Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Maršāns, Flerī un Kučerovs tiek atzīti par NHL nedēļas labākajiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maršāns, Flerī un Kučerovs tiek atzīti par NHL nedēļas labākajiem
Breds Maršāns. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) starp pagājušās trīs labākajiem spēlētājiem iekļāvusi uzbrucējus Bredu Maršānu un Ņikitu Kučerovu, kā arī vārtsargu Marku Andrē Flerī.

Bostonas "Bruins" uzbrucējs Breds Maršāns atzīts par nedēļas pirmo zvaigzni. Laukumā dodoties četrās spēlēs, viņš visās tika pie vismaz diviem punktiem, kopā iekrājot sešus vārtus un desmit punktus. Abos rādītājos Maršāns bija nedēļas labākais, tāpat pirmo vietu ieņēma viņa pieci punkti vairākumā. Uzvarā pret Monreālas "Canadiens" kreisās malas uzbrucējs piekto reizi karjerā izcēlās ar hat-trick.

Otrās zvaigznes gods ticis Markam Andrē Flerī. Čikāgas "Blackhawks" vārtsargs uzvarēja trīs mačos, atvairot 88 no 92 metieniem (95,7%). Pret Anaheimas "Ducks" viņš tika galā ar 37 metieniem (3:0), kļūstot par 14. vārtsargu NHL vēsturē, kurš karjerā aizvadījis vismaz 70 sausās spēles. Flerī pagājušajā sezonā ieguva Vezinas trofeju, bet vasarā no Lasvegasas tika aizmainīts uz Čikāgu, kur saglabājis pirmā numura statusu.

Labās malas uzbrucējs Ņikita Kučerovs atzīts par nedēļas trešo zvaigzni. Ar Tampabejas "Lightning" divreiz pēc kārtas Stenlija kausu izcīnījušais hokejists trīs spēlēs iemeta trīs vārtus un guva septiņus punktus, palīdzot komandai gūt trīs uzvaras un turpināt cīņu ar Floridas "Panthers" par pirmo vietu NHL kopvērtējumā. Kučerovs pret Bufalo "Sabres" ceturto reizi karjerā un pirmo reizi kopš 2017. gada pavasara izcēlās ar hat-trick. Piecos mačos kopš traumas sadziedēšanas Kučerovs ticis pie deviņiem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/brad-march...