Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" un "Golden Knights" sausās uzvaras, no "Sabres" aizmainītajam Holam otrie vārti pēc kārtas

Agris Suveizda

"Bruins" un "Golden Knights" sausās uzvaras, no "Sabres" aizmainītajam Holam otrie vārti pēc kārtas
Teilors Hols pārspēj Iļju Sorokinu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras šonakt tika arī Monreālas "Canadiens", Bostonas "Bruins" un Lasvegasas "Golden Knights".

Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Vegasas "Golden Knights", kas viesos ar 4:0 sakāva Anaheimas "Ducks". Robinam Lēneram bija jāatvaira tikai 16 metieni, bet ar diviem punktiem atzīmējās Čendlers Stīvensons (1+1) un Marks Stouns (0+2).

Sauso uzvaru svinēja arī Bostonas "Bruins", kas ar 3:0 pārspēja Ņujorkas "Islanders". Džeremijs Sveimens atvairīja visus 25 metienus, bet otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guva Teilors Hols, kuru Bostona kopā ar Kērtiju Lazāru iemainīja no Bufalo "Sabres", pretī dodot Andersu Bjorku un drafta otrās kārtas izvēli.

Savukārt četras minūtes līdz pamatlaika beigām uzvaru izrāva Monreālas "Canadiens", kas ar 2:1 apspēlēja Kalgari "Flames". Abus vārtus guva Tailers Tofoli, bet pie divām rezultatīvām piespēlēm tika Niks Suzuki.

Šonakt bija jānotiek spēlei arī starp Kolorādo "Avalanche" un Losandželosas "Kings", tomēr Covid-19 protokola dēļ tika pārceltas trīs "Avalanche" mājas spēles – divas pret "Kings" un viena pret Sentluisas "Blues".

SpēleRez
Canadiens – Flames2:1
Bruins – Islanders3:0
Wild – Sharks3:2
Ducks – Golden Knights0:4

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...