Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Benns nepalīdzēs Kanādai Pasaules kausā, vietā izsaukts Kutūrs

Agris Suveizda

Benns nepalīdzēs Kanādai Pasaules kausā, vietā izsaukts Kutūrs
Logans Kutūrs
Foto: AFP/Scanpix

Kanādas hokeja izlase neilgi pirms septembrī gaidāmās Pasaules kausa izcīņas paziņoja, ka Džeimijs Benns nepagūs laicīgi atgūties no savainojuma un viņu uzbrucēju rindās aizstājis Logans Kutūrs.

Jūlija vidū Džeimijs Benns parakstīja jaunu līgumu ar Dalasas "Stars", kas stāsies spēkā nākamajā vasarā un kā kopējā vērtība astoņu gadu laikā būs 76 miljoni ASV dolāru. Vienlaikus līguma parakstīšanai tika paziņots, ka Bennam ir veikta operācija un ka pēc sešām nedēļām viņa veselības stāvoklis tiks izvērtēts vēlreiz, lai kļūtu skaidrs, vai uzbrucējs būs spējīgs piedalīties Pasaules kausā. Nu kļuvusi zināma atbilde: nebūs.

"Vēlamies pateikties Džeimijam par ieguldīto darbu atlabšanas procesā, cenšoties atgriezties uz kājām, lai spēlētu Kanādas izlasē. Diemžēl viņš nebūs pieejams šim turnīram, un vēlam viņam ātru atlabšanu," izlases mājaslapā citēts ģenerālmenedžeris Dags Ārmstrongs.

Benna vietā izsaukts 27 gadus vecais Sanhosē "Sharks" uzbrucējs Logans Kutūrs, kurš Stenlija kausa izcīņā 24 spēlēs sakrāja 30 (10+20) punktus un palīdzēja vienībai sasniegt vēsturisku Stenlija kausa finālu. "Kutūrs ir kļuvis par vienu no vadošajiem spēlētājiem NHL, un mūsu priekšējā līnija iegūs no viņa daudzpusības," sacīja Ārmstrongs. "Pieņemot lēmumu, menedžmenta grupa konsultējās ar mūsu treneru korpusu un vienojās, ka Logans vislabāk atbildīs lomai, kura Pasaules kausā bija paredzēta Džeimijam."

Pasaules kausa izcīņa no septembra vidus līdz oktobra sākumam notiks Kanādas pilsētā Toronto. Mājiniece Kanāda būs vienā apakšgrupā ar Čehiju, Eiropu un ASV. Savainojuma dēļ Pasaules kauss ies secen arī 32 gadus vecajam zviedru uzbrucējam Aleksanderam Stēnam, kurš regulārajā sezonā Sentluisas "Blues" rindās 67 spēlēs izcēlās ar 52 (17+35) punktiem. Viņa vietā izsaukts 23 gadus vecais Anaheimas "Ducks" uzbrucējs Rikards Rakels, kuram 72 spēlēs 43 (20+23) punkti.

Izmantotie resursi:
World Cup of Hockey: Team Canada player update
Rickard Rakell named to Sweden's World Cup...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-08-23 21:02, pirms 8 gadiem
Visi pamazām sāk atkratīties no tā parodijas pseidoturnīra.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-23 22:03, pirms 8 gadiem
Ar4ers rakstīja: Krievijai tagad lielākas izredzes - nebūs Benns, Letangs, Subans

vienīgi tas bēbis Krosbijis
Nu uz 3. vietu krievi jau var cerēt. Vienreiz jau izšaut var.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-24 01:28, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Visi pamazām sāk atkratīties no tā parodijas pseidoturnīra.
Kāpēc parodijas? Beidzot turnīrs, kur visas izlases stipras un kur ir labākie sastāvi. PČ tikai somi, krievi, čehi un kanādieši cenšas atvest ko pieklājīgu

  -3 [+] [-]

, 2016-08-24 11:56, pirms 8 gadiem
blu3 rakstīja: Kāpēc parodijas? Beidzot turnīrs, kur visas izlases stipras un kur ir labākie sastāvi. PČ tikai somi, krievi, čehi un kanādieši cenšas atvest ko pieklājīgu
Ar komandām, kuras izveidotas mākslīgi speciāli priekš viena turnīra?

     [+] [-]

, 2016-08-24 12:13, pirms 8 gadiem
Tās ir tikai divas komandas, bet par NA u23 piekrītu. Tas ir sviests un NHL jauno talantu "atrādīšana", bet Eiropas izlase ir ļoti laba ideja, lai piesaistītu vairāku valstu fanus un lai izlase būtu visnotaļ konkurētspējīga.