  -1 [+] [-]

, 2009-11-17 14:11, pirms 15 gadiem
Njaa

  -1 [+] [-]

, 2009-11-17 14:35, pirms 15 gadiem
Jā, Kītu uz Ducks

     [+] [-]

, 2009-11-17 15:31, pirms 15 gadiem
Nevaru iedomāties, ka Čikāga izjauktu pāri Sībroks - Kīts.

     [+] [-]

, 2009-11-17 16:07, pirms 15 gadiem
da nu īstenībā Halaks ne par gramu nav sliktāks par Praisu, vnk Prais ir vietējais mīlulis tapēc Halaku nospiež

  +4 [+] [-]

, 2009-11-17 16:20, pirms 15 gadiem
NHL runā ka..Bārtulis paliks NHL

     [+] [-]

, 2009-11-17 16:47, pirms 15 gadiem
Jā, bet par to, ka Karolīna tūlīt sāks tirgot veterānus, jau gan runā kādu laiciņu..

     [+] [-]

, 2009-11-17 17:53, pirms 15 gadiem
angusrocks rakstīja: da nu īstenībā Halaks ne par gramu nav sliktāks par Praisu, vnk Prais ir vietējais mīlulis tapēc Halaku nospiež
Es gan teiktu ka Price labāk spēlē ar nūju nekā Halaks. Vismaz kad vārtos ir Price nav jāsatraucas, ka viņš notizlosies uztverot ripu aiz vārtiem.

     [+] [-]

, 2009-11-17 22:35, pirms 15 gadiem
Es neesmu pilnīgi pārliecināts, bet vai tik Price nav no kvebekas provinces. Ja tā ir, tad Halakam nav nekādu cerību uz lielāku lomu komandā.