Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" uzvar un panāk neizšķirtu sērijā

"Rangers" uzvar un panāk neizšķirtu sērijā
"Rangers" hokejisti atzīmē vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Šovakar Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņas otrajā spēlē Pitsburgas "Penguins" savā laukumā uzņēma Ņujorkas "Rangers" hokejistus. Otrajā trešdaļā, nonākuši iedzinējos, viesi spēja īsā laika posmā gūt trīs vārtus, izcīnot uzvaru un panākot neizšķirtu sērijā.

Pēc 14.aprīlī piedzīvotā zaudējuma Ņujorkas "Rangers" šovakar vēlreiz viesojās Pitsburgā, lūkojoties izcīnīt uzvaru un panākt neizšķirtu sērijā, tomēr šo uzdevumu sarežģīja laukuma saimnieka uzbrukuma pastiprinājumi, proti, pēc 16 spēļu izlaišanas ierindā atgriezās Jevgēņijs Malkins. Savukārt "Rangers" vārtu vīra Henrika Lundkvista gatavība spēlei bija zem jautājuma zīmes.

Lai gan spēles pirmajās 20 minūtēs vārti gūti netika, tomēr laukumā bija vērojams ātrs un dinamisks hokejs un abām komandām bija teicamas iespējas atklāt spēles rezultātu. Vispirms Dereks Stepans, izskrienot vienatnē pret Džeku Zetkofu, nespēja atrast atslēgu, lai uzlauztu pingvīnu cietoksni, bet trešdaļas izskaņā laukuma otrā pusē kļūdījās viesi, ļaujot "Penguins" līderim Sidnijam Krosbijam nonākt lieliskā metiena pozīcijā, taču arī šajā duelī pārāks izrādījās vārtsargs.

Otrās trešdaļas sākumā Mats Cukarello uz divām minūtēm atstāja savu komandu mazākumā, un "Penguins" vajadzēja mazliet vairāk par minūti, lai atklātu mača rezultātu. Vispirms savā laukuma pusē lieliski nospēlēja Patriks Hornkvists, izjaucot pretinieku saspēli, mājnieki ātri pārslēdzās pretuzbrukumā un pēc lieliskas Nika Bonino un Trevora Deilija kombinācijas Filam Keselam atlika vien ripu raidīt tukšos vārtos (1:0). Turpinājumā aktivizējās viesi, apgriežot spēli kājām gaisā. "Rangers" uzvarēja iemetienā, ripa nonāca pie Džeitī Millera, kurš ar lielisku piespēli kā uz paplātes izkārtoja vārtu guvumu Kītam Jandlam, bet pēc īsa brīža Deriks Brasārs izvirzīja vadībā "Rangers" (2:1). Turpinājumā Braiens Rasts varēja panākt neizšķirtu, kad vienatnē nonāca pret zviedru vārtsargu, taču glāba Lundkvists. Neiemet tu, iemet tev. Trešdaļas izskaņā Džeitī Millers laukuma malā apmānīja pretinieku un piespēlēja Matam Cukarello, kurš nevilcinoties raidīja ripu tukšajā vārtu stūrī, panākot 3:1.

Atgriežoties no komandu ģērbtuvēm, "Rangers" vajadzēja nieka 39 sekundes, lai ceturto reizi spēlē sarūgtinātu pingvīnu fanus. Mājnieki kļūdījās savā zonā, ripa nonāca pie Krisa Kraidera, kurš ar rikošeta palīdzību panāca 4:1. Tomēr laukuma saimnieki nenolaida rokas un turpināja uzbrukt, kas visai drīz vainagojās panākumiem. Spēlējot vairākumā četratā pret trim, Niks Bonino atrada Filu Keselu, kurš guva savus otros vārtus spēlē (2:4). Turpinājumā Pitsburgas ofensīva nerimās, taču pārliecinoši vārtos darbojās Lundkvists. Trīs minūtes pirms finālsvilpes beigām pingvīnu treneris Zetkofu nomainīja pret sesto laukuma spēlētāju, taču rezultāts vairs nemainījās.

Nākamā komandu tikšanās reize būs 19.aprīlī, kad Ņujorkas "Rangers" pirmo reizi sērijā spēlēs savā laukumā.

Stenlija kausa izcīņa, 16. aprīlis

SpēleRez
Pitsburgas "Penguins" - Ņujorkas "Rangers"2:4

     [+] [-]

, 2016-04-17 01:14, pirms 8 gadiem
Pingvīni pus-spēli kaut kur pazuda.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-17 01:23, pirms 8 gadiem
Malkins laikam ļoti grib uz PČ. Un pingvīni nav plejofu komanda.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-17 01:28, pirms 8 gadiem
NYR malači!

Sakritība vai nē, bet ar Malkinu šodien PIT spēlēja kā nabagi.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-17 01:31, pirms 8 gadiem
Malkins ir saņēmis zvanu no Kremļa, arī Vašingtonā tāds pienāks. Visi kā mīļiem būs uz čempi.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-17 07:59, pirms 8 gadiem
Atnāca Malkins un Pitsburgai spēle pajuka.
Jāsēdina viņš malā, ja grib ko uzvarēt vēl.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-04-17 08:58, pirms 8 gadiem
Pret New World Order rakstīja: Nez kādēļ Krosbijam ir -1 , bet Malkins pa nullēm
Nez kadēļ pēc Malkina traumas komanda sāka spēlēt ļoti pārliecinoši?
Un kā Malkins ir atpakaļ, tā ir neizteiksmīga spēle un zaudējums.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-17 09:40, pirms 8 gadiem
Āksti Malkina nolicēji.
Viens no pasaulē labākajiem spēlētājiem. Jau gandrīz 10 gadus pitsburgā stabili spēlē un vidēji spēlē gūst vismaz 1 punktu.
Ja Malkins būtu kanādietis un Krosbijevs būtu krievs, tad protams viss būtu otrādi.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-17 10:31, pirms 8 gadiem
Rolis72 rakstīja: Āksti Malkina nolicēji.
Viens no pasaulē labākajiem spēlētājiem. Jau gandrīz 10 gadus pitsburgā stabili spēlē un vidēji spēlē gūst vismaz 1 punktu.
Ja Malkins būtu kanādietis un Krosbijevs būtu krievs, tad protams viss būtu otrādi.
Un interesanti, kurš ir vainīgs pie tā, ka ir tik negatīva un brīžiem varbūt arī neadekvāta attieksme pret krieviem? Starpcitu, tieši tas pats attiecas arī uz amīšiem. Nevienu citu, kā vien paši sevi, vainot nevar.

     [+] [-]

, 2016-04-17 18:27, pirms 8 gadiem
Malači Rendžeri, tā tik turpināt!, Mājas sienas ļoti palīdzēs.